Dreambox 600 Νομιμη Βοήθεια

Τους είπα ότι θέλω άλλο δέκτη λόγω pvr. Μου είπαν για τον δικό τους. Τους ξαναείπα ότι έχει επιπλέον κόστος που δεν θέλω να δώσω + το ότι έχει σοβαρούς περιορισμούς: δεν μπορώ να πάρω τα αρχεία σε pc. Είπε ότι μελλοντικά αυτό θα φτιάξει. Φυσικά του είπα ότι δεν μπορώ να βασιστώ σε μελλοντικές υπηρεσίες, και θέλω χρήση σε άλλο δέκτη.
Το να παίρνω μαζί μου τον δέκτη όταν φεύγω Σ/Κ δεν έπαιζε, μου το είπε πρώτος :flipout:
Όταν του είπα ότι σκεπτομαι να σταματήσω, μου έδωσε και πληροφορίες, με κατάληξη ότι θα με χρεώσουν 100 ευρώ. :a0210:
Πλήρη ενημέρωση μιλάμε...

Πάντως να πω την αλήθεια σκεύτομαι να την σταματήσω. Διάβασα το συμβόλαιο που υπέγραψα, και πουθενά δεν αναφέρει ότι δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλο δέκτη. Το αντίθετο μάλιστα, το συμβόλαιο γράφει τις απαιτήσεις από τον δέκτη. Οπότε, δεν βλέπω να παίρνουν τα 100 ευρώ...

Αν πραγματικά πιστέψουν πως θα τους κόψεις, θα σου την κάνουν την αλλαγή.

Το να πάρουν 100 ευρώ ποινή αποσύνδεσης δε τους νοιάζει, προτιμούν τα 700 ευρώ της ετήσιας συνδρομής. Πίεσέ τους. Ρίξε κι άλλα επιχειρήματα στην κουβέντα, πχ ότι μπορούσες να έχεις και "πειρατική" συνδρομή αν ήθελες, ότι προτιμάς να τους δώσεις λεφτά, αλλά όχι και έτσι ...

Παιδια με παντρεμενες οπως λενε ολοι σταματας και ξαναρχειζεις την συνδρομη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Dreambox 600 Νομιμη Βοήθεια

Αν πραγματικά πιστέψουν πως θα τους κόψεις, θα σου την κάνουν την αλλαγή.

Το να πάρουν 100 ευρώ ποινή αποσύνδεσης δε τους νοιάζει, προτιμούν τα 700 ευρώ της ετήσιας συνδρομής. Πίεσέ τους. Ρίξε κι άλλα επιχειρήματα στην κουβέντα, πχ ότι μπορούσες να έχεις και "πειρατική" συνδρομή αν ήθελες, ότι προτιμάς να τους δώσεις λεφτά, αλλά όχι και έτσι ...

ΕΕΕΕΕΕΕ οχι μην το τραβηξεις τοσο :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

{ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΕΛΛΟΥΝ!!!!}

Εγώ πάντως ήμουνα διαλλακτικός. Ζήτησα ή να μου στείλουν μια κάρτα που παίζει και σε άλλο δέκτη και να πάρουν πίσω την παλιά (χωρίς καμία δική μου επιβάρυνση), ή σε περίπτωση διακοπής δεν τους χρωστάω ούτε καν τα 100 ευρώ.
Το συμβόλαιο που υπέγραψα δεν τους καλύπτει να αποκρύψουν μια "τόσο μικρή λεπτομέρεια"...
Συγνώμη, αλλά έχω εκνευριστεί λιγάκι μαζί τους :blush:
Τους δίνω 60 ευρώ το μήνα για αυτό το πρόγραμμα που έχουν (πρεμιέρες που έχω δει από πέρυσι, αγώνες που όλοι σχεδόν φέτος είναι στην ΝΕΤ & Μεγκα, μεταδόσεις αγώνων [ναι!!! είδα 3 ολόκληρους αγώνες στην νόβα - πιάσαν τόπο τα λεφτά μου :flipout: ] με χάλια ποιότητα), και δεν μπορώ καν να βάλω έναν δέκτη dvr! Απαράδεκτο!

Λεβεντες....
Αυτο το προβλημα ειχα και εγω οταν εστησα τον 800αρη.
Απο τη NOVA μου ειπαν να σταματησω την υπαρχουσα συνδεση και να ξεκινησω καινουργια.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΗΝΩΝ.
Τυχαια πηγα σε ενα καταστημα να παρω ενα καλωδιο hdmi και ο τυπος ηταν μεταπωλητης της nova.
Του ειπα το προβλημα και με 15 ευρω πηρε την παλια καρτα και μου εδωσε μια καινουργια.Μαλιστα επειδη ηταν σαββατο και δεν προλαβαινε να την ενεργοποιηση, την πηρα και εφυγα. Τζαμι. Εκανα τη δουλεια μου αμεσως.:a0210:
Φιλος μου με το ιδιο προβλημα, πριν απο μενα, απελπιστηκε και διεκοψε την συνδρομη. Το γεγονος οτι συνεχιζει να βλεπει τοσους μηνες, εμενα δεν με προβληματιζει.
ΤΗ NOVA THN ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ;
Με τη ΝΟVΑ δεν θα βγαλεις ακρη. Εγω, αν μου τυχαινε τωρα θα ρωτουσα το "φιλο" μου.
Αφου το πληρωνω που το πληρωνω, τι εχω να χασω;
Αλλα ειναι που ειμαι μεγαλος ανθρωπος και ντρεπομαι να κανω ταρζανιες για 50 ευρω.:grandpa:

μετα χρηματα μου γ***ω και την πεθερα μου που λεει ο λογος ακου εκει 100 ευρω,ρε δεν πανε καλα τα ατομα καταγγελια θελουν αντε για τι πολυ την ειδαν τι δουλεια εχει και αλλες λυσεις με αυτους θα ασχωλουμαστε αντε τωρα μην πω καμια βαρια κουβεντα

η βαρια κουβέντα φίλε ΣΟΥΖ είναι "κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης" κάτι το οποίο η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα θελήσει πολύ να ακούσει... -bye-

Απάντηση: Re: Dreambox 600 Νομιμη Βοήθεια

μετα χρηματα μου γ***ω και την πεθερα μου που λεει ο λογος ακου εκει 100 ευρω,ρε δεν πανε καλα τα ατομα καταγγελια θελουν αντε για τι πολυ την ειδαν τι δουλεια εχει και αλλες λυσεις με αυτους θα ασχωλουμαστε αντε τωρα μην πω καμια βαρια κουβεντα

Εμ!! λογικο αφου ειναι το μονο πακετο που εχουμε!!!!

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ HELLAS SAT HD {KAI TA ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ}-bye--bye--bye-

Για να το μαζέψω το θέμα να σας ενημερώσω ότι σήμερα βρηκα το χρόνο να ασχοληθώ...

Πήρα τηλ τη ΝΟΒΑ τους είπα ότι η κάρτα τους δεν παίζει στον DREAMBOX δέκτη μου, μου απάντησαν ότι "αν η κάρτα παίζει στο δέκτη μας τότε δεν έχει πρόβλημα αλλά αν είχε πρόβλημα με 20 ευρώ την αντικαθιστά ο τεχνικός τους".

Πριν μπινελικώσω περαιτέρω είπα να πάω στον τεχνικό της περιοχής ο οποίος πράγματι με 20 ευρω μου την αντικατέστησε με μια Ζ...

Γύρισα σπίτι, την έβαλα στο DREAMBOX και χωρίς να αλλάξω τις ρυθμίσεις απο αυτές που είχε πει ο ΣΟΥΖΑΚΙΑΣ παραπάνω δούλεψε μια χαρά:a0210:

Τώρα η χαρά του sharing με το δωμάτιο + νέες ερωτήσεις...-bye-

Η νέα κάρτα παίζει στον δέκτη της νόβα; Γιατί εγώ ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα για αυτό... Εμένα μου πήραν πίσω τον νέο δέκτη, και μου άφησαν την ίδια κάρτα...

Ο δέκτης της ΝΟΒΑ (με το ωραίο όνομα "πατατασατ"...) είναι χωμένος σε κάποιο βαθύ υπόγειο και υποθέτω σκονίζεται...

Τωρα που το λές όμως η νεα κάρτα δεν έπαιξε σε έναν δέκτη που είχα πριν (αυτούς τους ασημί κλώνους που μοιράζουν τα κλειδιά ασύρματα με ένα αστείο κεραιάκι απο πίσω σε μια RS232) αλλά δεν πολυασχολήθηκα καθώς υπολογίζω να πάρω 2ο δέκτη DREAM και να μοιραστώ μέσω δικτύου.