Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

@panikos500:

Σε παρακαλώ να γράφεις στα Ελληνικά. Τα greeklish απαγορεύονται απ' τον κανονισμό του forum......

Παιδια επειδη μονιμα γεμιζει η μνημη του δεκτη απο τα plugins και απο τα picons (ειμαι νεος στο χωρο οποτε καταλαβαινετε οτι γεμιζω τον δεκτη με πολλα αχρηστα πραγματα που πολλες φορες δεν ξερω καν τι ειναι) μηπως μπορω να περναω τα plugins σε ενα stick που εχω βαλει πανω η αναγκαστικα περνανε μεσα στον δεκτη?Τι ακριβως μπορω να περναω στο usb ωστε να μην περνανε τα παντα στον δεκτη και αν χρειαζεται να οριστει path για να γινει αυτο.Thanks.
κάποιος;

πως θα περασω μια νεα συχνοτητα αναμεταδοτη στον dreambox 800 ??? ευχαριστω

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Καλησπέρα σε όλους.Εχθές εγκατέστησα το open pli στην flash του δέκτη και ξεκίνησα να τον ρυθμίσω απο την αρχή.Παρουσιάστηκε όμως ένα πρόβλημα με το meoboot.Ενώ το κατέβασα μέσα απο το Tunisiasat Panel,όταν το επιλέγω απο το μενού με τα πρόσθετα για να ανοίξει,εμφανίζεται στην οθόνη η ένδειξη "Λυπούμαστε, το Meoboot μπορεί να εγκατασταθεί ή να αναβαθμιστεί μόνο απο την Flash".Ξέρει κάποιος να μου πεί τί πρέπει να κάνω για να δουλέψει;

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Καλησπέρα σε όλους.Εχθές εγκατέστησα το open pli στην flash του δέκτη και ξεκίνησα να τον ρυθμίσω απο την αρχή.Παρουσιάστηκε όμως ένα πρόβλημα με το meoboot.Ενώ το κατέβασα μέσα απο το Tunisiasat Panel,όταν το επιλέγω απο το μενού με τα πρόσθετα για να ανοίξει,εμφανίζεται στην οθόνη η ένδειξη "Λυπούμαστε, το Meoboot μπορεί να εγκατασταθεί ή να αναβαθμιστεί μόνο απο την Flash".Ξέρει κάποιος να μου πεί τί πρέπει να κάνω για να δουλέψει;

Το OpenPLI δεν υποστηρίζει να είναι βάση για multiboot.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

OK.Ευχαριστώ πολύ

Εχω ενα περιεργο προβλημα,συγκεκριμενα εχω ενα 800αρι κλωνο ο οποιος στην εγκατασταση μου (απλη μονο Hotbird) δεν πιανει κανενα καναλι και μου βγαζει αποτυχια συντονισμου,συνδεοντας αλλον δεκτη η πεδιομετρο εχω κανονικα σημα μεχρι κατω ενω να σημειωσω οτι εχω αλλαξει και LNB και καλωδιο.Ο ιδιος δεκτης στην εγκατασταση φιλου παιζει χωρις κανενα προβλημα ενω ο δικος του 800αρις στην δικη μου εγκατασταση παλι δεν παιζει.Τι μπορει να φταιει εχετε καμμια ιδεα?Να σημειωσω οτι μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε χωρις προβλημα.

Εχω ενα περιεργο προβλημα,συγκεκριμενα εχω ενα 800αρι κλωνο ο οποιος στην εγκατασταση μου (απλη μονο Hotbird) δεν πιανει κανενα καναλι και μου βγαζει αποτυχια συντονισμου,συνδεοντας αλλον δεκτη η πεδιομετρο εχω κανονικα σημα μεχρι κατω ενω να σημειωσω οτι εχω αλλαξει και LNB και καλωδιο.Ο ιδιος δεκτης στην εγκατασταση φιλου παιζει χωρις κανενα προβλημα ενω ο δικος του 800αρις στην δικη μου εγκατασταση παλι δεν παιζει.Τι μπορει να φταιει εχετε καμμια ιδεα?Να σημειωσω οτι μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε χωρις προβλημα.

Έλεγξε τα βύσματα F,το καλώδιο και το LNB.Ένα ή κάποια από τα τρία θα φταίει.

Δεν κρατιέμαι να μή ου πω.
Αφού ο ίδιος δέκτης (κλώνος) παίζει στην εγκατάσταση φίλου σου, γιατί δε δοκιμάζεις το δικό σου στην εγκατάσταση του φίλου σου?
Τότε θα φανεί τί φταίει. Επίσης δοκίμασε και το δέκτη του φίλου σου στη δική σου εγκατάσταση, που φαντάζομαι θα είναι περιτό...-bye-

Δεν κρατιέμαι να μή ου πω.
Αφού ο ίδιος δέκτης (κλώνος) παίζει στην εγκατάσταση φίλου σου, γιατί δε δοκιμάζεις το δικό σου στην εγκατάσταση του φίλου σου?
Τότε θα φανεί τί φταίει. Επίσης δοκίμασε και το δέκτη του φίλου σου στη δική σου εγκατάσταση, που φαντάζομαι θα είναι περιτό...-bye-

Ops! Τώρα κατάλαβα.
Η εγκατάστασή σου μάλλον. Γιά έλεγξε κι έναν άλλο δέκτη στη δική σου εγκατάσταση...

Ενας Techview παιζει κανονικα ,το θεμα ειναι με τους 800αριδες ,επισης οπως γραφω εχω κανονικα σημα και εικονα στο πεδιομετρο μεχρι κατω στο σπιτι.

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Εαν παιζει ο Techview, lnb και καλωδιο ειναι ενταξει ,ηλεγξε το φισακι στο lnb in του 800 εαν κουμπωνει καλα , αλλαξατε και τροφοδοτικα

Ο δέκτης σε άλλη εγκατάσταση παίζει χωρίς προβλήμα, και αντίθετα άλλος 800αρισ που και εκείνος σε άλλη εγκατάσταση παίζει στην δική μου κάνει το ίδιο πρόβλημα!

Δεν ανεφερες εαν αλλαξες τροφοδοτικο

Ο δικος μου δουλεψε αλλου με το τροφοδοτικο του,αλλα ο δεκτης του φιλου μου που δοκιμασα στην δικη εγκατασταση δοκιμαστικε με το τροφοδοτικο του δικου μου δεκτη.

Δοκιμασε με το τροφοδοτικο του φιλου σου στην δικη σου εγκατασταση

Καλησπέρα σ' όλους.
Έχω ένα (γνήσιο) DM800 με 4 δορυφόρους απο ένα Τ90.
Τα κανάλια είναι πολλά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για PC στο οποίο να βλέπω τη λιστα των καναλιών του DM800 και συγχρόνως, όταν επιλέγω κάποιο κανάλι (στο PC), να βλέπω άν παίζει ή όχι? Δεν έχω πλέον καμμιά σνδρομή (κάρτα).
Προσπαθώ να ταξινομήσω τα κανάλια πάνω στον DM, αλλά με το τηλεκοντρολ είναι να κόβεις φλέβες. (Εννοείται οτι ο DM είναι στο τοπικό δίκτυο).
ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

Ενημερωμένη έκδοση, θα πρέπει να κάνεις εγγραφή για να την κατεβάσεις: dreamboxEDIT 5.0.2.0