Σε πληροφορώ ότι ο 7020 τα τελευταία 7 καλοκαίρια δεν έχει κλείσει....To καλοκαιρακι ερχεται και εκει θα δουμε ποιος θα αφηνει τους δεκτες του ανοιχτους ολη μερα, και ποιοι τεχνικοι θα τριβουν τα χερια τους......
![]()
παντως η εμπειρια του να βλεπεις τα καναλια στο κινητο σου(σε οποιοδηποτε σημειο εχει wireless internet) και να μπορεις να τα αλλαξεις ειναι απιστευτη!
ολα αυτα με το slingbox player(για αυτο το λογο θελω να παραμεινει συνεχεια σε λειτουργια + να βλεπει και ο αδερφος μου στην αλλη ακρη του Ατλαντικου)
Για δώσε καμιά πληροφορία γι' αυτό το κουτάκι. Απλά το συνδέεις στον 800 και στον ρούτερ σου και βλέπεις μέσω internet όπου κι αν είσαι;
Σε πληροφορώ πως το περασμένο καλοκαίρι ο δέκτης δεν έκλεισε ούτε μια μέρα.
Έχει παρατηρηθεί ότι προβλήματα Tune Failed οφείλονται κυρίως σε settings. Ωστόσο αφού λες ότι εμφανίζεται μόνο μετά από reboot, πες μας ποιο image χρησιμοποιείς και πως (multiboot ή στη flash) γιατί ίσως να οφείλεται εκεί.Γνωρίζει κανείς γιατί μετά από κάθε reboot βγάζει "tune failed". Αν το αφήσω περίπου 0,5 με 1 ώρα χωρίς ρεύμα ξεκινάει κανονικά και όλα δουλεύουν κανονικά μέχρι το επόμενο reboot, οπότε παλι τα ίδια.
Έχει σχέση με drivers και κανένα πυκνωτή που ενδεχομένως έχει το tuner; Γνωρίζεις κανείς;
κανεις μεγαλο λαθος 32 βαθμους εχει ο δικος μου πλεον με της αναβαθμισεις εχω αφαιρεση και τον ανεμιστηρα και εκτος αυτου του εχω και 250 gb δοισκο και ειναι και ολη μερα πανω σε καναλι HD οποτε δωσεTo καλοκαιρακι ερχεται και εκει θα δουμε ποιος θα αφηνει τους δεκτες του ανοιχτους ολη μερα, και ποιοι τεχνικοι θα τριβουν τα χερια τους......
![]()
εχεις βαλει ανεμιστιρα μεσα και το πετιχες αυτο γιατι ενας φιλος μου
που το δουλεβε το μιχανιμα ειχε αγανακτισει
θα το πω αλλη μια φορα και δωσε βαση:Το πρόβλημα το εμφανίζει ακόμη και με το image της dream mutlimedia. Το ίδιο πάντως μου κάνει και με gemini 3.8, newnigma 2.3 και τώρα newnnigma 2.3.1
Έχω 1 LNB ολο και όλο της EDISION σε ένα πιάτο 80 στον HOTBIRD. Το έχω δοκιμάσει και σε εκγατάσταση της N**A και πάλι τα ίδια. Στην παραμετροποίηση του tuner έχω πάντα την επιλογή "απλό" οπότε δεν κάνω και καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση.
Όλα τα images είναι στη flash.
Εγω θα πληροφορησω οτι ο διακοπτης εχει 10000 κυκλους ζωης σε συνεχη λειτουργια και ειναι κατι που αφορα ολους τους δεκτες.Αν κλεινεις τον διακοπτη μια φορα τη μερα,το βραδυ, κερδιζεις περιπου 13 χρονια ζωης του.Η τροφοδοσια ειναι το πιο σημαντικο κομματι του δεκτη οπου υπαρχουν πυκνωτες και αλλα υλικα οπου καταπονουνται με τη συνεχη λειτουργια και ετσι οδηγουμαστε σε βλαβη του δεκτη.Τελος, σημαντικη ,νομιζω οτι ειναι, και η οικονομια του ρευματος που μπορουμε να κανουμε με το απλο αυτο πατημα του κουμπιου.Καλη συνεχεια παιδια......
δεν υπάρχουν HD lnb.... εμπορικό τρικ είναι αυτό....αν και κάποιοι πιθανόν να είδαν διαφορα στο σήμαγια να κατεβουν τα καναλια πρεπει να βαλουν τα παιδια hd lnb ?
Δεν υπάρχει hd lnb. Αυτά είναι "παραμύθια μάρκετινγκ".
θα το πω αλλη μια φορα και δωσε βαση:
βαλτέ μέσα την αναβάθμιση και μετά σκαναρετε τους δορυφόρους ,μην περάσετε έτοιμη λίστα καναλιών ,απλά παντε στης υπηρεσίες του δορυφόρου και ψάξτε εκεί μέσα τα hd κανάλια θα δείτε ότι υπάρχουν και ότι παίζουν μια χαρά.
τώρα βαλτέ την λίστα π.χ του λικρα και θα δείτε ότι στα μπουκέτα hd μερικά κανάλια που τα είδατε πριν στης υπηρεσίες τώρα δεν υπάρχουν στην έτοιμη λίστα και προφανώς θα σας λέει tune failed,Και όλα αυτά γίνονται διότι καθε πιάτο έχει τα δικά του δεδομένα στις συχνότητες
εκτος καθοτι ποντιος δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου και προσπαθεις να βρεις τον τροπο πως να σεταρης το lnb και τον δορυφορο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.