Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

εμένα με είχε ξεσκίσει σε τέτοιες οθόνες όταν επέλεγα από το menu την επιλογή για να ρυθμίσω το δίκτυο χωρίς να βρίσκει δίκτυο available.

+1 κι από εμένα.

Το κάνει κι εμένα αυτό το κρασάρισμα, όταν πάω να του κάνω "Test Network" και δεν βρίσκει εκείνη τη στιγμή το δίκτυο για οποιοδήποτε λόγο.
Το θετικό στην ολη υπόθεση πάρα αυτά είναι ότι με το Gemini 3.80 ο δέκτης έχει στρώσει αρκετά, σε σχέση με πολλά περισσότερα προβλήματα που είχε πριν. Τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι και το ζω από τότε που πέρασα την 3.80 έκδοση.

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Εντάξει τώρα μην τρελαθούμε....έχετε μετρήσει πόσες φορές έχουμε κάνει restart τον humax 5400 από πίσω με τον διακόπτη ;

Οταν "ενοχλούμε" τα μηχανάκια με ανεπίσημα software , λογικό είναι να μας "ενοχλούν" κι αυτά με την σειρά τους.

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Το εκανε στις αρχες και σε μένα πολλές φορες, αναλογα και με το ιματζ (και οι οθόνες δεν ειναι μόνο μπλέ...αλλά σε όλα τα χρώματα της ίριδος εκ περιτροπής!)
Τωρα το κανει πολύ σπάνια (κυρίως όταν προσπαθώ να δω απο το youtube plugin που ενω μου δούλευε, έπαψε να μου δουλεύει πλέον....)

Εγώ τελευταία έχω το εξής πρόβλημα: Πολλες φορές όταν αλλάζω κανάλια κολάει και παγώνει η οθόνη και πρέπει να τον κάνω reset από την τροφοδοσία. Έχω το gemini 3.80 se usb stick. το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Εγώ τελευταία έχω το εξής πρόβλημα: Πολλες φορές όταν αλλάζω κανάλια κολάει και παγώνει η οθόνη και πρέπει να τον κάνω reset από την τροφοδοσία. Έχω το gemini 3.80 se usb stick. το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

κι εγώ το έχω παρατηρήσει έχοντας μάλιστα το 3.80 στην flash και όχι στο στικάκι.....

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

κι εγώ το έχω παρατηρήσει έχοντας μάλιστα το 3.80 στην flash και όχι στο στικάκι.....

Κι εγω τοχω παρατηρήσει αλλά όχι πολύ συχνά (πολύ σπανιότερα απο τα ρεσετ που χρειαζόταν να κάνω στον 500 και τον 500+)

Dream Multimedia Germany has increased the prices from yesterday of all Dreamboxes because of Strong Dollar rate. The New Retail Selling prices for Dreamboxes are as follow.

1. DM800 = £ 399.00
2. DM600 = £ 229.00
3. DM7020 = £ 339.00
4. DM7025 = £ 399.00

Οσοι πήραν πήραν...χρηματιστήριο είναι αυτό!

Επίσης ...σήμερα το πρωί ειχα πάλι προβλήματα ...αλλά ευτυχώς έχασα λιγότερα (με την προτροπή του Αλεξ κρατησα το backup στον σκληρό)
Συγκεκριμένα, ενεκα πρωινού ξυπνήματος και αφου δεν ειχα τι να κάνω ειπα να βαλω αλλο ενα ιματζ στο στικ. Αυτη την φορα επέλεξα το dream forum 2
Η εγκατάσταση απο ΒΑ έγινε ΟΚ, αλλά οταν πήγα να μπουτάρω με το νεο ιματζ...ο δεκτης νέκρωσε και εμεινε στο μπουτάρισμα.
No problem λεω...θα μπουταρω με το ιματζ της φλας...
Αφου λοιπόν εβγαλα και ξαναβαλα την τροφοδοσία και περιμενα να μπουταρει απο newnigma 2.2....αρνήθηκε και πάλι και κόλλησε στο μπουτάρισμα. Κανω νεα επανάληψη (τουλάχιστον δωδεκάλεπτο αναμονής καθε φορά...) και...τζίφος!
Η μόνη λύση που σκεφτηκα πλέον ήταν νεο φλασαρισμα στην φλας με το ίδιο ιματζ, το οποίο και έκανα....μόνο που απέκτησα πλεον το ίματζ όπως ήταν απο τους δημιουργούς του... Επαναφερω το backup αλλά αυτό μου έσωσε μόνο τα σεττιγκς (παλι καλά) και βεβαια το ιματζ δεν ειχε πλέον Barry Allen....
Επαναφέρω το Barry Allen (αλλά την 4.6.13 και όχι την 4.6.16...μήπως και ήταν πολύ προχωρημένη για την ιματζ του φλας και μηπως αυτη μου έκανε το πρόβλημα). Τελικά εγκαθιστωντας το ΒΑ μπόρεσα να μπω και στο gemini 3.80 στο στικ, το οποιο ευτυχώς παρέμεινε ανέπαφο απο ...τα διάφορα προβλήματα! Τωρα μου μενει να επαναφερω και το newnigma στην πρότερη κατάσταση, δηλαδή να εγκαταστήσω διάφορα.
Συνολικός χαμένος χρόνος για μιά...βλακεία περι την μιάμιση ώρα!
Συμπερασματα προσωπικά: Δεν ξαναβαζω ουτε Dream Forum image ούτε ΒΑ 4.6.16 αφού δεν ξέρω τι απο τα δύο έφταιξε!

Dream Multimedia Germany has increased the prices from yesterday of all Dreamboxes because of Strong Dollar rate. The New Retail Selling prices for Dreamboxes are as follow.

1. DM800 = £ 399.00
2. DM600 = £ 229.00
3. DM7020 = £ 339.00
4. DM7025 = £ 399.00

Οσοι πήραν πήραν...χρηματιστήριο είναι αυτό!

μπαρντόν; και τι σχέση έχει το δολλάριο; γερμανική δεν είναι η dreambox;

Επίσης ...σήμερα το πρωί ειχα πάλι προβλήματα ...αλλά ευτυχώς έχασα λιγότερα (με την προτροπή του Αλεξ κρατησα το backup στον σκληρό)
Συγκεκριμένα, ενεκα πρωινού ξυπνήματος και αφου δεν ειχα τι να κάνω ειπα να βαλω αλλο ενα ιματζ στο στικ. Αυτη την φορα επέλεξα το dream forum 2
Η εγκατάσταση απο ΒΑ έγινε ΟΚ, αλλά οταν πήγα να μπουτάρω με το νεο ιματζ...ο δεκτης νέκρωσε και εμεινε στο μπουτάρισμα.
No problem λεω...θα μπουταρω με το ιματζ της φλας...
Αφου λοιπόν εβγαλα και ξαναβαλα την τροφοδοσία και περιμενα να μπουταρει απο newnigma 2.2....αρνήθηκε και πάλι και κόλλησε στο μπουτάρισμα. Κανω νεα επανάληψη (τουλάχιστον δωδεκάλεπτο αναμονής καθε φορά...) και...τζίφος!
Η μόνη λύση που σκεφτηκα πλέον ήταν νεο φλασαρισμα στην φλας με το ίδιο ιματζ, το οποίο και έκανα....μόνο που απέκτησα πλεον το ίματζ όπως ήταν απο τους δημιουργούς του... Επαναφερω το backup αλλά αυτό μου έσωσε μόνο τα σεττιγκς (παλι καλά) και βεβαια το ιματζ δεν ειχε πλέον Barry Allen....
Επαναφέρω το Barry Allen (αλλά την 4.6.13 και όχι την 4.6.16...μήπως και ήταν πολύ προχωρημένη για την ιματζ του φλας και μηπως αυτη μου έκανε το πρόβλημα). Τελικά εγκαθιστωντας το ΒΑ μπόρεσα να μπω και στο gemini 3.80 στο στικ, το οποιο ευτυχώς παρέμεινε ανέπαφο απο ...τα διάφορα προβλήματα! Τωρα μου μενει να επαναφερω και το newnigma στην πρότερη κατάσταση, δηλαδή να εγκαταστήσω διάφορα.
Συνολικός χαμένος χρόνος για μιά...βλακεία περι την μιάμιση ώρα!
Συμπερασματα προσωπικά: Δεν ξαναβαζω ουτε Dream Forum image ούτε ΒΑ 4.6.16 αφού δεν ξέρω τι απο τα δύο έφταιξε!

Εχω από την μόλις πρόσφατη εμπειρία μου με dreambox έχω καταλάβει το εξής: ότι παίζει δεν το πειράζουμε. -bye-

μπαρντόν; και τι σχέση έχει το δολλάριο; γερμανική δεν είναι η dreambox;
Τασο εσυ καλα τα λες αλλα ο γερμανος αγοραζει πρωτη υλη απο ταιβαν σε usdollars.... ;) -bye-

Εχω από την μόλις πρόσφατη εμπειρία μου με dreambox έχω καταλάβει το εξής: ότι παίζει δεν το πειράζουμε. -bye-

Μα τον ντρημποξ τον αγοράζουμε...κυρίως για να τον πειράζουμε!
Απλά...μπορούμε να αποφεύγουμε να δοκιμάζουμε πάντα πρώτοι διάφορα, ετσι τουλάχιστον κερδίζουμε πιθανές χαμένες ώρες και αφου σιγουρευτούμε ...απο τα φόρα ότι όλα δουλευουν καλά σε όλους, τότε να προχωράμε κι εμείς! Λιγο αν περιμενα το Σαββατο ...που τεστάρησε ο Αλεξ την υποβάθμιση του ΒΑ μετα απο διαγραφή, δεν θα την πατούσα κι εγω...φτάνει ένα πειραματόζωο για κάθε φόρουμ!

Εγώ πάλι έχω μια απορία: πόσο "ανοιχτοί" είναι όλοι αυτοί οι δέκτες; Τι σημαίνει "πειράζω"; Σημαίνει μόνο "βάζω κάτι έτοιμο που βρήκα";

Ξεκινάω από το λίνουξ. Αυτό είναι open source (GPL). Άρα, ο κώδικας του πρέπει να είναι διαθέσιμος. Επίσης, όμοια διαθέσιμο πρέπει να είναι και οποιοδήποτε module συνδέεται με τον kernel του λειτουργικού. Είναι όλα αυτά διαθέσιμα σε source μορφή;
Όλα αυτά τα "images" που υπάρχουν, υπάρχουν και σαν sources; Δηλαδή μπορώ να τα κατεβάσω και να τα κάνω compile;

Εγώ πάλι έχω μια απορία: πόσο "ανοιχτοί" είναι όλοι αυτοί οι δέκτες; Τι σημαίνει "πειράζω"; Σημαίνει μόνο "βάζω κάτι έτοιμο που βρήκα";

Ξεκινάω από το λίνουξ. Αυτό είναι open source (GPL). Άρα, ο κώδικας του πρέπει να είναι διαθέσιμος. Επίσης, όμοια διαθέσιμο πρέπει να είναι και οποιοδήποτε module συνδέεται με τον kernel του λειτουργικού. Είναι όλα αυτά διαθέσιμα σε source μορφή;
Όλα αυτά τα "images" που υπάρχουν, υπάρχουν και σαν sources; Δηλαδή μπορώ να τα κατεβάσω και να τα κάνω compile;

α εσύ έχεις πολλή όρεξη για πείραγμα.... :flipout:

Αν εχεις τις γνωσεις μπορεις να παιξεις και με αυτο. Αρκετοι εχουν ασχοληθει και εχουν φτιαξει δικα τους images οπως τα θελουν αυτοί.
Δεν ειναι βεβαια και το πιο απλο πραγμα στον κοσμο εκτος αν υπαρχει ομαδα ικανη για τετοια δουλεια.
Καν αν εισαι βεβαια και καλος σε αυτο, θα παρεις και το κατιτις σου απο την dream multimedia! ;)

Άρα, αυτό σημαίνει ότι τα sources είναι διαθέσιμα, έτσι;
Υπάρχει κάποιο λινκ, π.χ. για το Gemini; Για κώδικα μιλάμε πάντα...

α εσύ έχεις πολλή όρεξη για πείραγμα.... :flipout:

Περισσότερο διάθεση για να μάθω, παρά να πειράξω :blush:

Άμα σου πω τι ξεκίνησα να κάνω για να βλέπω ποιος δορυφόρος είναι ο συντονισμένος στο ProgDVB... Έφτιαξα τσάκα-τσάκα ένα plugin :flipout:

Αν εχεις τις γνωσεις μπορεις να παιξεις και με αυτο. Αρκετοι εχουν ασχοληθει και εχουν φτιαξει δικα τους images οπως τα θελουν αυτοί.
Δεν ειναι βεβαια και το πιο απλο πραγμα στον κοσμο εκτος αν υπαρχει ομαδα ικανη για τετοια δουλεια.
Καν αν εισαι βεβαια και καλος σε αυτο, θα παρεις και το κατιτις σου απο την dream multimedia! ;)

Δεν έχω ασχοληθεί με sources για dream, αλλά από άλλες συσκευές που κοίταξα τα sources ήταν ατελή. Ένα μικρό μέρος μόνο, που ουσιαστικά δεν έχουν καμία χρησιμότητα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Περισσότερο διάθεση για να μάθω, παρά να πειράξω :blush:

Άμα σου πω τι ξεκίνησα να κάνω για να βλέπω ποιος δορυφόρος είναι ο συντονισμένος στο ProgDVB... Έφτιαξα τσάκα-τσάκα ένα plugin :flipout:

Ακόμα κάθεσαι? Ξεκίνα αμέσως για την έκδοση του avclub image 1.0 :grinning-smiley-043