Dream 800, Gemini update

Για βοηθειστε εναν ασχετο οπως εμενα...
Γνωστος μου παρελαβε προχτες εναν DM800 , τον εβαλε στο δικτυο με Pc, και εκανε firmware update μεσω browser.
Katopin, προσπαθησε να βαλει το gemini , kai otan τελειωσε κανει reboot και γραφει enigma uploading....
Τι μπορει να κανει τωρα ?
Το gemini περνιεται κι αυτο μεσω browser ή οχι?

Last edited:
Για βοηθειστε εναν ασχετο οπως εμενα...
Γνωστος μου παρελαβε προχτες εναν DM800 , τον εβαλε στο δικτυο με Pc, και εκανε firmware update μεσω browser.
Katopin, προσπαθησε να βαλει το gemini , kai otan τελειωσε κανει reboot και γραφει enigma uploading....
Τι μπορει να κανει τωρα ?
Το gemini περνιεται κι αυτο μεσω browser ή οχι?

Μα αφού λες ότι του έκανε firmware update μεσω browser, αν του πέρασε το gemini για update, τότε το έχει ήδη! (Τωρα αν δεν μπουτάρει καθόλου ο δεκτης, αλλη ιστορία)

Aν έχετε πρόβλημα με το gemini πάντως, βάλτε του το Nabilo. Προσωπικά αυτό έχω και είναι σταθερότατο!!

Aν έχετε πρόβλημα με το gemini πάντως, βάλτε του το Nabilo. Προσωπικά αυτό έχω και είναι σταθερότατο!!

Ψήφο στο Nabilo και από εμένα.

Την πιο σταθερή λειτουργία από τα 3 images μέχρι τώρα την έχω με αυτό!

Μόνη παρατήρηση: Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναειπωθεί αλλά μην πατήσετε μπλε κουμπί πριν κάνετε ένα τουλάχιστον scan σε δορυφόρο διότι crashάρει και κάνει restart to enigma2 (υπόθεση δευτερολέπτων βέβαια).
Εκτός αυτού δεν μου έχει ξανακολλήσει ποτέ και κάνει και reboot χωρίς πρόβλημα.

Eιναι το καλυτερο αλλα δεν εχει mgcamd οποτε στην αναμονη...

Οταν λες δεν έχει εννοείς ότι δεν μπαίνει ούτε χειροκίνητα ή απλά δεν το έχουν στον σερβερ τους;

Δεν το εχουν στον σερβερ τους και απο τι εμαθα πρεπει να βρεις το (αρχικο mgcamd )και να το δουλεψεις μεσω τελνετ.Επισης εμαθα οτι στο νεο ιματζ θα το εχουν οποτε περιμενουμε

Οταν λες δεν έχει εννοείς ότι δεν μπαίνει ούτε χειροκίνητα ή απλά δεν το έχουν στον σερβερ τους;
Δεν υπάρχει στους server τους αλλά να το ´βαλεις με το χέρι μια χαρά δουλεύει.....όσο για το σκριπτ.....μετονομασε καταλληλα το σκριπτ για το cccam και θα παίξει

Δεν υπάρχει στους server τους αλλά να το ´βαλεις με το χέρι μια χαρά δουλεύει.....όσο για το σκριπτ.....μετονομασε καταλληλα το σκριπτ για το cccam και θα παίξει
Ποια βερσιον του mgcamd ?επισης ενω το εβαλα στο φακελο /tmp προσπαθησα να το εγκαταστησω μεσα απο τον δεκτη αλλα δεν γινεται

Το 1.30α για mips παίζει καλά.....δεν θα το βάλεις στο tmp αλλα θα βάλεις με το χέρι αρχειο αρχειο

Re: Απάντηση: Dream 800, Gemini update

Από που μπορώ να το κατεβάσω;

Να ρωτήσω κάτι; Τελικά έχει πρόβλημα το gemini μετά το update ή δεν έχει; Τι συμπέρασμα βγάλαμε; Να βάλω το gemini ή να βάλω to pli για το οποίο δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

Συγχωρέστε την αναποφασιστικότητα μου, οφείλεται σε έλλειψη εμπειρίας και φόβο για προβλήματα.

Να ρωτήσω κάτι; Τελικά έχει πρόβλημα το gemini μετά το update ή δεν έχει; Τι συμπέρασμα βγάλαμε; Να βάλω το gemini ή να βάλω to pli για το οποίο δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

Συγχωρέστε την αναποφασιστικότητα μου, οφείλεται σε έλλειψη εμπειρίας και φόβο για προβλήματα.

εγω με το pli δεν εχω προβληματα..και update που το εκανα και ενημερωσε αρκετα δεν ειχα κανενα προβλημα..

Απάντηση: Re: Dream 800, Gemini update

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με Gemini..

Κι εγω μου φαινεται εκει θα γυρίσω, αλλά πρώτα θα τα δοκιμάσω όλα!
Χτες έβαλα Nambilo, Nemesis, Oozon. Το πρωτο ειναι πολύ καλό αλλά και μόνο που δεν μου δινει δυνατότητα κατεβάσματος της database του Σουηδού αρκεί για να το απορρίψω. Σήμερα και αύριο θα δοκιμάσω όλα τα υπόλοιπα.
Οσο για Barry Allen θα περιμένω πιο σταθερές εκδοχές, δοκίμασα προχτες και ενω όλα πήγαν καλά μου κολλούσε η εκκίνηση απο το στικ

Απάντηση: Re: Dream 800, Gemini update

Οσο για Barry Allen θα περιμένω πιο σταθερές εκδοχές, δοκίμασα προχτες και ενω όλα πήγαν καλά μου κολλούσε η εκκίνηση απο το στικ
Το ΒΑ είναι πολύ σταθερό και σίγουρα δεν είναι η αιτία των κολλημάτων.
Σημασία έχει, να έχεις περασμένο στην flash ένα image καλά ενημερωμένο, το οποίο θα έχει σωστούς drivers για τις θύρες usb.