DQG II mini photos

Πολυ καλη ιδεα εβαλα και εγω λιγο καλαι εκει που βρισκει ο θετικος πολος για σιγουρα πραματα.
Μονο θελει προσοχη εαν το κολητηρι ειναι πολυ δυνατο,γιατι ο χωρος ειναι πολυ μικρος και να πω την αληθεια φοβηθηκα για τα τσιπακια εκει μεσα.
Μια αλλη ερωτηση τωρα,για ποοιο λογο εχει τοσο μεγαλη διαφορα η επανοφορτηζομενη με την αλκαλικη???
και ποια να παρω για να εχω την ιδια αποδοση?

λοιπον - η αλκαλικη μπαταρια ( 1,5 βολτ ) υπο φορτιο πεφτει κατω απο 1,2 βολτ, ενω η επαναφορτιζομενες σε πληρη φορτιση ειναι 1,4 βολτ και υπο φορτιο σχεδον δεν πεφτει το βολταζ.
να παρεις επαναφορτηζομενη και καλυτερα eneloop.

Μαλλον εγω δεν τα ειπα σωστα.
Δυστηχως δεν εχω eneloop 3A,εχω ομως κατι παρομοιες της GP που λεγονται recyko+ ειναι οι eneloop της GP,θα της δοκιμασω και αυτες.
Τωρα δουλευω κατι sanyo Ni-MH 1000mAh αλλα δυστηχως οι αλκαλικες που βαζω ειναι πολυ καλυτερες.
Οι eneloop θα ειναι καλυτερες?

κοιτα αν oi recyko+ ειναι αυθεντικες ειναι καλες...καποιοι λενε οτι ειναι καλυτερες των Ενελοοπ....αρκει αν μην ειναι μουφα που ειναι γεματη η αγορα (DX)

Λοιπον δοκιμασα με recyko+ και ειδα το φως το αληθινο.
Το προβλημα ειναι στις sanyo που εχω,θα παω να παρω 2 recyko+ να της εχω για τα μικρα φακουδακια.
Οι recyko γραφουν επανω οτι ειναι και 50mAh μεγαλυτερες απο της eneloop.
Τωρα ποιες ειναι καλυτερες θα δειξει.

πρώτες εντυπώσεις ανάμικτες....
ρώτο αρνητικό το φινίρισμα και η έλλειψη βαφής. Καλό βέβαια αν υπολογίσειτς ότι δίπλα στα κλειδιά ο,τιδήποτε θα ξέβαφε.
Δευτερο ο διακόπτης.
Πρέπει να σφίξει πολύ και τότε είτε θα κόψει το δαχτυλίδι ή δεν δίνει ευελιξία στο αναψε σβήσε.

Θέλει σίγουρα εκεί γιατροσόφια που δεν βρήκα ακόμα.

Πάμε στα θετικά.
Μικρός, πολύ μικρός και....
αφάνταστα δυνατός.
Στο δυνατό μπορώ να ισχυριστώ ότι ξεπερνάει άνετα τον tank007 003 αλλά και τον trustfire s-a2 !!!
Bέβαια οι μπαταρίες των τελευταίων είναι λίγο κουρασμένες.
Ο σκύλος είναι για την ώρα με κίτρινη ικεα.

Γενικά....θετικές εντυπώσεις.
και όταν πέσει λίγο συμμάζεμα θα αξίζει πραγματικά.

με λίγη βαζελίνη τα πράγματα είναι σχεδόν ....τέλεια.

Αλλες παρατηρήσεις:
Το φωσφοριζέ πίσω, αν το φέξεις, κρατάει λίγα λεπτά. Μετά τίποτα. Όπως οι δείκτες του ρολογιού.
Το ίδιο και μέσα στο φακό. Υπάρχει τέτοιο υλικό.
Η δέσμη είναι πιό απλωμένη και ομοιογενής σε σχέση τουλάχιστον με τον tank
Δηλαδή από τους 30-40 πόντους ο τανκ κάνει έντονο κύκλο διαμέτρου 10 εκατοστών και μετά έναν άλλον γύρω στους 60, ενώ αυτός 20-25 με εξωτερικό 1 μέτρου...

Απάντηση: Re: DQG II mini photos

με λίγη βαζελίνη τα πράγματα είναι σχεδόν ....τέλεια.

Αλλες παρατηρήσεις:
Το φωσφοριζέ πίσω, αν το φέξεις, κρατάει λίγα λεπτά. Μετά τίποτα. Όπως οι δείκτες του ρολογιού.
Το ίδιο και μέσα στο φακό. Υπάρχει τέτοιο υλικό.
Η δέσμη είναι πιό απλωμένη και ομοιογενής σε σχέση τουλάχιστον με τον tank
Δηλαδή από τους 30-40 πόντους ο τανκ κάνει έντονο κύκλο διαμέτρου 10 εκατοστών και μετά έναν άλλον γύρω στους 60, ενώ αυτός 20-25 με εξωτερικό 1 μέτρου...
Η αλήθεια είναι ότι το φωσφορούχο το βράδυ αν ανοίξεις μάτι το βλέπεις άνετα,μπορεί να μην έχει την ίδια ένταση αλλά στο σκοτάδι το βλέπεις.

Απάντηση: Re: DQG II mini photos

πρώτες εντυπώσεις ανάμικτες....
ρώτο αρνητικό το φινίρισμα και η έλλειψη βαφής. Καλό βέβαια αν υπολογίσειτς ότι δίπλα στα κλειδιά ο,τιδήποτε θα ξέβαφε.
Δευτερο ο διακόπτης.
Πρέπει να σφίξει πολύ και τότε είτε θα κόψει το δαχτυλίδι ή δεν δίνει ευελιξία στο αναψε σβήσε.

Θέλει σίγουρα εκεί γιατροσόφια που δεν βρήκα ακόμα.

Πάμε στα θετικά.
Μικρός, πολύ μικρός και....
αφάνταστα δυνατός.
Στο δυνατό μπορώ να ισχυριστώ ότι ξεπερνάει άνετα τον tank007 003 αλλά και τον trustfire s-a2 !!!
Bέβαια οι μπαταρίες των τελευταίων είναι λίγο κουρασμένες.
Ο σκύλος είναι για την ώρα με κίτρινη ικεα.

Γενικά....θετικές εντυπώσεις.
και όταν πέσει λίγο συμμάζεμα θα αξίζει πραγματικά.
φαινεται οι μπαταριες σου ειναι πολυ πεσμενες σε tank007 και trustfire s-a2 , γιατι το δικο μου ουτε τους πλησιαζει!

o δικος μου μικρουλης... :p

1o9ikk.jpg

2v0fijd.jpg

Απάντηση: Group orders

παιδια, εγω δεν ελαβα ανταλακτικο τσιμουχακι σιλικονης ( o-ring ) . που πουλανε τετοια?

Re: Group orders

έχω την εντύπωση ότι κάνουν και τα λαστιχάκια που χρησιμοποιούν οι ορθοδοντικοί.
Εχω αρκετά τέτοια...
δεν δοκίμασα, αλλά πρέπει να κάνουν

Re: Group orders

Γιωργο επειδη και εγω τα κατεστρεψα δεν βαζεις κανα λινκ μετα o-rings γιατι δεν βρηκα τιποτε σε αυτη την διασταση στην dx?Απο οτι φαινεται θα χρειαστουν....