Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Να ρωτήσω,έχω συνδέσει την τι-βι με το καλώδιο dvi-hdmi που είχε μέσα στην συσκευασία.Ξέρετε μήπως χρειάζεται ένα καλύτερο;
Ο λόγος που το ρωτάω είναι ότι,διακρίνω στο βάθος της εικόνας κάτι σαν χιόνια,αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω έτσι,και λέω μήπως είναι το καλώδιο.:AFADF0:
Με το καλώδιο της συσκευασίας έχω συνδεδεμένο τον δέκτη και δεν παρατήρησα κάτι. Και με ένα φθηνό DVI -> HDMI που αγόρασα από κατάστημα ηλεκτρονικών, δεν είχα πρόβλημα.
Αλλαξε είσοδο HDMI στην TV, π.χ. HDMI 2, αλλά σίγουρα απομάκρυνε καλώδια ρεύματος αν κι εφόσον είναι κοντά ή ακουμπούν το DVI.

Εγω θα δοκίμαζα backup settings, απεγκατάσταση Barry Allen, reboot από flash, τοποθέτηση usb stick, εγκατάσταση Barry Allen εξ αρχής, εγκατάσταση επιθυμητού image στο stick.
Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ τις πρώτες μέρες του BA. Ενώ αρχικά το είχα εγκαταστήσει στον δίσκο, μετά θέλησα να το περάσω στο στικ. Απεγκατάσταση, boot από flash και κατά την νέα εγκατάσταση, το Plugin απο προεπιλογή αναζητά πρώτα το στικ.

Ερωτησούλα.

Η Abcom είναι επίσημη αντιπροσωπία για dreambox? Γιατί έχει τιμή 420 για τον 800!

Οχι, δεν είναι.
Παντού μπορεί να πετύχεις δέκτες ανεξάρτητης εισαγωγής, για αυτό πρέπει να ρωτάς το θέμα εγγύησης.

Σε ευχαριστώ Άλεξ. Και ποιες είναι μπορούμε να γράψουμε?

Από τον σκρουτζ π.χ. ο πιο φτηνός επίσημος ποιος είναι? Ελπίζω να μην παραβιάζω κάποιους κανόνες. Αν ναι και PM δέχομαι! -bye-

Άλεξ σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά. Επομένως από οπουδήποτε αλλού ψωνίσουμε αν πάθει κάτι ο δέκτης, τι γίνεται από εγγύηση?

Άλεξ σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά. Επομένως από οπουδήποτε αλλού ψωνίσουμε αν πάθει κάτι ο δέκτης, τι γίνεται από εγγύηση?
- Δέκτες αντιπροσωπείας μπορείς να βρεις και σε μαγαζάκι της γειτονιάς σου. Κάθε έμπορος μπορεί να αγοράσει χονδρική από τους αντιπροσώπους και να πουλήσει λιανική.

- Αν παρόλα αυτά αγοράσει κάποιος δέκτη ανεξάρτητης εισαγωγής, τότε σε περίπτωση βλάβης τον παραδίδει εκεί που τον αγόρασε. Ο δέκτης πάει για επισκευή στο εξωτερικό.

- Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αν ο δέκτης σου παρουσιάσει πρόβλημα εκτός εγγύησης, γιατί η τοπική αντιπροσωπεία αρνείται να σου τον επισκευάσει παρόλο που είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις. Υπάρχουν ήδη δύο τέτοια θέματα στο φόρουμ.

Νάμαι πάλι :grinning-smiley-043

Τελικά το πήρα απόφαση και θα πάω μάλλον αύριο να τον χτυπήσω. Κατανοώ ότι είναι υποχρέωση μου να διαβάσω ότι έχετε γράψει για να δω τι πρέπει να κάνω, αλλά σαν καλά παιδιά που είσαστε :grinning-smiley-043μέχρι να το κάνω μπορείτε να μου πείτε τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνω όσον αφορά σε τι λογισμικό να περάσω (για αρχή ότι πιο σταθερό) για να μπορώ να μπω στον μαγικό κόσμο του CS?
Αρχικά δεν σκοπεύω να του βάλω δίσκο μέσα αλλά έχω εξωτερικούς USB (πρέπει να τους ξαναφορμάρω?).

Εμπρός καλοί μου συμφορουμήτες. Βοηθήστε τον αόντριμο :grinning-smiley-043

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Δεν συνιστώ usb αλλά e-sata ή sata με καλώδιο e-sata => sata.

Επίσης για λογισμικό το Gemini 3.8 που έχω βάλει εγώ λειτουργεί μια χαρά.

Θενκς!

Το λογισμικό το βάζω από πάνω στης μαμάς ή χρειάζεται δίσκος οπωσδήποτε σαν δεύτερο option...?

Ξεκίνα βαζοντας το λογισμικό στην φλας του δεκτη, οπου καθε λογισμικό που βαζεις διαγραφει το προηγούμενο που είχες. Οταν εξοικειωθείς λίγο μπορείς να προχωρήσεις και σε πρόσθετα λογισμικά σε usb stick ή σκληρό δίσκο με το plugin Barry Allen
Για τον δισκο πολύ σωστα σου τα ειπε ο Αγγελος και για το gemini 3.80 συμφωνώ επίσης

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Θα ξεκινήσω με gemini και βλέπουμε. Θα μπορώ μετά να βάλω το original στην flash σε περίπτωση π.χ. που πρέπει να πάει για σέρβις?

Πάντα μπορείς να περάσεις το original, αλλά τις περισσότερες φορές που ο δέκτης είναι έτοιμος για service, έχει πάθει μπλακ αουτ και τον πας όπως είναι.

ας μας πει καποιος αν γνωριζει εξωτερικος programmer phoenix δουλευει στην σειριακη θυρα του 800 ??

Παιδιά ερώτηση σημαντική πριν προχωρήσω στην αγορά...

Έχω 2 σταθερά πιάτα με diseqc 1.2, 3 lnb και κατεβαίνει ένα καλώδιο. Το υποστηρίζει ο δέκτης???

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παιδιά ερώτηση σημαντική πριν προχωρήσω στην αγορά...

Έχω 2 σταθερά πιάτα με diseqc 1.2, 3 lnb και κατεβαίνει ένα καλώδιο. Το υποστηρίζει ο δέκτης???
nai file.o dektis einai ekpliktikos