Dreambox 800 HD

Στα experimental images μπορούμε να βάλουμε emu? για να μην φλασάρω άδικα.

Να το θέσω αλλιώς, στα experimental images μπορώ να περάσω το panel satdreamgr?
Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

εάν εννοείς το new menu και βέβαια μπορείς να το περάσεις.
Κατέβασε από αυτό τον emu manager πρώτα και μετά τον emu που θέλεις, τον οποίο ενεργοποιείς μέσω του emu manager.-

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μάλιστα... έτσι ξαφνικά και ενώ έπαιζε ο δέκτης μια χαρά,πάω να αλλάξω κανάλι και τρώω στα μούτρα "Tune failed".
Έκανα επανεκκίνηση πέρασα νέες λίστες καναλιών αλλά από ότι είδα τώρα δεν μου βρίσκει καθόλου δορυφόρους,ούτε Astra ούτε Hotbird.
Παίζει να κάηκε το diseqc ? Κι αν ναι υπάρχει τρόπος να σιγουρευτώ ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο που μου διαφεύγει;
Μήπως να τον φλασάρω από την αρχή με κανένα νέο image....

Έπεσε και σκόνταψε το image μάλλον.... ρίξτου ένα φλασάρισμα από την αρχή...

Λες ε;
Ευκαιρία να δοκιμάσω και το νέο ιματζ της sat dream gr.

Ανησυχητικά τα πράγματα,του πέρασα νέο ίματζ αλλά τίποτα.
Ο υπηρεσίες βρέθηκαν-σήμα δορυφόρων ανύπαρκτο.
Τώρα τι;:chinscratch:

χθες εβαλα το image sat dream gr

και δεν ειχα σημα σε κανενα δορυφορο

εβαλα παλι το allrussian και ολα καλα .

νομιζω πως το allrussian ειναι το καλυτερο σε θεματα ληψης

Τζίφος!
Του ξανά πέρασα το newnigma2 αλλά πάλι τίποτα, Tune Failed.
Θα πάω να πάρω ένα diseqc να το δοκιμάσω...αλλιώς τι να πω,κάηκαν και τα 2 lnb ή το tuner του δέκτη

τσεκαρε πρωτα το καλωδιο

Επεξεργασία: ξερει καποιος να μου πει γιατι ενω εχω κανει εγκατασταση ,
το dreambox-blindscan-utils_1.4-r0_dm800se

δεν λειτουργει .θελει και κατι αλλο ???

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Έβγαλα σκληρό καθάρισα σκόνες,τσέκαρα την sim αν πατάει καλά γιατί και παλιότερα είχα ένα θεματάκι,άφησα τον σκληρό εκτός.......και δούλεψε.
Μάλλον τζάμπα πήρα το diseqc.
Αυτά τα ανεμιστίρια http://www.ebay.co.uk/itm/USB-2-0-E...?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item19d0f609a6 όταν είναι stand by ο δέκτης,σταματούν;

Οταν χρειαστεί να κάνω reboot (όχι gui reboot αλλά κανονικό) πάντα κολλάει στο ίδιο σημείο όταν ξεκινάει να φορτώνει το gemini Enigma2. Κατά πάσα πιθανότητα φταίει κάποιος από τους πυκνωτές (ή όλοι) απότι μου είπαν πιο ειδικοί. Οντως αφήνοντας το να κρυώσει κανά μισάωρο πέρνει μπροστά πάλι κανονικά.

To Πρόβλημα αυτό το έχω καιρό και σχεδόν αμέσως αφού μου αντικατέστησαν τον κλώνο με νέο. Επειδή όμως έχω εγκαταστήσει διάφορα προγράμματα (cccam κλπ) δεν ήθελα να το ξαναπάω πίσω.

Προχτές κόλλησε στο standby και χρειάστηκα αναγκαστικά να τον βγάλω από τη πρίζα και να κάνω boot. Δυστυχώς όση ώρα και να αφήσω εκτός τώρα δεν bootarei με τίποτα!

Τι με συμβουλεύετε? Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να αλλάξει τους πυκνωτές ή πρέπει να το στείλω στην εταιρεία/αντιπροσωπεία με πιθανότητα να χάσω όλα μέσα (δεν θυμάμαι και αν έχω backup τελευταίο).

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ DREAMBOX 800 HD KAI MEXΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑΝΩ ΤΟΝ HOTBIRD ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ 2ο LNB ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ASTRA.TO ΠΙΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλημέρα και καλώς ήρθες!

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά γράμματα.

Καλή συνέχεια....

για πειτε ρε παιδια κανα καλο και δοκιμασμενο usb wifi φλασακι για συνδση με cyta kai router tomshon tg784..!!
εχω ενα edimax αλλα οταν ειναι κλειδωμενο το wifi δεν μπορει να συνδεθει..βαζω κςδικους κανονικα ..ιδια ασφαλεια στον δεκτη και στο ρουτερ κ δεν μπαινει.!!
Μολις ανοιξω το wifi παιζει κανονικα..!!!

'H να παρω κανα acceess point να κανω την δουλεια μου??και αν ναι υπαρχει κανα φτηνο??

Last edited:
Μας μπέρδεψες αρκετά.

Η Cyta δεν έχει σχέση. Η Cyta μπαίνει με τηλεφωνικό καλώδιο στο ADSL Modem (είναι και Rourer με Wifi?) και από εκεί:
a. To ADSL modem είναι και Router με Wifi (είναι access point)
b. Υπάρχει ξεχωριστό Router με Wifi (access point), συνδεδεμένο με το ADSL Modem.

Τί εννοείς με το "μόλις ανοίξω το wifi..."?

και επίσης

Τί εννοείς με το "'H να παρω κανα acceess point να κανω την δουλεια μου??" Εννοώ ότι, άν ξέρεις κάποιο "access point για να κάνεις τη δουλειά σου", ποιά είναι η ερώτηση?

λοιπον..!!!το λεω για να ειναι συμβατο με το ρουτερ της cyta..αν το εχει κανεις να μου πει..μην το παρω τζαμπα..!!

επισης λεω..usb wifi?? η ενα access point για να συνδεθει με το ρουετρ και αυτο μετα με καλωδιο ethernet με τον δεκτη..!!

μολις ανοιξω το wifi εννοω οτι το αφησω ανοιχτο χωρις κωδικο κλειδωματος..!!

Λοιπόν, μάλλον χρησιμοποιούμε διαφορετική ονοματολογία.
Access point = Wifi (άλλες συσκευές συνδέονται σ' αυτό για δημιουργία δικτύου).
USB Wifi = Συνήθως πελάτης ενός access point. (Πχ βάζεις το USB Wifi στον Dream κι αυτός συνδέεται στο Access Point, δηλ. γίνεται μέλος του δικτύου).
Το πιό απλό βέβαια, να συνδέσεις τον Dream (ενσύρματα), με ένα καλώδιο ethernet απ' το Modem (άν είναι Modem/Router) ή, με το Router (το οποίο, έχεις συνδέσει με καλώδιο ethernet με το Modem).
Αν καταλαβάινω καλά....

Δεν καταλαβαίνεις καλα... Έχεις να μου προτείνεις κάποιο αξιόλογο USB wifi φλασακι.;;

Οκ, δε καταλαβαίνω καλά.
Έχεις ένα φλασάκι Wifi που το βάζεις στον dream κι αυτός δεν συνδέεται στο Wifi, όταν αυτό είναι κλειδωμένο (με τι? με WEP, WPA, WPA2... κλπ).
Όταν είναι ξεκλείδωτο, τότε συνδέεται.
Δε δοκιμάζεις να βάλεις το φλασάκι σ' ένα PC να δεις άν το PC συνδέεται? Αν το PC συνδέεται, το πρόβλημα είναι στους drivers (που έχει το φλασάκι για τον dream), ή το το ίδιο το λογισμικό του dream.
Δεν είναι τόσο απλό να σου πει κανείς ένα "συμβατό" φλασάκι με τόσες παραμέτρους που παίζουν.
Τέλος, δοκίμασε κλείδωμα του wifi μόνο με MAC address χωρίς άλλο encryption. Συνδέεται τότε?

Πολυ σωστά.. Το φλασακι συνδέεται κ στο πc κανονικα κ ας ειναι κλειδώμενο το wifi..
Δεν μπορω να το βάλω κ να παιζει στον δέκτη με κλειδώμενο wifi..!!
Παιζει μόνο με ξεκλειδωτο..
Δεν παιζει με τπτ..βάζω ας πούμε wep σκέτο κ στα δυο τπτ..
Δοκίμασα κ χωρις encryption k πάλι τπτ.. Για αυτο ρωτάω κάποιος που να έχει αγοράσει κ να του παιζει με cyta k tomshon