Οχι dim, μου βγαζει μαυρη οθονη, περιμενω αλλα τιποτα παταω play τιποτα...
Οχι dim, μου βγαζει μαυρη οθονη, περιμενω αλλα τιποτα παταω play τιποτα...
αν μπορει καποιος ας με βοηθησει με την λιστα των καναλιων στον 800αρη
χρησιμοποιωντας το προγραμμα Llamaware Dreamboxedit version 3.0 κανω edit την λιστα των καναλιων, αφαιρω αυτα που δεν θελω, την σωζω στον η/υ και μετα την κανω ftp πισω στον dreambox εχοντας επιλεγμενη και την επιλογη Αθτο ρελοαδ σεττινγσ ενιγμα 2 και τελος παταω την επιλογη Reload setting on dreambox....
αμεσως γινεται ρεσταρτ στον ντριμ μποξ και πραγματι η λιστα των καναλιων φαινεται ενημερωμενη...ελα ομως που με το πρωτο ρε-σταρτ και παλι επανερχεται η αρχικη λιστα με τα καναλια που δεν θελω!! τι πρεπει να κανω για να εχω παντα την διορθωμενη λιστα;
@dimfil: οχι, καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει ναχω το "version 3 settings (Enigma 2"
να το αλλαξω οπως λες εσυ;
οκ σ' ευχαριστω
με αυτα τα σεττινγκς τωρα μετα την επανεκκινηση δεν επανερχονται τα...ανεπιθυμητα καναλια
οχι δεν την απενεργοποιησα την αυτ επανεκ του ενιγκμα, μετα την επανεκ δουλευει οκ
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις ξαναφλάσαρα experimental-dm800_20090409.nfi και φτου τζηφος! Πουθενά update καμιά ιδέα!
Dim, τι να κανω με τις εγγραφες??
Sorry για χθες αλλα κατι συνεβει και επρεπε να βγω, εκανα ελεγχο κι ολα οκ, ναι μου το κανει με ολες τις εγγραφες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.