Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Φιλε Σουζακια να διαβασεις αυτο και τα επομενα και αν κατεχεις λιγο απο Ηλεκτρονικα η' κοινη λογικη θα καταλαβεις το σκεπτικο.Το να προσπαθειτε να θεοποιησετε καποιον δεκτη δεν θα σας βγει σε καλο.Εις βαρος σας θα ειναι γιατι δεν θα διορθωσουν και τα προβληματα του αν διαβαζουν οτι πατε πασο και στεκεστε κατα βαση στη λειτουργια εθερνετ.

σωστα φιλε οι δεκτες πρεπει να εχουν καποια υποστιριξη πανω στο τεχνικο στοιχειο πραγματικα σε βλεπω και σε θαυμαζω και καποιοι ειπαν οτι ειμαστε και φιλοι ε λοιπον απο σημερα εισαι και φιλος μου και μακαρι να μας δινεις παρουσιασεις δεκτων οποιοδιποτε και ανα ειναι αυτοι με ωραιες εικονες ομωρφα ποστ
δεν εχει σημασια ποιοι δεκτες ειναι αυτοι αλλα οι τοποθετισεις σου ειναι
πολυ καλες:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

σωστα φιλε οι δεκτες πρεπει να εχουν καποια υποστιριξη πανω στο τεχνικο στοιχειο πραγματικα σε βλεπω και σε θαυμαζω και καποιοι ειπαν οτι ειμαστε και φιλοι ε λοιπον απο σημερα εισαι και φιλος μου και μακαρι να μας δινεις παρουσιασεις δεκτων οποιοδιποτε και ανα ειναι αυτοι με ωραιες εικονες ομωρφα ποστ
δεν εχει σημασια ποιοι δεκτες ειναι αυτοι αλλα οι τοποθετισεις σου ειναι
πολυ καλες:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Το θεμα ειναι οταν ενας δεκτης κοστιζει παραπανω απο πολλους αλλους να μπορει να ικανοποιησει ολους τους αγοραστες του.Αν απευθυνεται σ αυτους που ασχολουνται π.χ. με το εθερνετ και εχουν την πιο απλη εγκατασταση Αstra-Hotbird και εμεις που εχουμε κινητο κατοπτρο τα βρισκουμε δυσκολα πως θα τον αγορασουμε?

κοιταξε να δεις σε παραλουθισα λιγο ποιο πριν και εδωσες 2 3 feed απο 2 δορυφορους το ενα εδειχνε ενα παιχνιδι μπαλα και το αλλο ενα hd καναλι
δεν ξερω αν αυτο το πραμα ενδιαφερει καποια ατομα
αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι ενας ποδοσφαιροφιλος σιγουρα τον ενδιαφερε
η επισις ενας αλλος κανει κεφι να δει αυτο το καναλι που ισως ειναι σε ενα πακετο συνδρομιτικο και δεν ειναι συνδρομιτης εκει η δεν εχει την οικονομικη δυνατοτιτα να ειναι και να παρει μια ιδεα απο ενα αλλο Hd καναλι
ομως σε ολλα αυτα θελει να βρισκετε γρηγορα εκει και ευκολα
μηπως τελικα αυτο εινα η δορυφρικη τηλεοραση ?
παρεπιπτοντος εγω βλεπω τωρα στις 8 μοιρες δυτικα boca river
sto fox sport:flipout::flipout:ερε τι τραβαμε

Παιδιά, γεια σας και από μένα. Φανταστικό το forum σας - να ευχηθώ τα καλύτερα !!

Νέο member στο forum σας και complete newbie στο άθλημα του dreambox - τον οποίο απόκτησα αφού διάβασα και τις 153 σελίδες του παρόντος post.
Παρακαλώ για τα φώτα σας στο εξής απλό: Φορμάρισμα του USB stick για να βάλω ΒΑ και λοιπά.

Προς το παρόν το μοναδικό που έχω κάνει στον δέκτη είναι να κατεβάσω τα τελευταία updates (απευθείας από τον δέκτη).
Απο 'κει και πέρα ανοίγω τον DM 800 και αφού ολοκληρωθεί το boot και βλέπω κανάλι, τοτποθετώ το USΒ Stick.
Στην συνέχεια τρέχω στο PC το DCC 2.95 και συνδέομαι κανονικά δίνοντα IP κλπ.
Παρόλαυτά, είναι αδύνατον να δω το USB (το οποίο είναι παλιό και ήδη φορμαρισμένο σε FAT 32) και να το φορμάρω σε ΕΧΤ 3.
Παρακαλώ για τα "φώτα" σας - έχω δοκιμάσει και με έτερο USB Stick με τα ίδια αποτελέσματα.

Παιδιά, γεια σας και από μένα. Φανταστικό το forum σας - να ευχηθώ τα καλύτερα !!

Νέο member στο forum σας και complete newbie στο άθλημα του dreambox - τον οποίο απόκτησα αφού διάβασα και τις 153 σελίδες του παρόντος post.
Παρακαλώ για τα φώτα σας στο εξής απλό: Φορμάρισμα του USB stick για να βάλω ΒΑ και λοιπά.

Προς το παρόν το μοναδικό που έχω κάνει στον δέκτη είναι να κατεβάσω τα τελευταία updates (απευθείας από τον δέκτη).
Απο 'κει και πέρα ανοίγω τον DM 800 και αφού ολοκληρωθεί το boot και βλέπω κανάλι, τοτποθετώ το USΒ Stick.
Στην συνέχεια τρέχω στο PC το DCC 2.95 και συνδέομαι κανονικά δίνοντα IP κλπ.
Παρόλαυτά, είναι αδύνατον να δω το USB (το οποίο είναι παλιό και ήδη φορμαρισμένο σε FAT 32) και να το φορμάρω σε ΕΧΤ 3.
Παρακαλώ για τα "φώτα" σας - έχω δοκιμάσει και με έτερο USB Stick με τα ίδια αποτελέσματα.

δεν χρειαζεται να το φορμαρεις απλα κατεβασαι το BA και καντο εγκαταστασει θα φορμαρει το στικακι και εισαι ετοιμος οδηγιες για την εγκασταση θα βρεις εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37467

Εκτος αυτου χρησιμοποίησες και λάθος εργαλείο DCC. Θα χρειαστείς το DCC για E2. Τα υπολοιιπα θα τα δεις και μόνος στο DCC για E2 και θα πράξεις
Προς κατεβασμα του DCC-E2 v1.10

Πω-πω σφαίρα είστε - Thanks:SFGSFGSF:

Χαιρετω ολα τα μελη.
Ειμαι σχετικα νεο μελος και αγορασα προσφατα ενα 800hd.ειναι η πρωτη μου επαφη με την εταιρια,και ομολογω οτι εχω πελαγωσει.δεν ξερω απο που να ξεκινησω.ειναι τοσα πολλα που μπορει να κανει ο δεκτης και δεν ξερω ουτε τα βασικα.
Υπαρχει καποιος οδηγος καταλληλος για μενα?κατι που να ξεκιναει απο το μηδεν?πως συνδεεται με το pc ,πως ανεβαζεις images κτλ.
http://www.klona.4t.com/v3.1/guide_gr/dbox-howto.htm
βρηκα αυτο αλλα ειναι πολυ παλιο.

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε hdkeys. :ernaehrung004:

όλοι έτσι ξεκινήσαμε κι όλοι ακόμα μαθαίνουμε, οπότε μην στενοχωριέσαι και μην πελαγώνεις.
Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να γραφτείς σε αυτό το site, για να κατεβάσεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα σου χρειαστούν και τώρα αλλά και στο μέλλον.
Κατεβάζεις το image που σε ενδιαφέρει και μετά μέσω του Web interface το εγκαθιστάς στον δέκτη.
Μετά αν θέλεις μπορείς να περάσεις κι έτοιμες λίστες καναλιών (βλέπε Likra settings στο site που σου έδωσα παραπάνω) ώστε να μην χρειάζεται να σκανάρεις τον δορυφόρο. Απλά τα περνάς μέσα, είναι ήδη έτοιμα χωρισμένα σε μπουκέτα και είσαι έτοιμος για προβολές.
-bye-

ευχαριστω για τις συμβουλες πανο.o δεκτης εχει πανω το gemini 2 .το περασε ο τυπος που τον αγορασα.
δεν εχω καταφερει να συνδεθω με το pc.
προσπαθησα με ισιο και με cross καλωδιο.

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Πηγαινε μέσα από το μενού του δέκτη, εκεί που λέει για το δίκτυο και όρισέ του σταθερή IP για να μην ψάχνεσαι. Μετά κάνε κι ένα restart τον ρούτερ και λογικά θα πάρει.

Σημείωση: στον ρούτερ πρέπει να τον συνδέσεις κι όχι στο PC!!!!!!

θελω να τον συνδεσω απ ευθειας στο pc. δεν θελω internet προς το παρον.θελω απλα να εχω επικοινωνια για να ξεκινησω .

gia na tos sindeseis katefteian sto pc xreiazete FTP kalodio kai oxi utp,
meta katevase apo to inernet sto pc sou to dcc enagma2 (einai ftp programa)
orizeis tis ip tou 800 kai tou pc,prosexe to user kai to pass ean exeis valeis na ta simpiroseis sosta kai eisai etoimos

θελω να τον συνδεσω απ ευθειας στο pc. δεν θελω internet προς το παρον.θελω απλα να εχω επικοινωνια για να ξεκινησω .

Και στον ρουτερ να το συνδέσεις παλι με pc το θα το βλέπεις εγω δεν καταλαβαίνω που ειναι το πρόβλημα :grinning-smiley-043

leo06 - satcaffe ευχαριστώ πολύ για τις απάντήσεις σας στο προηγούμενο post μου.

Κατέβασα το DCC-E2, το file: enigma2-plugin-extensions-barryallen_4.6.73_mipsel.ipk και το filezilla.
Δημιούργησα το directory ΜΒ_images στο /media/usb και ανέβασα εκεί (στο /media/usb/ΜΒ_images το file enigma2-plugin-extensions-barryallen_4.6.73_mipsel.ipk

Όλα εντάξει, έκαν reboot τον δέκτη και τώρα τί κάνω για να τρέξει ο ΒΑ?
Thanks

leo06 - satcaffe ευχαριστώ πολύ για τις απάντήσεις σας στο προηγούμενο post μου.

Κατέβασα το DCC-E2, το file: enigma2-plugin-extensions-barryallen_4.6.73_mipsel.ipk και το filezilla.
Δημιούργησα το directory ΜΒ_images στο /media/usb και ανέβασα εκεί (στο /media/usb/ΜΒ_images το file enigma2-plugin-extensions-barryallen_4.6.73_mipsel.ipk

Thanks

το enigma2-plugin-extensions-barryallen_4.6.73_mipsel.ipk το ανεβαζεις στο φακελο tmp και απο εκει κανεις εγκαταστασει το barry allen δηνωντας με telnet
cd /
ipkg install /tmp/enigma2-plugin-extensions-barryallen*.ipk

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Thanks
Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις μόνος σου το φάκελλο MB_images. Το κάνει το Barry Allen κατά την εγκατάστασή του.
Μετακίνησε καλύτερα το plugin στη θέση /tmp από το φάκελλο MB_images που το έχεις τώρα και κατόπιν σβήσε το MB_Images που δημιούργησες.
Αφού έχεις κάνει τα παραπάνω υποθέτω ότι γνωρίζεις την ΙΡ του 800, οπότε επέλεξε την εντολή Run από το Start των Windows και γράψε telnet xxx.xxx.xxx.xxx (όπου τα... "χηνάρια" βάλε την ΙΡ του 800). Μόλις κάνεις και login στο παράθυρο που θα ανοίξει, γράψε:
ipkg install /tmp/enigma2-plugin-extensions-barryallen_4.6.73_mipsel.ipk
Αν όλα είναι ΟΚ τότε θα δεις στο παράθυρο την εξέλιξη της εγκατάστασης του Barry Allen η οποία στο τέλος της θα κάνει και επανεκκίνηση του Enigma2.
Μετά την επανεκκίνηση, θα βρεις το Barry Allen στο μενού των plugins. Από εκεί μπορείς να κάνεις extract οποιοδήποτε αρχείο *.nfi θα ανεβάσεις στο φάκελλο MB_Images που θα έχει δημιουργήσει το ΒΑ κατά την εγκατάστασή του.

Edit: Ουπς, sorry leo06... Πρόλαβες την απάντηση.... Γράφαμε την ίδια ώρα φαίνεται...

Last edited:

thanks guys

Ξεκινάει το installation στο root και μετά ελέγχει if image in flash uses secondstage loader...
secondstage loader already too old, upgrade image in Flash First !!!
An error occured, return value 1

Τι κάνω? :behead:

thanks guys

Ξεκινάει το installation στο root και μετά ελέγχει if image in flash uses secondstage loader...
secondstage loader already too old, upgrade image in Flash First !!!
An error occured, return value 1

Τι κάνω? :behead:

software update απο το μενου-plugins-software update

Όχι ρε leo

Το software update το'χω κάνει - δεν βρίσκει νέα πακέτα ...

Μπορεί να φταίει το usb disk?

Thanks