Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Αυτο το μαλλον εχει μια δοση αγωνιας.
(και μετα η κινεζα θα κανει την κινεζα....)

Ενημερωσε οταν παραλαβεις...

Όπως και να έχει δεν «παίζει» να πληρώσω τελωνείο γιατί έτσι βόλεψε την :smileJap:. Θα μαλλιοτραβηχτούμε στο dhgate! :fight:

Πέρασε από τελωνείο και σε λίγη ώρα το παραλαμβάνω από DHL. Δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός αλλά φαίνεται πως και με DHL αν γράψει ο αποστολέας gift και βάλει χαμηλή τιμή (30$ έβαλε η κινέζα) τότε περνάει τελωνείο.

Τα αναφέρω για μελλοντική αγορά κάποιου άλλου μέλους από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. :)

Γεια σου Livadaki.

Πες μας πόσα συνολικά σου στοίχησε η πατέντα αυτή και αν στο τέλος είσε ικανοποιημένος.

Λειτουργεί κανόνικά ο κλώνος; Σκευτομαι και γώ να αγοράσω για τα άλλα δωμάτια του σπιτιού !

Το ΝabiloSat με CCcam 2.1.2 το παίζει; FTP δέχεται;

Γεια σου Livadaki.

Πες μας πόσα συνολικά σου στοίχησε η πατέντα αυτή και αν στο τέλος είσε ικανοποιημένος.

Λειτουργεί κανόνικά ο κλώνος; Σκευτομαι και γώ να αγοράσω για τα άλλα δωμάτια του σπιτιού !

Το ΝabiloSat με CCcam 2.1.2 το παίζει; FTP δέχεται;

Διάβασε μερικές σελίδες πίσω. Τα εξηγεί όλα ο netblues.

Υ.Γ. Μόλις παρέλαβα.

Παιδιά η τιμή που είπαμε παραπάνω είναι 203 ευρώ (από το 2ο link) εδώ δλδ: http://www.dhgate.com/dreambox-dm80...eiver/p-ff80808122e390c30122e3fa4ea67ada.html και κάποιος είπε ότι τελικά του βγαίνει 275 (μερικά posts ποιό πριν). Τελικά η τελική του τιμή ποιά είναι???? γιατί αν βγαίνει παραπάνω τότε παίρνω με 259 ευρώ από Αθήνα, αλλά πρέπει να περιμένω μερικές μέρες για να τον παραλάβουν πρώτα.

Tελικα τι εγινε , δε μας ειπες...
Ποσα πληρωσες τελωνειο ?

Το αναφέρω πιο πάνω. Δεν πλήρωσα τίποτα.

Πέρασε από τελωνείο και σε λίγη ώρα το παραλαμβάνω από DHL. Δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός αλλά φαίνεται πως και με DHL αν γράψει ο αποστολέας gift και βάλει χαμηλή τιμή (30$ έβαλε η κινέζα) τότε περνάει τελωνείο.

Τα αναφέρω για μελλοντική αγορά κάποιου άλλου μέλους από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. :)

Φαίνεται εντάξει μέχρι στιγμής. Τώρα προσπαθώ να του σετάρω το 8x1 diseqc.

Τελικά η τελική τιμή βγαίνει 203 ευρώ όπως λέει στο link που είπα παραπάνω????

Τελικά η τελική τιμή βγαίνει 203 ευρώ όπως λέει στο link που είπα παραπάνω????

Ναι, συν περίπου 5 για κάτι άλλα έξοδα που δεν θυμάμαι τι είναι.

ok thanks:) αν είναι εύκολο να μου πείτε και τι image βάλατε γιατί άκουσα για προβλήματα με τα νεότερα, γιατί σκέφτομαι να τσιμπήσω κανα - δυο δέκτες! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

ok thanks:) αν είναι εύκολο να μου πείτε και τι image βάλατε γιατί άκουσα για προβλήματα με τα νεότερα, γιατί σκέφτομαι να τσιμπήσω κανα - δυο δέκτες! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Το δικό μου είχε εγκατεστημένο από την Κίνα το Gemini 4.40. Του περνάω τώρα πατσαρισμένο PLI Jade 3. Για να περάσεις image με νεότερο bootloader από αυτόν που έχει ο κλώνος, μόνο πατσαρισμένο image.

Παιδιά εντυπώσεις κλπ από αύριο και ο λόγος είναι τα παρακάτω:

Προσπάθησα να περάσω το PLI Jade 3 patched αφού άλλαξα τη ρύθμιση στον bootloader από DHCP σε manual. Όμως διαπίστωσα πρόβλημα στην επικοινωνία του 800άρη με το δίκτυο. Συγκεκριμένα αργούσε πάρα πολύ να μπει στη 192.168.1.6 που του είχα δώσει και όταν έμπαινε μετά από λίγο έχανε πάλι την επικοινωνία με το δίκτυο. Τη μία φορά που κατάφερα να πατήσω το FLASH για να περάσει το νέο Image, έχασε πάλι την σύνδεση με το δίκτυο και έμεινε στη μέση το φλασάρισμα. Το αποτέλεσμα ήταν ο δέκτης να μπαίνει πλέον μόνο στον bootloader από μόνος του. Τώρα του περνάω το Jade με dreamup (60 λεπτά θέλει!!!). Μέχρι στιγμής δείχνει εντάξει και απομένουν 20 λεπτά. Τα αποτελέσματα αύριο γιατί δεν έχω άλλο κουράγιο να ασχοληθώ σήμερα.

Για να μην περιμενεις 60 λεπτα.... Περνας ΜΟΝΟ τον second stage loader που ειναι μικρος με dream up και τα υπολοιπα με lan..
Στο πολυ γρηγορο.
Παντως αν και λατρης του pli jade, στον 800ρη δεν με γεμισε..
Αφου δοκιμασα διαφορα στο τελος ξαναγυρισα σε enigma 4.4
Το μονο προβλημα μεχρι στιγμης ειναι το ανεμιστηρακι που καμμια φορα ακουγεται...(σε κρεβατοκαμαρα)

Για να μην το ψαχνεις το ανεβασα...
Καντο rename απο doc

Last edited:

το ανεμιστηράκι είναι το λιγότερο το πολυ πολυ βάζουμε άλλο, για το image δεν είναι καλύτερα να το περνάμε μέσω της seirial να είμαστε ήσυχοι? και να κάνει και ποιό γρήγορα?

Για να μην περιμενεις 60 λεπτα.... Περνας ΜΟΝΟ τον second stage loader που ειναι μικρος με dream up και τα υπολοιπα με lan..
Στο πολυ γρηγορο.
Το μονο προβλημα μεχρι στιγμης ειναι το ανεμιστηρακι που καμμια φορα ακουγεται...(σε κρεβατοκαμαρα)

Τώρα δεν το κόβω στη μέση. 15 λεπτά θέλει. Το έχω συνηθίσει το PLI από τον 500άρη. Το ανεμιστηράκι όντως όταν αποφασίσει να δουλέψει ακούγεται. Θα το ψάξω και αυτό αργότερα όταν θα τελειώσω με τα πιο βασικά.

edit: Σε ευχαριστώ που έκανες τον κόπο και το ανέβασες. Θα το κατεβάσω να υπάρχει.

Τι σημαινει καλυτερα..?
Απο τη serial κανει 1 ωρα απο το lan 2 λεπτα...
Αφου το κανεις μερικες φορες με serial, θα σπαστεις τελειως να περιμενεις......

το ανεμιστηράκι είναι το λιγότερο το πολυ πολυ βάζουμε άλλο, για το image δεν είναι καλύτερα να το περνάμε μέσω της seirial να είμαστε ήσυχοι? και να κάνει και ποιό γρήγορα?

Μέσω της serial φλασάρει πολύ πιο αργά.

Στο πολυ γρηγορο.

Για να μην το ψαχνεις το ανεβασα...
Καντο rename απο doc

Να σε ρωτήσω, λες ότι είναι πρόβλημα του bootloader; μα όμως σε boot μπαίνει...

εσύ να υποθέσω ότι φλάσαρες με την πρώτη από lan με dhcp; εγώ δεν χρησιμοποιώ dhcp στο δίκτυό μου και του έβαλα manual ip και είχα τα παραπάνω προβλήματα. Τι να έφταιξε;