Περιληπτικά, ο δέκτης που αγόραρασα τον περασμένο Ιανουάριο, είναι αυθεντικός αλλά όχι της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας αντίθετα με αυτά που αναφέρει η εταιρία στο site της αλλά και αυτά που μου είπαν κατά την αγορά.
Έτσι δεν στάλθηκε για επισκευή στην satsonix, αλλα στην tronix. Κανείς δεν με ενημέρωσε γι αυτό και το ανακάλυψα μόνος μετά από αρκετή ταλαιπωρία. Με τα πολλά επικοινώνησα προσωπικά με τον Πάνο της tronix (αδυνατώ να βάλω το "κύριο") τον οποίο ρώτησα επανειλλημένως εαν είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της dream multimedia στην Ελλάδα και απέφυγε να απαντήσει όλες τις φορές μέχρι που έγινε επιθετικός απέναντι στην επιμονή μου να μου απαντήσει στην ερώτηση.
Στη συνέχεια, μου είπε ότι ο δέκτης έχει πρόβλημα στο tuner και στη μητρική (ο δέκτης δούλευε κανονικά απλα δεν είχε σήμα το tuner) και οτι θα φύγει για Γερμανία, όπου και θα κάνει 3-4 μήνες!
Φυσικά αντέδρασα στο χρονικό περιθώριο και μου είπε ότι και η acer, τόσο του κράτησε το laptop. Η απάντησή μου ήταν οτι δεν με αφορά και δεν με νοιάζει τι κάνει η acer και η απάντηση του:
"Αφού δεν σε νοιάζει εσένα, δεν με νοιάζει και 'μένα για το δέκτη σου, θα στον στείλω πίσω να τον βάλεις εκεί που ξέρεις"
Πήγα στην εταιρία που τον αγόρασα, και πήρα τα χρήματά μου πίσω μέχρι το τελευταίο ευρώ.
Φούντωσα πάλι.