α
Δεν νομιζω να ειναι τοσο κακό στο αναφέρεις μια τιμη,λόγω γνωριμίας μου τον έδωσε σε αυτη τη τιμη,άλλωστε το 319 με το 349 δεν απεχει και πολυ 8%
Δεν ξεσηκώνω φιλε μου κανένα,απλα αναφέρω που εναι το αμάρτημα??
PS :Οσο για τα μεταφορικά 25euro με ταχυδρομείο
Ε οχι και 400 euro,απο γερμανια 319 euro με φπα.:smile:
Άρα τα 400 είναι πολλά... Ενώ τα 319 υπάρχουν μόνο σε "ειδικά" μαγαζιά με "ειδικές" γνωριμίες. Πες, έκανα βλακεία που σας φόρτωσα και ψάχνατε σαν ... και έληξε
Καλά στα είπε ο ecopak.
Στο θέμα μας...είμαι βαρεμένος dreamάκιας, έχω έναν απηρχειωμένο 7020 (απο τους πρώτους) και θέλω και έναν δεύτερο περίεργο δέκτη.
Σύμφωνα με την γνώμη σας, δικαιολογεί την τιμή του ο 500HD ;
Αυτό το 1080i με την Panasonic που έχω με τρομάζει λίγο γιατί δεν έχω δει και την καλύτερη ποιότητα απο τον de-interlacer της ! Παίζει δέκτης 1080p ή ονειρεύομαι ;
Λατρεύω το enigma αλλά θα το αποχωριστώ αν υπάρχει λόγος
500HD ή VU+ ή Azbox
Media player καλούδια δεν με νοιάζουν. Επίσης δεν με νοιάζουν και τα cccam καλούδια. Αξίζει να τα σκάσω για 500HD ; (τί σας ζαλίζω τώρα θα μου πείτε)
sureeeedreamάκιας
http://www.skroutz.gr/c/242/doryforikoi-dektes.html?keyphrase=Dreambox+500+HD
ε βλεπεις εχουμε και τα κονε......κασπερ ειναι αυτος,αλλα δεν ειναι παραπονουμενος εχει και τη.........:BDGBGDB55:
Λιγοε βλεπεις εχουμε και τα κονε......κασπερ ειναι αυτος,αλλα δεν ειναι παραπονουμενος εχει και τη.........:BDGBGDB55:
Mπα δεν ακουσα κατι, και τον εχω απο την παρασκευη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.