Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παρακαλούνται όσοι πήραν μαιμού από την "κινέζα" (dhgate) να αναφέρουν συνοπτικά κόστος, χρόνο, image που έχουν περάσει και αν θεωρούν ότι έκαναν καλή αγορά. Το θέμα φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων

Kοστος τελικο 275 ευρώ (μπορεί να βγει και φθηνότερα ανάλογα τον τρόπο μεταφοράς).
απο δευτέρα σε δευτέρα ήρθε.
κατασκευή καλύτερη απο original, στο original πέφτει το καπάκι.
εχει μέσα και ψύκτρα.
Nabilo Pure flash Μαίου. λόγω secondstage72.
Στο usb stick τα έχω βάλει όλα τα images (72-73-74-75, αλλά ξαναγύρισα στο Nabilo 10. (ακόμα και στον original αυτό το image εχω)
Δεν εχω βάλει ποτέ experimental, ozoon κλπ, δεν έχω ανανεώσει ποτέ drivers. Τα θεωρω περιττά για τον εαyτό μου και για τον μέσο χρήστη.
Συνεργάστηκε με όλα τα wirelless stick που έπεσαν στα χέρια μου και ενα smargo.
Δουλεύει με μοτερ. Είναι άψογο.

Kοστος τελικο 275 ευρώ (μπορεί να βγει και φθηνότερα ανάλογα τον τρόπο μεταφοράς).
απο δευτέρα σε δευτέρα ήρθε.
κατασκευή καλύτερη απο original, στο original πέφτει το καπάκι.
εχει μέσα και ψύκτρα.
Nabilo Pure flash Μαίου. λόγω secondstage72.
Στο usb stick τα έχω βάλει όλα τα images (72-73-74-75, αλλά ξαναγύρισα στο Nabilo 10. (ακόμα και στον original αυτό το image εχω)
Δεν εχω βάλει ποτέ experimental, ozoon κλπ, δεν έχω ανανεώσει ποτέ drivers. Τα θεωρω περιττά για τον εαyτό μου και για τον μέσο χρήστη.
Συνεργάστηκε με όλα τα wirelless stick που έπεσαν στα χέρια μου και ενα smargo.
Δουλεύει με μοτερ. Είναι άψογο.

Με υπερκάλυψες

Καλημέρα! ενδιαφέρομαι να αγοράσω dreambox 800 ΗD και εγώ, έχω βρει σε μαγαζί εδώ στην Αθήνα, αλλά δεν έχουν φέρει ακόμα, μου είπαν συγκεκριμένα ότι έρχονται από έξω χωρίς λογισμικό και εδώ περνάνε το γνήσιο image, μου είπαν ότι παρουσίασαν κολλήματα και γιαυτό δεν τους έχουν ακόμα. Είμαι επιφυλακτικός να πάρω αλλά θέλω να πάρω 800αρι. Από image τι μπορούμε να βάλουμε για να μην έχουμε προβλήματα? να πω ότι ο συγκεκριμένος είναι made in Twaivan. Ωραία αυτά που λέτε διάβασα μερικά αλλά είναι άπειρες οι σελίδες και μου είναι αδύνατο να τις διαβάσω όλες!

Διαβασε απο τη σελιδα 219 και μετα.. Image μπορεις να βαλεις σχεδον τα παντα, σε πατσαρισμενη μορφη. Απλως εγγυησεις οτι θα μπορεις να βαλεις και νεωτερα δεν υπαρχουν.

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

καταρχήν τίθεται θέμα τιμής.
Αν βρεις τον κλώνο 200-250 αγόρασε τον με κλειστά μάτια και ας μείνεις πίσω στις αναβαθμίσεις.
Αν κοστίζει όμως 300 - 350 αγόρασε τον γνήσιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..

τον έχω βρει 259 ευρώ! και από Αθήνα όχι παραγγελία από εξωτερικό και με 1 χρόνο εγγύηση κτλ. σκεφτόμουν τον 7020 πάλι σε imitation και τον έχει 179 ευρώ, οπότε νομίζω για 80 ευρώ μόνο παραπάνω αξίζει ο 800αρης! επίσης να πω ότι αν δουλεύει χωρίς προβλήματα και αντί να δώσω 440+ τον πάρω με 259 το λιγότερο που με νοιάζει θα είναι τα νεότερα images! εμένα με ενδιαφέρει να μην φάει κανά κόλλημα και δεν μπορώ να τον επαναφέρω με τίποτα μετά!

Απο οτι ξερω στην Αθηνα δεν φτιαχνουν dreambox, οποτε ειναι το ιδιο (κινεζικο) πραγμα. Τωρα αν θες να το παρεις 259 αντι για 200 ειναι προσωπικη επιλογη. Το τι γινεται με τις εγγυησεις, οσο μιλαμε για κλωνους ειναι ουτως η αλλως λαχειο. Αν θες ενα κουτι για να δοκιμαζεις οτι τελευταιο κυκλοφορει, παρε original. Αν θες κατι για να βλεπεις, καλος και ο κλωνος.

Δεν είπε κανεις ότι τον φτιάχνουν εδώ! είναι από Taiwan και εδώ περνάει το image μου είπε, είναι λέει άδειος όταν έρχετε απέξω. Όπως είπα δεν έχω άλλη επιλογή δεν μπορώ να δώσω τόσα χρήματα που έχει ο original!!! είναι υπερβολικά πολλά, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω την δουλειά μου! όταν την κάνω με τα μισά γιατί να δώσω τα διπλά? και άλλον να πάρω και πάλι imitation θα είναι εξάλλου! όπως και ο 500αρης που έχω. Αν παίζει σωστά και καλά δεν με ενοχλούν να έχω παλιότερα images, τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας!

Sorry 200 που το είδες? όσους είδα εγώ που έψαξα είχαν παραπάνω!!! και μην ξεχνάμε απέξω ΔΕΝ έχουμε εγγύηση! εδώ μου δίνει και 1 χρόνο εγγύηση και απόδειξη κανονικά! τον 500αρι που τον χάλασα μάλλον εγώ και δεν έπαιρνε κανένα image τον έδωσα πίσω και μου έδωσαν άλλον!

Last edited:

Βαριεται να περασει ο κινεζος το image? Το να περασεις image ειναι απλη υποθεση (αν ασχοληθεις λιγο). Απο την αλλη οι περισσοτεροι που ερχονται απο εξω φορανε ηδη image....(δεν εχω δει κανεναν που να μην..)
Αν αγοραζεις local support με τα 59 ευρω, κανενα προβλημα.

Εμένα μου είπαν ότι ήταν να φέρουν και επειδή είναι λέει άδειοι όταν έρχονται απέξω, περνάνε εδώ στην αντιπροσωπεία το επίσημο image!!!?? και τους έβγαλαν προβλήματα με κολλήματα κτλ και τους ανακάλεσαν και έτσι δεν τους έχει ακόμα και αναμένονται! τώρα τι εννοεί με αυτό δεν ξέρω! έτσι μου είπαν! του είπα αν γίνεται να πάρω και θα βάλω μετά εγώ άλλο, αλλά μου είπε ότι δεν τους έχει παραλάβει ακόμα! άρα δεν τους βάζει αυτός το image! Στην σελίδα του αναφέρεται και αυτό :

Θα είναι διαθέσιμος σε λίγες ημέρες !!

DREAMBOX DM-800 HD PVR Full HD 1080i Taiwan

Περιγραφή : Κοντά σας ό νέος Δέκτης PVR HD με λειτουργικό LINUX από την Εταιρία DREAM-MULTIMEDIA για Ψηφιακή δορυφορική λήψη.

Ειναι αδυνατο να γνωριζει κανεις το τι γινεται σε ολη την Κινα.
ΤΟ μονο σιγουρο ειναι οτι απο κει που αναφερεται στα πρηγουμενα ποστ, το κουτι δουλευε με το που βγηκε απο το κουτι με gemini 4.40 και second stage 72, με πατσαρισμενο (προφανως ) image..
Μπορεις να βαλεις οτιδηποτε μεχρι second stage 72, η πατσαρισμενο για κλωνο.

Οταν λεει full HD γιατι ο δικος μας τι ειναι?

Το γραφω ετσι οπως ακριβος και ο φιλος Nikiforos!

DREAMBOX DM-800 HD PVR Full HD 1080i Taiwan

Μπορεί αυτός να το έγραψε έτσι εκεί για παραπάνω εντυπωσιασμό ή για να το καταλαβαίνουν ότι δεν τα ξέρουν καλά. Παρακάτω λέει και αυτό :
Εγγύηση : 1 Έτος (Από την Επίσημη Αντιπροσωπεία της DREAM MULTIMEDIA στην Ελλάδα).
Και λέω εγώ τώρα πως γίνεται να είναι imitation και να περνάνε (απ 'ότι μου είπαν) στην αντιπροσωπεία το image το επίσημο και να έχει και επίσημη εγγύηση?????

Προφανως και δεν υπαρχει εγγυηση απο την αντιπροσωπεια για τους κλωνους.
Μην λεμε οτι ναναι.
Το κατα ποσον υπαρχει εγγυηση σε τετοια πραγματα το ακουω βερεσε.
Στην τελικη μπορεις παντα να τον στειλεις στη κινα.....
Το image ΔΕΝ ειναι επισημο επισης. Ειναι πατσαρισμενο.
Οσο για το που κανει 200 , μαλλον δεν μπηκες στο κοπο να διαβασεις.

Αυτά με τις εγγυήσεις τα λέει ο άλλος στην σελίδα του! δεν τα λέω μόνος μου! επίσης δεν πιστεύω ότι είναι έτσι, αλλά όπως και να έχει αν πάθει κάτι έχει εγγύηση από το μαγαζί (είπα τι έπαθα και με τον 500αρι) και μου έδωσαν άλλον! και απόδειξη κανονικά. Για 59 ευρώ παραπάνω δεν το ρισκάρω να πάρω το άλλο από έξω, δεν τον ξέρω δεν έχω πάρει κάτι από εκεί και έχει feedback μόνο 94%. Στο ebay ποτέ δεν έχω αγοράσει κάτω από 98,5%. Αν πάθει κάτι μετά τι κάνω δλδ? ή αν γίνει καμιά στραβή και δεν στείλει πχ? btw πριν νόμιζα ότι εννοούσες 200 από Ελλάδα.
http://www.dhgate.com/dreambox-dm80...ver/p-ff80808123509201012350e1ba8b3c4d.html#0

Last edited:

Απο δω ειπαμε..
http://www.dhgate.com/dreambox-dm80...eiver/p-ff80808122e390c30122e3fa4ea67ada.html

Αλλα εδω δεν ειναι ebay... τα λεφτα τα περνει ΑΦΟΥ παραλαβεις...

Αύριο μάλλον παραλαμβάνω το δικό μου από την κινέζα. Το έστειλε την προηγούμενη Δευτέρα με DHL γιατί την βόλεψε καλύτερα (ενώ είχα επιλέξει EMS) και μου είπε ότι έβαλε χαμηλή τιμή και το σημείωσε ως gift. Πήρα σήμερα DHL και έμαθα ότι το έχει δηλώσει 30$ και μου είπαν ότι μάλλον δεν περνάει τελωνείο.

Αυτο το μαλλον εχει μια δοση αγωνιας.
(και μετα η κινεζα θα κανει την κινεζα....)

Ενημερωσε οταν παραλαβεις...