Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Με πήραν και εμένα!!! Δεν είναι πολλές 24 ώρες;

Παράκληση, απαντήστε:
1. Η κάρτα της Nova παίζει στον δέκτη αυτό;
2. Το μενού σε ποιές γλώσσες είναι;

Παιδιά εμένα (με PLI image) δεν μου έπαιζε με τίποτα.... (έχω v.4)
Αναγκάστηκα και την έβαλα στον 500αρη που είχα.
Έσκασε όμως από ότι είδα επιτέλους το Gemini!!!:2thumb22sup:
Θα το δοκιμάσω και θα σας πω....

εγγυημένο αυτό?:eek:
Ναι Κώστα στο επιβεβαιώνω και εγώ...
Παρεπιπτόντως, να βλέπεις τον χθεσινό τελικό σε HD, είναι άλλη αίσθηση!
Όχι ότι δεν είχα ξαναδεί HD (έχω μία κάμερα HD). Αλλά το live είναι άλλο πράγμα, ειδικά όταν έχει τραβηχτεί από επαγγελματικά HD εργαλεία....

Κι εγω παραλαμβανω αυριο, αλλά απο μεθαυριο θα λειπω για 8-9 μερες οπότε ουσιαστικά θα τον δω στις αρχες Ιουνίου.

Παιδιά εμένα (με PLI image) δεν μου έπαιζε με τίποτα.... (έχω v.4)
Αναγκάστηκα και την έβαλα στον 500αρη που είχα.
Έσκασε όμως από ότι είδα επιτέλους το Gemini!!!:2thumb22sup:
Θα το δοκιμάσω και θα σας πω....
Με τι emu προσπάθησες να διαβάσεις την καρτα;

Ναι Κώστα στο επιβεβαιώνω και εγώ...
Παρεπιπτόντως, να βλέπεις τον χθεσινό τελικό σε HD, είναι άλλη αίσθηση!
Όχι ότι δεν είχα ξαναδεί HD (έχω μία κάμερα HD). Αλλά το live είναι άλλο πράγμα, ειδικά όταν έχει τραβηχτεί από επαγγελματικά HD εργαλεία....

Πες μας λιγο για τα σεταρισματα σου, image, emulator, κλπ κλπ:a0210:

Πραγματι, το να παιξει η καρτα νοβα δεν ειναι θεμα ιματζ αλλά εμουλάτορα και σετταρίσματος

Παιδιά, με dvi to hdmi παίρνεις κανονικό 1080i σήμα ή κάτι "μεταξύ"?

μη πάει χαμένη και η full hd δηλαδή...

Κανονικό παίρνεις, αλλά θυμίζω κατι που συζητήσαμε πιο παλιά, ότι δηλαδή δεν υπάρχει υποστήριξη hdcp οπότε υπάρχει ένα ερωτηματικό περι του τι θα συμβει στο μελλον αν και όταν οι providers με εντολές του Χολιγουντ αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν αυτό το κλείδωμα. Καποιοι δηλώνουν σίγουροι ότι θα βγει λογισμικό ξεκλειδωτήρι του κλειδώματος εγω νομίζω ότι γίνεται μόνο με μετατροπή του σήματος σε αναλογικό και ο,τι αυτό συνεπάγεται (και πάντως παρηγγειλα τον δεκτη γιατι δεν νομίζω να έχουμε τετοια νωρίτερα απο 2 χρόνια απο τωρα, αφου υπάρχουν ακόμη σε σπίτια πολλές flat τηλεοράσεις πρωτης και δεύτερης γενιάς που δεν το υποστηρίζουν και δεν μπορούν τα πακέτα να τους αγνοήσουν...)

Πες μας λιγο για τα σεταρισματα σου, image, emulator, κλπ κλπ:a0210:

Το image που είχα μέχρι εχθές το απόγευμα ήταν το PLI με CCc@m 2.0.8. Aπό εχθές το βράδυ, φόρεσα βέβαια το νέο Gemini και 2.0.9 που από όσο είδα, έχει fix για τον 800άρη. Έτσι πρέπει να εξηγείτε το ότι δεν μπορούσα να δω καν την κάρτα μου, ενώ με το ίδιο ακριβώς cfg στον 500αρι μου την βλέπω κανονικότατα.
Δεν ξαναπροσπάθησα (ακόμα) να βάλω την κάρτα στον 800 τώρα που άλλαξα image και version CCC@m, αλλά με PLI και 2.0.8 μου έλεγε No Card Found στο info...

Πριν 5 λεπτα τον παρέλαβα και σε λίγο θα τον χειρουργήσω για να του προσθέσω τον σκληρό δίσκο. Οπως ειπα ομως φευγω αύριο για 8-9 μερες και σήμερα το βραδυ έχω υποχρεώσεις, οπότε μέχρι να τον δω καλά θα γραψουν άλλοι τις εντυπώσεις τους.
Εμφανισιακά πάντως και επειδή είμαι της μαύρης σχολής στα μηχανήματα, μου άρεσε. Επίσης με το μεγεθος που έχει θα υποτιμολογηθεί χοντρά στο σπίτι, ζήτημα αν θα τον δηλώσω στα 200 ευρά στο κογκρέσσο!

Πριν 5 λεπτα τον παρέλαβα και σε λίγο θα τον χειρουργήσω για να του προσθέσω τον σκληρό δίσκο. Οπως ειπα ομως φευγω αύριο για 8-9 μερες και σήμερα το βραδυ έχω υποχρεώσεις, οπότε μέχρι να τον δω καλά θα γραψουν άλλοι τις εντυπώσεις τους.
Εμφανισιακά πάντως και επειδή είμαι της μαύρης σχολής στα μηχανήματα, μου άρεσε. Επίσης με το μεγεθος που έχει θα υποτιμολογηθεί χοντρά στο σπίτι, ζήτημα αν θα τον δηλώσω στα 200 ευρά στο κογκρέσσο!

Υπομονή μεγάλη θέλει το χειρουργείο... Tip: Βίδωσε τον δίσκο στη βάση, μετά βάλε τα καλώδια και στο τέλος προσπάθησε να βιδώσεις την βάση στο σασί.

Χαχαχα!!!

Εγώ για τον Kathrein έκανα κάτι καλύτερο για το "κογκρέσσο"...

-τι είναι αυτό? πάλι λεφτά δώσαμε? :furious3:
-Όχι αγάπη μου... είναι δώρο απο τον κολλητό μου για τα γενέθλιά μου (είχαν περάσει μόλις 10 μέρες πριν)!!! :afro:

Καλημερα σαs!!!!!!!!!!!!!
Και ο δικοs μου ειναι σπιτι και με περιμενει να γυρισω απο τη δουλεια για να τον πειραξω!Μια ερωτηση μονο αν καποιοs γνωριζει, γινεται να φορτωσω σε usb stick με flash wizard το λογισμικο?
Το εχει φτιαξει καποιοs?
gab

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μόλις έκανα κι εγώ προπαραγγελία και τον περιμένω την άλλη εβδομάδα. Αντε να δούμε το EURO στην ανάλυση που του αρμόζει!!! :award:

Και ο δικοs μου ειναι σπιτι και με περιμενει να γυρισω απο τη δουλεια για να τον πειραξω!Μια ερωτηση μονο αν καποιοs γνωριζει, γινεται να φορτωσω σε usb stick με flash wizard το λογισμικο?
Το εχει φτιαξει καποιοs?
gab
Γινεται με barry allen

Το εχει φτιαξει καποιοs?
gab
Καλορίζικος και καλές θεάσεις.
Από όσω είχα διαβάσει πρέπει να γίνεται, δεν το δοκίμασα όμως. Εγώ το flashαρα μέσω δικτύου που είναι εξίσου γρήγορο.