Τους είπα ότι θέλω άλλο δέκτη λόγω pvr. Μου είπαν για τον δικό τους. Τους ξαναείπα ότι έχει επιπλέον κόστος που δεν θέλω να δώσω + το ότι έχει σοβαρούς περιορισμούς: δεν μπορώ να πάρω τα αρχεία σε pc. Είπε ότι μελλοντικά αυτό θα φτιάξει. Φυσικά του είπα ότι δεν μπορώ να βασιστώ σε μελλοντικές υπηρεσίες, και θέλω χρήση σε άλλο δέκτη.
Το να παίρνω μαζί μου τον δέκτη όταν φεύγω Σ/Κ δεν έπαιζε, μου το είπε πρώτος
Όταν του είπα ότι σκεπτομαι να σταματήσω, μου έδωσε και πληροφορίες, με κατάληξη ότι θα με χρεώσουν 100 ευρώ. :a0210:
Πλήρη ενημέρωση μιλάμε...
Πάντως να πω την αλήθεια σκεύτομαι να την σταματήσω. Διάβασα το συμβόλαιο που υπέγραψα, και πουθενά δεν αναφέρει ότι δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλο δέκτη. Το αντίθετο μάλιστα, το συμβόλαιο γράφει τις απαιτήσεις από τον δέκτη. Οπότε, δεν βλέπω να παίρνουν τα 100 ευρώ...
Το να παίρνω μαζί μου τον δέκτη όταν φεύγω Σ/Κ δεν έπαιζε, μου το είπε πρώτος

Όταν του είπα ότι σκεπτομαι να σταματήσω, μου έδωσε και πληροφορίες, με κατάληξη ότι θα με χρεώσουν 100 ευρώ. :a0210:
Πλήρη ενημέρωση μιλάμε...
Πάντως να πω την αλήθεια σκεύτομαι να την σταματήσω. Διάβασα το συμβόλαιο που υπέγραψα, και πουθενά δεν αναφέρει ότι δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλο δέκτη. Το αντίθετο μάλιστα, το συμβόλαιο γράφει τις απαιτήσεις από τον δέκτη. Οπότε, δεν βλέπω να παίρνουν τα 100 ευρώ...