DQG II mini photos

Απάντηση: Group orders

εγω εχω βαλει λιγο γρασσο και δεν υπαρχει προβλημα,απλα στην αρχη ηθελε λιγο τριψιμο τα πασα γιατι ειχε κομματακια μεσα και μου εκοψε ενα λαστιχακι.
Εγω ετριψα και τους τρεις που πηρα με αυτο το σφουγγαρακι-γυαλοχαρτο ,δεν ξερω πως λεγετε.

παντως το φακουδακι μου αρεσε παρα πολυ, να ηταν και φθηνοτερο, θα επερνα ακομα ενα-δυο.

εγω εχω βαλει λιγο γρασσο και δεν υπαρχει προβλημα,απλα στην αρχη ηθελε λιγο τριψιμο τα πασα γιατι ειχε κομματακια μεσα και μου εκοψε ενα λαστιχακι.
Εγω ετριψα και τους τρεις που πηρα με αυτο το σφουγγαρακι-γυαλοχαρτο ,δεν ξερω πως λεγετε.
Ακριβώς αυτό έπαθα και γω στην αρχή και έκοψα 2,είχε κομμάτια στο σπείρωμα και το καθάρισα καλά και με λίγο γράσο σε σωληνάριο είναι μια χαρά πλέον.

@Εργοτέλη τι έγινε με αυτόν που είχε χαλάσει?

Δε ξεκαθάρισα τι φταίει, θα τον στείλω πίσω, μάλλον οι μπαταρίες τον χαλάσανε με το άναψε-σβήσε, θα βρίσκανε φαίνεται στα ολοκληρωμένα!

o χώρος επαφής είναι όντως στενός.
αν η μπαταρία έχει φαρδύ συν...μπορεί να βρίσκει

Re: Group orders

οχι βαζελινη...τρωει τα λαστιχακια

ναι το ειδα :FSGSFGS4: και τωρα εμεινα χωρις λαστιχακια..τα εφαγα ΟΛΑ!!!
:bigcry:
βρε παιδια που θα βρουμε αλλα???!!!!

Last edited:
Αύριο θα στείλω 2 στο καθένα σας, τα μοίρασα λίγο, πιστεύω πως θα είστε οκ έτσι;

Mια χαρα Γιωργο ευχαριστουμε !....αλλα τι λες και αυτα που ανεφερα ειναι οκ??-bye-

Τελικά παρά τα προβλήματα που έχει ο φακός, άξιζε τα χρήματα του;

Όσοι έχουν και τον ITP A3 EOS Cree XP-G R5 LED Flashlight "Upgrade Edition" αν θέλουν ας κάνουν μια σύγκριση να δούμε πως τα πάνε μεταξύ τους.

Στο πρώτο πόστ θα δείτε φωτογραφίες συγκριτικά με τον ITP xp-g S2 ti edition, που είναι θεωρητικά καλύτερος από το κλασσικό που λέτε, τι παραπάνω θα θέλατε να δείτε; Έχω και ένα απλό με R5!

Βλεπω οτι πειστηκες Δημητρη στην πορεια,μετα την πρωτη επαφη δεν σε ειχα δει ικανοποιημενο.
Και λιγοτερο φωτεινος να ειναι απο τους αλλους με μεγεθος του κανει την διαφορα.
Οσο για τον jpil η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει να εχεις ενα τετοιο φακο στα κλειδια σου για οπουδηποτε σου χρειαστει.
Η τιμη του πιστευω ειναι καλη.

φτηνό δεν μπορείς να τον πεις Αριστείδη...
εγώ με 20 ευρώ πήρα και τον τανκ και τον τραστ στην πόρτα μου.
Είναι όμως μικρός και έχει δυό σκάλες.
Οι ενστάσεις μου ήταν για το κούμπωμα της κεφαλής, που με λίγο καλό καθάρισμα και βαζελίνη (κι ας λιώσει το λάστιχο) λειτουργεί μιά χαρά.
Τον έχω τώρα μόνιμα στα κλειδιά και όταν χρειαστώ έχω φως που κάνει τη νύχτα μέρα που λεει ο λόγος..

έβαλα ελάχιστη βαζελίνη με μια οδοντογλυφίδα.
έχει αίσθηση πολύ καλή. Αν όχι τέλεια.
Δηλαδή στέκεται σε θέση off σταθερά χωρίς να έχει κίνδυνο να ανάψει μόνο του και κινείται χωρίς να γρατσουνάει.
Προηγουμένως γερό καθάρισμα με οδοντογλυφίδα και χαρτοπετσέτα για γρέζια.

Δεν τον βρίσκετε λιγό σφιχτό ; Θα βοηθήσει λέτε να ρίξω στο σπείρωμα λίγο W-40 (κάπως έτσι λέγεται το λιπαντικό για τις επαφές);
Όχι,τέτοιο προϊόν θα σου δημιουργήσει μαυρίλα και θα μαζέψει γρήγορα λάσπη.Βρες ένα λιπαντικό σε σωληνάριο αν δεν θες να πάρεις απ' έξω κάτι εξειδικευμένο.