Dreambox 500HD

Ok ,αν τον εχεις ήδη στα χερια σου πότε θα μας γραψεις καποιες πρωτες εντυπωσεις;. Ενα μινι review δε θα ήταν ασχημο :a0210:

α

Δεν νομιζω να ειναι τοσο κακό στο αναφέρεις μια τιμη,λόγω γνωριμίας μου τον έδωσε σε αυτη τη τιμη,άλλωστε το 319 με το 349 δεν απεχει και πολυ 8%

Δεν ξεσηκώνω φιλε μου κανένα,απλα αναφέρω που εναι το αμάρτημα??

PS :Οσο για τα μεταφορικά 25euro με ταχυδρομείο

Εδώ είναι έναι ένας "δημόσιος" χώρος. Αυτά που γράφεις, τα διαβάζουν αρκετοί άνθρωποι και πρέπει να είναι έγκυρα. Το να αναφέρει κάποιος την τιμή που κυκλοφορεί ευρέως στα καταστήματα και εσύ να του λές ότι έιναι ακριβά, εγώ τόσο τον πήρα 10% κάτω, είναι ελαφρώς υποτιμητικό. Όταν σε ρωτάω να μας πείς που πουλιέται τόσο αρχικά αποφεύγεις να απαντήσεις και στη συνέχεια αρνείσαι να αποκαλύψεις. Αυτές τις γνωριμίες, τις κρατάμε για τον εαυτό μας και τους δικούς μας. Δεν βγαίνουμε σε φόρουμ και τις διατιμπανίζουμε αφήνοντας τους άλλους να αισθάνονται κορόιδα.

Γιατι φιλε πρωτη φορα ειναι που ενα προϊόν το αγοράζουμε πιο φθηνά?ποσες τιμες παιζουν στην ελληνική αγορα? απο οτι το πουλάνε εδω?και που βλέπεις τη κοροϊδία? ανέφερα ποσο τον αγόρασα εγω.Δεν βλεπω το 8% να εινα τοσο τεράστιο?που να αισθάνεσαι κορόιδο?έλεος.Οσο για τη πηγη τησ αγορας? ε δεν εχω και κανενα συμβόλαιο που να λεει οτι πρέπει να το πω.

ναι, τώρα που ξαναδιάβασα το συμβόλαιο σου, δεν αναφέρει κάτι. συγγνώμη για την αναστάτωση.

Re: NEW DREAMBOX DM-500HD

Ε οχι και 400 euro,απο γερμανια 319 euro με φπα.:smile:

Άρα τα 400 είναι πολλά... Ενώ τα 319 υπάρχουν μόνο σε "ειδικά" μαγαζιά με "ειδικές" γνωριμίες. Πες, έκανα βλακεία που σας φόρτωσα και ψάχνατε σαν ... και έληξε ;)
Καλά στα είπε ο ecopak.

Στο θέμα μας...είμαι βαρεμένος dreamάκιας, έχω έναν απηρχειωμένο 7020 (απο τους πρώτους) και θέλω και έναν δεύτερο περίεργο δέκτη.
Σύμφωνα με την γνώμη σας, δικαιολογεί την τιμή του ο 500HD ;
Αυτό το 1080i με την Panasonic που έχω με τρομάζει λίγο γιατί δεν έχω δει και την καλύτερη ποιότητα απο τον de-interlacer της ! Παίζει δέκτης 1080p ή ονειρεύομαι ;
Λατρεύω το enigma αλλά θα το αποχωριστώ αν υπάρχει λόγος :)

500HD ή VU+ ή Azbox :D
Media player καλούδια δεν με νοιάζουν. Επίσης δεν με νοιάζουν και τα cccam καλούδια. Αξίζει να τα σκάσω για 500HD ; (τί σας ζαλίζω τώρα θα μου πείτε)

Re: NEW DREAMBOX DM-500HD

Άρα τα 400 είναι πολλά... Ενώ τα 319 υπάρχουν μόνο σε "ειδικά" μαγαζιά με "ειδικές" γνωριμίες. Πες, έκανα βλακεία που σας φόρτωσα και ψάχνατε σαν ... και έληξε ;)
Καλά στα είπε ο ecopak.

Στο θέμα μας...είμαι βαρεμένος dreamάκιας, έχω έναν απηρχειωμένο 7020 (απο τους πρώτους) και θέλω και έναν δεύτερο περίεργο δέκτη.
Σύμφωνα με την γνώμη σας, δικαιολογεί την τιμή του ο 500HD ;
Αυτό το 1080i με την Panasonic που έχω με τρομάζει λίγο γιατί δεν έχω δει και την καλύτερη ποιότητα απο τον de-interlacer της ! Παίζει δέκτης 1080p ή ονειρεύομαι ;
Λατρεύω το enigma αλλά θα το αποχωριστώ αν υπάρχει λόγος :)

500HD ή VU+ ή Azbox :D
Media player καλούδια δεν με νοιάζουν. Επίσης δεν με νοιάζουν και τα cccam καλούδια. Αξίζει να τα σκάσω για 500HD ; (τί σας ζαλίζω τώρα θα μου πείτε)

Ο πιο φθηνός από τους 3 και με 1080p ανάλυση είναι ο azbox.

Τον αγόρασε κανείς τον 500HD; Καθώς φαίνεται σε άλλες χώρες πωλούνται ήδη.

SONIX ANTENNA SATELLITE SYSTEMS
ΚΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ DREAMBOX - COMMANDER ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΚΤΩΝ MPEG-4 GEMINI 4 KAI MEGA 4
ΟΔΟΣ : ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 27
ΠΟΛΗ : ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
ΤΚ.: 63100
TΗΛ : 2371022791 FAX : 2371021099
email : [email protected]
www.satsonix.gr

Παραλήφθηκε και είναι Ετοιμοπαράδοτος ο νέος DREAMBOX DM500 HD !!!

Χαρακτηριστικά και φωτο εδώ.

http://www.satsonix.gr/DM500hdgr.html

Φιλικούς χαιρετισμούς

Νίκος Κέντης

ε βλεπεις εχουμε και τα κονε......κασπερ ειναι αυτος,αλλα δεν ειναι παραπονουμενος εχει και τη.........:BDGBGDB55:

ε βλεπεις εχουμε και τα κονε......κασπερ ειναι αυτος,αλλα δεν ειναι παραπονουμενος εχει και τη.........:BDGBGDB55:

Sorry για το λιγο off-topic αλλα έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες 2 μέρες γιατι...ξερεις τωρα...:antlers:

Παραλαβή του δέκτη σήμερα....
Πέρασμα Nabilo....
Σετάρισμα δορυφόρων......
... ο δέκτης νεκρός!!!!!

Ακούγεται ότι κυκλοφορεί παρτίδα με αυτό το πρόβλημα.
Γνωρίζει κανείς κάτι?

Ερώτηση προς αυτούς που έχουν τον δέκτη (όχι θεωρητικά)...

Πως συγκρίνεται με τον 800??? μπορεί να γίνει pvr μέσω esata?

Κάποιο "βαζω χέρι" review? (ελληνιστί hands on review?)

μερσι!!