DQG II mini photos

To ξέρω, αλλά αυτό πάλι δεν αποκλείει ότι η μπαταρία θα "τρώει" τα ολοκληρωμένα, αν έχει σχετικά μεγάλου διαμέτρου θετικό πόλο!

Add to cart.
Τον περιμένω.

Μου ρθε. Οντως ελαφρύ. Αλλά πολύ σφιχτό στο στρίψιμο. Και όχι μόνο σφιχτό αλλά και η αίσθηση είναι σαν να γδέρνεται. Τι καθάρισμα με βελόνα το σπύρωμα, τι βαζελίνη, δεν ισιώνει. Δεν νομίζω να βελτιώνεται. Το DQG II είναι "αλοιφή" μπροστά του.

Ετσι ειναι οπως τα λες.
Το γδαρσιμο ηταν πολυ εντονο οταν το παρελαβα. Εβαλα το ειδικο λιπαντικο της ultrafire και βελτιωθηκε κατα 80-85% περιπου. Δεν ενοχλει τωρα.

Παντως το γεγονος οτι ειναι μακραν το μικροτερο ΑΑΑ φακουδακι και αρκετα φωτεινο -με δυο σκαλες, του συγχωρει το συγκεκριμενο μειονεκτημα.

Μάλλον το παράκαναν στο τιτανιο , μιας και στ απλό DQG III , είχαν γίνει παράπονα ότι ήταν λίγο πιο λασκα απ ότι έπρεπε , κάτι που εμένα δε με ενόχλησε ΚΑΘΟΛΟΥ .

Αλήθεια παιδιά λέει το τιτανιο σε σχέση με το SS ;;;;

Μάλλον το παράκαναν στο τιτανιο , μιας και στ απλό DQG III , είχαν γίνει παράπονα ότι ήταν λίγο πιο λασκα απ ότι έπρεπε , κάτι που εμένα δε με ενόχλησε ΚΑΘΟΛΟΥ .

Αλήθεια παιδιά λέει το τιτανιο σε σχέση με το SS ;;;;

Εντάξει μωρέ λίγο ελαφρύτερο είναι αλλά σιγά....

Το σπειρωμα εγω το ετριψα με το γυαλοχαρτο που ειναι σαν σφουγγαρι και ειναι οκ,απλα θελει ελαχιστα για να μην γινει και πολυ χαλαρο.

R5

Εδω ο DQGiii με τον μεγαλυτερο αδελφο του, τον DQG AA. Οι μικροτεροι στο ειδος τους! Χαρμα :)

DSC_9350.jpg

Παρεμπιπτοντως, ο μεγαλος δεν εχει προβλημα με το σπειρωμα, ανοιγοκλεινει πολυ πιο ομαλα.

Εχει καποιος στην κατοχη του DQG II ή III R5 ΑΑΑ που να μην τον χρειαζεται..?
Εχω itp A3 ss και ειναι στο ραφι.. Αν γινεται καποια ανταλλαγη θα ηθελα να με ενημερωσετε..

την αφαίρεσαν για κάποιο λόγο :(

Δεν ξερω τι γινεται εκει περα. Και εμενα μου εκαναν αδικαιολογητο κατ'εμενα edit στην αγγελια για ενα φακο Νικον!!
Και την εκλεισα αμεσως γιατι το θεωρησα απαραδεκτο μεν, προσβλητικο δε.

Εχει καποιος στην κατοχη του DQG II ή III R5 ΑΑΑ που να μην τον χρειαζεται..?
Εχω itp A3 ss και ειναι στο ραφι.. Αν γινεται καποια ανταλλαγη θα ηθελα να με ενημερωσετε..

Aν θελεις εχω εναν Stainless steel TrustFire F22, με 1χΑΑ, 1χ14500 που μου τον στειλανε μονο με το κανονικο bezel αλλα χωρις το extra attack bezel, o oποιος ηταν και ο βασικος λογος που τον παρηγγειλα.
Ο φακος ειναι αψογος στις λειτουργιες του και ουσιαστικα αχρησιμοποιητος.

http://www.hkequipment.net/index.ph...t0=1&id=504&cat1=54&cat0=1&new=&more=&lang=en

έχω 3 φακους DQG 3 AAA NW SS. οι δυο ειναι ολοκαίνουργοι. το εναν πουλαω, αλλα κατι γίνετε με τις αγγελίες και τις σβήνουν. ίσως το θεωρούν εμπόριο...

Συζητησε το με τον ergotelis καλυτερα.
Ειναι κριμα, γιατι αυτα τα φακουδακια ειναι πολυ ομορφα και πιστευω θα ενδιαφερουν αρκετους.

ο Γιωργος έλυσε το πρόβλημα με την αγγελία μου. Έγινε παρεξήγηση ή λάθος στην περιγραφή τις αγγελίας. Ο φακος DQG 3 AAA NW SS ειναι στην αγγελία του φόρουμ προς πώληση και πάλι.
Ευχαριστώ Γιωργο.