Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

jetsetter, καλες ληψεις,η συσκευασια εχει e-sata καλωδιο για εξωτερικο δισκο ; Δεν φανταζομαι να μπορεις να εχεις και μεσα δισκο και εξωτερικο δισκο και να διαλεγεις που να γραφεις (σε εναν φυσικα).Καλο σεταρισμα,εγω που ειμαι ασχετος με dreambox να δω τι θα κανω οταν ερθει με το καλο.
Ευχαριστώ kyrliot. Το Board έχει μόνο μία SATA υποδοχή. Έτσι, μόνο ένας δίσκος μπορεί να συνδεθεί: ή μέσω eSata ή ο εσωτερικός. Η συσκευασία έχει μόνο τα απαραίτητα καλώδια για να συνδέσεις την υποδοχή eSata μέσα στο board ή εναλλακτικά να τον εσωτερικό σκληρό.
Το καλώδιο που λες συνήθως το δίνει ο εξωτερικός eSata δίσκος.

Paidia. eimai ligo asxetos me dreambox. Dio erotisis thelo na sas kano.
1. Gia na doume nova me to 800hd. prepi na paroume kapio cam? an nai, pio??
2. h timi pou tha erthi ellada tha einai idia me auti tis germanias? diladi 450 euro?

Euxaristo kai signomi gia ta greeklish.

Μην εισαι τοσο αυστηρός Νικο...αφού ζητάει συγγνώμη για τα γκρήκλις!
Οι απαντήσεις ειναι όχι στο 1 και ναι στο 2
Το όχι στο ενα το λέμε πρωτα γιατι ο δεκτης δεν έχει υποδοχή common interface για να δεχτει καμ έτσι κι αλλιώς. Ομως (χωρίς ποτε να υπάρχει βεβαιότητα ότι θα ισχύει αυτό για πάντα) με βαση την μεχρι τωρα εμπειρία βαζοντας την καρτα στην μοναδική υποδοχή του δεκτη και χρησιμοποιώντας έναν εμουλάτορα και πιθανόν και με κάποιες πρόσθετες ρυθμίσεις (αναλογα και με την βερσιόν της κάρτας) θα έλεγα ότι η κάρτα έχει μεγαλες πιθανότητες να παίξει σωστά. 100% δεν μπορεις να ζητάς αφου οι εμουλάτορες κανουν παράνομη προσομοίωση συστημάτων και δεν αποκλειεται στο μελλον να βρει η νοβα κατι και να τους θεσει εκτός λειτουργίας για λίγο ή πολύ. Η πιθανότητα να συμβει αυτό ειναι μικρή, αλλά οφείλουμε να την αναφέρουμε...

ναι αφού θα είναι στύλ 7025

Σημερα εμαθα οτι θα ερθουν μεχρι τελος της εβδομαδας 20 κομματια στην SATSONIX

Σημερα εμαθα οτι θα ερθουν μεχρι τελος της εβδομαδας 20 κομματια στην SATSONIX

george το έγραψα αυτό ...2 σελίδες πριν!
Τα κομμάτια θα είναι ...19 αφού το ένα είναι αυστηρά κρατημένο για μένα!

17 αφου εκλεισα και εγω ενα ακομη με σκληρο δισκο!
gab

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Αμαν βρε παιδιά , να είχα και μία HD τηλεόραση , θα έμπαινα και εγώ ...
Νίκο μην το σκέφτεσαι... Η διαφορά της ποιότητας της εικόνας είναι πασιμφανέστατη, ακόμα και εάν την δεις σε μια σχετικά μεγάλη SD TV (έχω μια 36αρα Panasonic). Και δεν εννοώ φυσικά σε σχέση με την κάκκιστη ποιότητα της Nov@, αλλά σε σχέση με καλά Γερμανικά κανάλια. Ξεκινάς να δεις και αντί να παρακολουθήσεις το περιεχόμενο της εκπομπής, χαζεύεις τις λεπρομέρειες της εικόνας...
Άσε που πλέον παίρνεις 42αρα HD ready με κάτω από 1000€

Δεν δεχονται και καρτα $%$%^

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Νίκο μην το σκέφτεσαι... Η διαφορά της ποιότητας της εικόνας είναι πασιμφανέστατη, ακόμα και εάν την δεις σε μια σχετικά μεγάλη SD TV (έχω μια 36αρα Panasonic). Και δεν εννοώ φυσικά σε σχέση με την κάκκιστη ποιότητα της Nov@, αλλά σε σχέση με καλά Γερμανικά κανάλια. Ξεκινάς να δεις και αντί να παρακολουθήσεις το περιεχόμενο της εκπομπής, χαζεύεις τις λεπρομέρειες της εικόνας...
Άσε που πλέον παίρνεις 42αρα HD ready με κάτω από 1000

το budjet είναι 500 , όχι 1500 ...

Σίγουρα φαίνεται και σε SDTV , αλλά το 16:9 τι το κάνεις; είμαι με 29CRT 4:3

βγάλτε άλλο ένα... Το περίμενω σε μια εβδομάδα όπως είπε...

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

θα τον τρελάνετε τον άνθρωπο

@Νίκος Σχ: Οκ με 29 τετράγωνη πάω πάσο.
Πάντως με budget 500 για TV και για DM800 δεν βγαίνει φυσικά... Αν όμως ψάχνεις TV με 500, τότε δες εδώ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1059378
Παίρνεις:
- 32" Wide LCD
- HD Ready
- DVB-T tuner
Με τιμή: 499 :coool:

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

@Νίκος Σχ: Οκ με 29 τετράγωνη πάω πάσο.
Πάντως με budget 500 για TV και για DM800 δεν βγαίνει φυσικά... Αν όμως ψάχνεις TV με 500, τότε δες εδώ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1059378
Παίρνεις:
- 32" Wide LCD
- HD Ready
- DVB-T tuner
Με τιμή: 499 :coool:

δεν βιάζομαι να πάρω τηλεόραση , και εαν τελικά το δείξει και η ΝΕΤ σε 16:9 , θα προβώ σε αγορά 42άρας plasma ... με διπλάσιο κόστος , αλλά πολύ μεγαλύτερη εικόνα !