Παράκληση, απαντήστε:
1. Η κάρτα της Nova παίζει στον δέκτη αυτό;
2. Το μενού σε ποιές γλώσσες είναι;
Ναι Κώστα στο επιβεβαιώνω και εγώ...εγγυημένο αυτό?![]()
Με τι emu προσπάθησες να διαβάσεις την καρτα;Παιδιά εμένα (με PLI image) δεν μου έπαιζε με τίποτα.... (έχω v.4)
Αναγκάστηκα και την έβαλα στον 500αρη που είχα.
Έσκασε όμως από ότι είδα επιτέλους το Gemini!!!:2thumb22sup:
Θα το δοκιμάσω και θα σας πω....
Ναι Κώστα στο επιβεβαιώνω και εγώ...
Παρεπιπτόντως, να βλέπεις τον χθεσινό τελικό σε HD, είναι άλλη αίσθηση!
Όχι ότι δεν είχα ξαναδεί HD (έχω μία κάμερα HD). Αλλά το live είναι άλλο πράγμα, ειδικά όταν έχει τραβηχτεί από επαγγελματικά HD εργαλεία....
Πες μας λιγο για τα σεταρισματα σου, image, emulator, κλπ κλπ:a0210:
Πριν 5 λεπτα τον παρέλαβα και σε λίγο θα τον χειρουργήσω για να του προσθέσω τον σκληρό δίσκο. Οπως ειπα ομως φευγω αύριο για 8-9 μερες και σήμερα το βραδυ έχω υποχρεώσεις, οπότε μέχρι να τον δω καλά θα γραψουν άλλοι τις εντυπώσεις τους.
Εμφανισιακά πάντως και επειδή είμαι της μαύρης σχολής στα μηχανήματα, μου άρεσε. Επίσης με το μεγεθος που έχει θα υποτιμολογηθεί χοντρά στο σπίτι, ζήτημα αν θα τον δηλώσω στα 200 ευρά στο κογκρέσσο!
Πριν 5 λεπτα τον παρέλαβα και σε λίγο θα τον χειρουργήσω για να του προσθέσω τον σκληρό δίσκο. Οπως ειπα ομως φευγω αύριο για 8-9 μερες και σήμερα το βραδυ έχω υποχρεώσεις, οπότε μέχρι να τον δω καλά θα γραψουν άλλοι τις εντυπώσεις τους.
Εμφανισιακά πάντως και επειδή είμαι της μαύρης σχολής στα μηχανήματα, μου άρεσε. Επίσης με το μεγεθος που έχει θα υποτιμολογηθεί χοντρά στο σπίτι, ζήτημα αν θα τον δηλώσω στα 200 ευρά στο κογκρέσσο!
Γινεται με barry allenΚαλημερα σαs!!!!!!!!!!!!!
Και ο δικοs μου ειναι σπιτι και με περιμενει να γυρισω απο τη δουλεια για να τον πειραξω!Μια ερωτηση μονο αν καποιοs γνωριζει, γινεται να φορτωσω σε usb stick με flash wizard το λογισμικο?
Το εχει φτιαξει καποιοs?
gab
Ο τροπος ειναι ο ιδιος με τον kathrein?Γινεται με barry allen
Καλορίζικος και καλές θεάσεις.Καλημερα σαs!!!!!!!!!!!!!
Και ο δικοs μου ειναι σπιτι και με περιμενει να γυρισω απο τη δουλεια για να τον πειραξω!Μια ερωτηση μονο αν καποιοs γνωριζει, γινεται να φορτωσω σε usb stick με flash wizard το λογισμικο?
Το εχει φτιαξει καποιοs?
gab
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.