Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Hello παίδες. Πρωτάρης με το αντικείμενο και ενδιαφέρομαι για τον 800, αλλά ήθελα να ρωτήσω γιατί είναι φθηνός σε σχέση με τον 7025? Να προτιμήσω 7025? Προς το παρόν δεν υπάρχει εξοπλισμός για προβολή HD (TV), αλλά σε κανένα χρόνο το πολύ θα υπάρξει. Τι να προτιμήσω και γιατί;

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ο 800 είναι αντίστοιχος του 600 , ενώ ο 8000 είναι αντίστοιχος του 7025 ... ο 8000 θα έρθει γύρω στα 900 ...

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Αν δεν ειναι θεμα χρηματων η επιλογη σου, παρε τον 7025 και οταν εισαι για hd θα εχει βγει και ο 8000.

Αν τα χρηματα ειναι κριτηριο, χτυπα τον 800 να εισαι και future proof.

Μεση λυση, παρε τον 500αρακι για 'εκπαιδευση' και οταν βγει τον 8000...

Λοιπόν τα νεώτερα από τις δοκιμές του φίλου είναι ακόμα καλύτερα.
Η συμπεριφορά του δέκτη είναι όπως στους υπόλοιπους dreambox, τα emu δουλεύουν κανονικά και ειδικά το CCcam στο οποίο έγιναν οι πολλές δοκιμές δουλεύει μια χαρά.
Όσον αφορά στην ποιότητα των SD καναλιών είναι επίσης πολύ καλή (καλύτερη από αυτήν του ipbox 9000).
Όλα αυτά με pli lolite.
Για ότι νεώτερο θα υπάρξει ενημέρωση.

Μπραβο!

στα hd τι γινεται; παιζουν καλα; με τα emu ανταποκρινονται;

Μπραβο!

στα hd τι γινεται; παιζουν καλα; με τα emu ανταποκρινονται;
Με τα hd, το ανεφερα και σε προυγούμενο post, ειναι πολυ καλα τα πράγματα(καλυτερα απο ipbox)
ενω τα emu δουλευουν οπως τoυς αλλους dream.
Επαναλαμβάνω οτι ολες αυτες οι δοκιμές δεν εχουν γινει απο μενα αλλα απο φιλο που εχει τον δεκτη καθως και τον ipbox για τις συγκρίσεις.

Με τα hd, το ανεφερα και σε προυγούμενο post, ειναι πολυ καλα τα πράγματα(καλυτερα απο ipbox)
ενω τα emu δουλευουν οπως τoυς αλλους dream.
Επαναλαμβάνω οτι ολες αυτες οι δοκιμές δεν εχουν γινει απο μενα αλλα απο φιλο που εχει τον δεκτη καθως και τον ipbox για τις συγκρίσεις.
Φιλε dante32 απο το σαιτ αυτο τον αγορασε ο φιλος σου https://www.satplace.de

Οπως φαίνεται το μεγάλο ερωτηματικό που απασχολεί τους περισσότερους είναι...αν η γάτα πιάνει ποντίκια!
Λογικό θα μου πείτε, γι αυτό παίρνεις την γάτα, αλλιώς θα έπαιρνες ψαράκια για το ενυδρείο που δεν λερώνουν κιόλας!

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας ένας δέκτης με έξοδο DVI και ανταπτορα σε HDMI απο έναν δέκτη με έξοδο HDMI.
παρόλα αυτά με ενδιαφέρει πολύ το συγκριτικό τέστ μεταξύ τον 3 δεκτών που κυκλοφορούν και δείχνουν να υποστηρίζονται σε λογισμικό στο ξεκίνημά τους
IPBOX9000
DREMBOX800
KATREIN
γιατί και εγώ είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος για αγορα HD δέκτη.
όποιος έχει πληροφορίες και συγκρίσεις ας ενημερώνει.
Ευχαριστώ

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας ένας δέκτης με έξοδο DVI και ανταπτορα σε HDMI απο έναν δέκτη με έξοδο HDMI.
παρόλα αυτά με ενδιαφέρει πολύ το συγκριτικό τέστ μεταξύ τον 3 δεκτών που κυκλοφορούν και δείχνουν να υποστηρίζονται σε λογισμικό στο ξεκίνημά τους
IPBOX9000
DREMBOX800
KATREIN
γιατί και εγώ είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος για αγορα HD δέκτη.
όποιος έχει πληροφορίες και συγκρίσεις ας ενημερώνει.
Ευχαριστώ

hdmi=dvi + ηχος.Οπου σε αυτη την περιπτωση εχει γινει πατεντα κ παιζει ο ηχος..

hdmi=dvi + ηχος.Οπου σε αυτη την περιπτωση εχει γινει πατεντα κ παιζει ο ηχος..

Ακριβώς. Ο adaptor hdmi-dvi δεν κάνει καποια μετατροπή στην πληροφορία, περισσότερο ειναι μια μετατροπή βυσμάτων, η πληροφορία περναει ανεγγιχτη. Επειδή το DVI έχει περισσότερες ακίδες για την περίπτωση που χρειαστεί να περνάει και αναλογική πληροφορία (DVI-I) και που στην περίπτωση μας του DREAM δεν χρειάζεται, τότε μενουν διαθέσιμες οι ακίδες αυτές και προφανώς η Dream τις αξιοποιεί για να περάσει το ψηφιακό σημα ήχου και να πετύχει πληρες HDMI (εικονα+ηχος).

Μόλις τον παρέλαβα στο γραφείο!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι....:chinese:
Το ΣΚ θα ακολουθήσουν δοκιμές και θα σας ενημερώσω κατάλληλα.
Όσο για το DVI to HDMI, επειδή το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα πριν παραγγείλω τον 800, τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο ngiann και ο ΕΚΙ 13. Καμιά διαφορά εφόσον πρόκειται για απλή μετοπή βυσμάτων. Η dream δεν έβαλε απευθείας HDMI για να γλιτώσει royalties per box

Μόλις τον παρέλαβα στο γραφείο!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι....:chinese:
Το ΣΚ θα ακολουθήσουν δοκιμές και θα σας ενημερώσω κατάλληλα.
Όσο για το DVI to HDMI, επειδή το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα πριν παραγγείλω τον 800, τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο ngiann και ο ΕΚΙ 13. Καμιά διαφορά εφόσον πρόκειται για απλή μετοπή βυσμάτων. Η dream δεν έβαλε απευθείας HDMI για να γλιτώσει royalties per box

καλωριζικος.!απο που τον πηρες?

Σε ευχαριστώ φίλε μου!
Από το HM-SAT. Τον παρήγγειλα την προηγούμενη Παρασκευή. Από ότι είδα στο parcel tracking, οι άνθρωποι τον απέστειλαν μέσα σε τρείς εργάσιμες μέρες!

Kαλημερα σε ολουs !
Και εγω μολιs παραγγειλα απο Γερμανια γιατι εδω δεν τον βλεπω να ερχεται συντομα!
Φιλικα gab

Kαλημερα σε ολουs !
Και εγω μολιs παραγγειλα απο Γερμανια γιατι εδω δεν τον βλεπω να ερχεται συντομα!
Φιλικα gab

και συ τέκνον Γαβριήλ? άντε με το καλό και σε σένα και καλορίζικος στα παιδιά που ήδη παρέλαβαν. περιμένουμε από όλους εντυπώσεις.
πάντως μέχρι τώρα καλά δείχνουν τα πράγματα και το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί πάει να αντιστραφεί.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ο 800 είναι αντίστοιχος του 600 , ενώ ο 8000 είναι αντίστοιχος του 7025 ... ο 8000 θα έρθει γύρω στα 900 ...

Πάντος σε ελληνικό site που έχουν 450 τον 800HD έχουν βάλει 700 τον 8000HD (άλλο βέβαια το εάν θα παραμείνει).

http://www.shls.gr/sproduct.aspx?proID=5047

Σε ευχαριστώ φίλε μου!
Από το HM-SAT. Τον παρήγγειλα την προηγούμενη Παρασκευή. Από ότι είδα στο parcel tracking, οι άνθρωποι τον απέστειλαν μέσα σε τρείς εργάσιμες μέρες!
Μεσω paypal εγινε η συναλλαγη φιλε μου?με χρεωστικη καρτα βιζα δεχονται την συναλλαγη?εγω εκανα εγγραφη στην σελιδα και με παραπεμπει σε συναλλαγη χωρις paypal μεσω βιζα και μεταφορικη dhls .482eyro μου εβγαλε το τελικο συνολο.για πες μου σε εσενα τι εγινε?