Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Οχι dim, μου βγαζει μαυρη οθονη, περιμενω αλλα τιποτα παταω play τιποτα...

Μιπως την ωρα της εγγραφης το καναλι ηταν κλειδομενω?

αν μπορει καποιος ας με βοηθησει με την λιστα των καναλιων στον 800αρη
χρησιμοποιωντας το προγραμμα Llamaware Dreamboxedit version 3.0 κανω edit την λιστα των καναλιων, αφαιρω αυτα που δεν θελω, την σωζω στον η/υ και μετα την κανω ftp πισω στον dreambox εχοντας επιλεγμενη και την επιλογη Αθτο ρελοαδ σεττινγσ ενιγμα 2 και τελος παταω την επιλογη Reload setting on dreambox....
αμεσως γινεται ρεσταρτ στον ντριμ μποξ και πραγματι η λιστα των καναλιων φαινεται ενημερωμενη...ελα ομως που με το πρωτο ρε-σταρτ και παλι επανερχεται η αρχικη λιστα με τα καναλια που δεν θελω!! τι πρεπει να κανω για να εχω παντα την διορθωμενη λιστα;

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Χμμμ... Περίεργο...
Συμβαίνει το ίδιο με όλες σου τις εγγραφές;
Επίσης, ο δίσκος είναι ΟΚ; Δεν κάνεις καλού κακού και έναν έλεγχο του filesystem;

αν μπορει καποιος ας με βοηθησει με την λιστα των καναλιων στον 800αρη
χρησιμοποιωντας το προγραμμα Llamaware Dreamboxedit version 3.0 κανω edit την λιστα των καναλιων, αφαιρω αυτα που δεν θελω, την σωζω στον η/υ και μετα την κανω ftp πισω στον dreambox εχοντας επιλεγμενη και την επιλογη Αθτο ρελοαδ σεττινγσ ενιγμα 2 και τελος παταω την επιλογη Reload setting on dreambox....
αμεσως γινεται ρεσταρτ στον ντριμ μποξ και πραγματι η λιστα των καναλιων φαινεται ενημερωμενη...ελα ομως που με το πρωτο ρε-σταρτ και παλι επανερχεται η αρχικη λιστα με τα καναλια που δεν θελω!! τι πρεπει να κανω για να εχω παντα την διορθωμενη λιστα;

Στα options της εφαρμογής, έχεις διαλέξει το New Enigma2 Settings;

@dimfil: οχι, καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει ναχω το "version 3 settings (Enigma 2"
να το αλλαξω οπως λες εσυ;

@dimfil: οχι, καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει ναχω το "version 3 settings (Enigma 2"
να το αλλαξω οπως λες εσυ;

Ναι, για τον 800 πρέπει να είναι New Enigma2 Settings. Άλλαξέ το, σώσε τα options, κάνε μια δοκιμή και πες μας το αποτέλεσμα...
Επίσης, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την αυτόματη επανεκκίνηση του enigma μετά το ανέβασμα των settings. Θα πρέπει βέβαια τότε να την κάνεις μόνος σου (θα σου δώσει και σχετικό μήνυμα η εφαρμογή) πατώντας το σχετικό κουμπί που έχει το παράθυρο του FTP της εφαρμογής.

Ελπίζω να σώζεις τις αλλαγές στα μπουκέτα σου, έτσι;

οκ σ' ευχαριστω
με αυτα τα σεττινγκς τωρα μετα την επανεκκινηση δεν επανερχονται τα...ανεπιθυμητα καναλια
οχι δεν την απενεργοποιησα την αυτ επανεκ του ενιγκμα, μετα την επανεκ δουλευει οκ

οκ σ' ευχαριστω
με αυτα τα σεττινγκς τωρα μετα την επανεκκινηση δεν επανερχονται τα...ανεπιθυμητα καναλια
οχι δεν την απενεργοποιησα την αυτ επανεκ του ενιγκμα, μετα την επανεκ δουλευει οκ

:a0210:

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις ξαναφλάσαρα experimental-dm800_20090409.nfi και φτου τζηφος! Πουθενά update καμιά ιδέα!

Garlic, το update θα το βρεις μεσα στο barryallen menu, τοσο για την experimental οσο και για τον barryallen

:hmmmm2: Χμ ενδιαφέρον ευχαριστώ φίλε μου!

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις ξαναφλάσαρα experimental-dm800_20090409.nfi και φτου τζηφος! Πουθενά update καμιά ιδέα!

Στο experimental στις πρόσφατες εκδόσεις δεν υφίσταται πια το Software Update plugin όπως το ξέραμε παλιότερα.
Πλέον το Software Update βρίσκεται μέσα στο Μενού --> Παραμετροποίηση --> Software Manager...
Είσαι σίγουρος ότι κοίταξες εκεί;

Sorry για χθες αλλα κατι συνεβει και επρεπε να βγω, εκανα ελεγχο κι ολα οκ, ναι μου το κανει με ολες τις εγγραφες

Sorry για χθες αλλα κατι συνεβει και επρεπε να βγω, εκανα ελεγχο κι ολα οκ, ναι μου το κανει με ολες τις εγγραφες

Δε μπορώ με τίποτα να αναπαραγάγω το πρόβλημά σου...
Έκανα προσπάθειες πειράζοντας είτε το φάκελλο movie είτε το filesystem και πάντα τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά.
Δοκίμασα και με εγγραφές είτε από timer είτε instant και πάλι τίποτα.

Περίεργο πρόβλημα...
Ίσως αν τα πέρναμε από την αρχή:
Ο δίσκος είναι εσωτερικός ή εξωτερικός; Και αν είναι εξωτερικός, είναι e-Sata ή Usb;
Πως τον έκανες format;
Έχει τύχει ποτέ να πειράξεις το φάκελλο movie; Έχεις αλλάξει μήπως τα δικαιώματα; Εάν ναι, δοκίμασε να τα ξαναθέσεις σε 755.

Ελπίζω να σκεφτώ κάτι άλλο...
Κανείς άλλος καμμιά ιδέα;

Εσωτερικος sata, το φορμαρισμα εγινε μεσω του μενου
Ειναι σε 755
Εγω εκανα την εγκατασταση και με τα ρεστα πηρα σουβλακια!!!

Last edited:

Σωστός φιλε vakall μα τι γίνεται με αυτό το update! Τη μια plug in την άλλη στα μενού τώρα BA! Το έχουνε ζαλίσει στη ´βόλτα´!