Σε ευχαριστώ ρε george. Άρα το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μου. Καμιά ιδέα για το πως θα δούμε?Εικονα δεν εχω στο web
Φιλε γεια σουΠαιδιά γεια σας και απο εμένα
Πήρα και γω τον 800 αλλά έχω ένα πρόβλημα
Εχω 3 LNB σε 2 πιατα
13 19,2 και 28,2.
πως πρέπει να το σετάρω ώστε να δω κ τους 3;
τι diseqc ρυθμίσεις πρέπει να βάλω;
Το ιδιο ακριβώς κολάει, δεν εισε μόνος σου.Μόνο με το βύσμα πίσω απο το δέκτη πάιρνει αμέσως εμπρός.
Αν το επαθε λεει; 13 ωρες συνεχομενες εφαγα γι αυτη την ιστορια νομιζοντας οτι το μηχανημα ειναι ελατωματικο...Οκ. Αυτο με το reboot το χει πάθει κανείς?
Γινεται μια χαρα! Εχω πανω 11 μεχρι στιγμης.Axxxxx!!!!!!!!!!!
Εμενα να δεις που δεν μπορω να βρω ακρη με το diseq1.1.Εχω 8 lnb και δεν βρισκω πως σεταρωντε.Αν ξερει κανεις βοηθειστε ρε παιδια?????
Regards dbfan
Oι επιλογες απο το μενου του δεκτη για τον ηχο πρεπει να ειναι στην θεση Νοαπο hdmi παιρνετε κανονικα ac3?
Φιλε Dante32 δεν λεω πως δεν γινεται αλλα ρωταω πως γινεται?Γινεται μια χαρα! Εχω πανω 11 μεχρι στιγμης.
Απο το μενου/παραμετροποιηση/service searcing πας στο σεταρισμα του tuner και επιλεγεις expert. βαζεις τον αριθμο του lnb και απο κατω επιλεγεις το πρωτοκολο του diseqc (1.1 για σενα) και μετα ολα τα υπολοιπα αναλογα με το diseqc που εχεις στην ταρατσα.
Αν το επαθε λεει; 13 ωρες συνεχομενες εφαγα γι αυτη την ιστορια νομιζοντας οτι το μηχανημα ειναι ελατωματικο...
Γενικα ο δεκτης δεν ειναι για πολλα ζορισματα. Οποιος παει με τη φόρα του απο την εμπειρια του στους αλλους dreambox θα φάει τα μούτρα του σε πρωτη φαση.
Ολα εδώ θελουν σιγα σιγα και με το μαλακό απ'οτι εχω καταλαβει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.