Dreambox 500 HD

προσπαθω να καλυψω το κομματι του full blueray backup χωρις να αγορασω καινουργιο player.
ειμαι καλυμενος σε ολα τα υπολοιπα απο τον dreambox και το ps3(με custom firmware)
και προσπαθω να βρω με ποιο απο τα 2 μπορει να κανω δουλεια.
κατ`αλλα δεν τον πειραζω καθολου και το newnigma2,εχει πια ενα με τον δεκτη...σταθεροτατο...!

Last edited by a moderator:
Δημήτρη από τα λιγοστά που γνωρίζω νομίζω δεν παίζει κάτι τέτοιο. Μακάρι να βρεις λύση μιας και είσαι ευχαριστημένος από το υπόλοιπο κομμάτι του δέκτη σου !!!!

το δεκτακι ετσι οπως το εχω στησει,παιζει τα παντα.
οτι "περιεργο" δεν παιζει το δεκτακι,τον συμπληρωνει το Ps3.
iso παιζει μονο dvd ο dream.
iso bluray κανενα απο τα 2.
το πολυ πολυ να κανω τα χριστουγεννα δωρο στον εαυτο μου ενα player.

παιδια καλημερα απο το σαββατο εκανα και εγω πλεον την πολυποθητη αναβαθμιση μου και πηγα στον 500hd .Aπο τις 3 ημερες που το τον εχω στην κατοχη μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας . Εχω περασει Image newnigma 2 και το προβλημα ειναι οτο δεν μπορω να αλλαξω καναλια στον δεκτη απο τον exlporer με συνεπεια να μην μπορω να εποικοινωνησω μαζι του και απο το Iphone για να κανω sreamming . Να σας αναφερω επισης οτι εχω αλλαξει στον δεκτη το password πρεπει να υπαρχει καποια ρυθμιση φυσιολογικα την οποια δεν την εχω ενεργοποιηση. Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αν εχει ξαναγινει η ιδια ερωτηση

υπαρχει καποιο image,που να κανει downmix dts σε mkv αρχεια,οπως το newnigma2(το οποιο κανει σιγουρα)?
γενικοτερα θελω να εχει καλες δυνατοτητες Mediaplayer.

Οπότε αλλάζεις δέκτη γιατί το pli με τους υπόλοιπους δέκτες κάνει downmix...:flipout:

Στα έλεγα, δεν στα έλεγα ?????

Οπότε αλλάζεις δέκτη γιατί το pli με τους υπόλοιπους δέκτες κάνει downmix...:flipout:

Στα έλεγα, δεν στα έλεγα ?????

ελα ρε συ..?
αρα αυτο που διαβαζω σχετικα με δικαιωματα dts ισχυει μονο για τους dreambox?
στο newnigma2 γιατι κανει κανονικα downmix..?

Προφανώς θα γίνεται κάτι με κάποιους drivers, μη ξεχνάς ότι η dream έχει γίνει αρκετά κλειστή στο image...

Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι μακριά νυχτωμένος από Linux.

Έχω λοιπόν τον εν λόγω αποκωδικοποιητή και θέλω να κάνω εγγραφή σε usb διάφορες ταινιες.
Υπάρχει κάποιος οδηγός να με βοηθήσει στην διαδικασία?

Όταν τον ανοίγω γράφει black-hole HD.

Παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω

για να γραφει black-hole HD,σιγουρα ειναι καποιος κλωνος με καποιο custom image.
black-hole δεν υπαρχει για κανεναν γνησιο dreambox.
απο την στιγμη που εχεις λοιπον κλωνο,η usb σου δουλευει κανονικα και περνει συσκευες(αντιθετως με τον γνησιο που το εχει μονο για αναβαθμιση..).
τωρα πως θα το κανεις mount το usb σου,δεν ξερω.
περιμενε να σου απαντησει καποιος αλλος.

Re: Απάντηση: Dreambox 500 HD

Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι μακριά νυχτωμένος από Linux.

Έχω λοιπόν τον εν λόγω αποκωδικοποιητή και θέλω να κάνω εγγραφή σε usb διάφορες ταινιες.
Υπάρχει κάποιος οδηγός να με βοηθήσει στην διαδικασία?

Όταν τον ανοίγω γράφει black-hole HD.

Παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω

για να γραφει black-hole HD,σιγουρα ειναι καποιος κλωνος με καποιο custom image.
black-hole δεν υπαρχει για κανεναν γνησιο dreambox.
απο την στιγμη που εχεις λοιπον κλωνο,η usb σου δουλευει κανονικα και περνει συσκευες(αντιθετως με τον γνησιο που το εχει μονο για αναβαθμιση..).
τωρα πως θα το κανεις mount το usb σου,δεν ξερω.
περιμενε να σου απαντησει καποιος αλλος.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/106866-iNET-500-HD-Πώς-κάνουμε-εγγραφή-σε-σκληρό