Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Καλημερα σε ολους παιδια..

Απο τις 2 το πρωι που αρχισα να διαβαζω αυτο εδω το thread και μετα απο παραπλευρες αναζητησεις και διαβασμα σε διαφορα sites εφτασα μολις στην 126η σελιδα του thread.. Μπορω να πω πως η περιηγηση αυτη ηταν πολυ ευχαριστη και σιγουρα μια διαδικασια πολυ ενημερωτικη και αξιζε να ξοδεψω ενα απο τα βραδια μου..

Αυτον τον καιρο ψαχνομαι καθως εχω αποφασισει να μπω και γω στο χομπι των δορυφορικων.. Εχοντας ακουσει για τον dreambox 800 και επειτα διαβαζοντας αυτο το thread βλεπω πως οδευω και γω προς την αγορα του..

Οντας παντελως ασχετος απο δορυφορικα θα ηθελα οσοι μπορειτε να με ενημερωσετε για τις δυνατοτητες του δεκτη αυτου (αναφερομαι κυριως στα "κρυφα του χαρισματα")..

Εχω αδειασει το inbox μου και ελπιζω να γεμισει..

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια,
Τζιμακος...

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Κοίταξε, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κατανοήσεις τον δέκτη στην θεωρία. Αν τον αποκτήσεις, οι μισές σου απορίες θα λυθούν αμέσως. Αυτά που σε ενδιαφέρουν είναι το πως περνάμε νέο Image και λίστα με έτοιμα κανάλια.
Ολα είναι γραμμένα και θα σε βοηθήσει η αναζήτηση.

Τα κρυφά του χαρίσματα δεν είναι κρατικά μυστικά. Κάνει ότι κάνουν όλοι οι άλλοι και κάτι παραπάνω.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Τα κρυφά του χαρίσματα δεν είναι κρατικά μυστικά. Κάνει ότι κάνουν όλοι οι άλλοι και κάτι παραπάνω.
+1
τζιμακο οπως σας ειπα εδω ημεθα :captain:

Μετά από 2-3 μέρες ενασχόλησης με τον δέκτη μπορώ να πω ότι ΝΑΙ είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Εκτός από 1-2 κολλήματα που έφαγε όλα μια χαρά. Η εικόνα πάρα πολύ καλή τόσο σε SD όσο και σε HD. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια αλλά θα χρειαστώ άλλη μία... :grinning-smiley-043

Έχω σκανάρει hotbird, astra μεμονομένα και μου έχει βγάλει κανονικά τις λίστες. Όταν πάω όμως και σκανάρω τον Hellassat2 ενώ βλέπω κανονικά τα services να κατεβαίνουν μετά δεν τον βλέπω στην λίστα με τους δορυφόρους! Τι κάνω λάθος...?

Μια ερώτηση σε κατόχους HD800 και Pioneer Kuro TV

Επειδή με είχε βολέψει πολύ με την προηγούμενη τηλεόραση το να χρησιμοποιώ το remote του dreambox και για την TV , μήπως έχετε πειραματιστεί να μου πείτε αν το έχετε κάνει αυτό και με την Pioneer; έχω δοκιμάσει όλους τους κωδικούς για Pioneer αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει κανένας :nounder:

Εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα μείωση του σήματος στο novasports1, mega, an1 & alpha και υψηλό ber (snr 7-8, ber >100000) με αποτέλεσμα συχνά σπασίματα, ιδίως με τις πρόσφατες βροχές στην Αττική.
Όλα τα υπόλοιπα κανάλια του μπουκέτου της νόβα έχουν ισχυρό σήμα (snr 16+, ber 0).
Είναι από νόβα μεριά το πρόβλημα ή φταίει η εγκατάστασή μου;

Δοκίμασες όλους αυτούς?:

Pioneer 0196 0041 0067 0200 0586 0458 0400 0373 0391 0139
0193 0317 0516 0542

συνολικά το pdf του της DMM για το 2008 είναι αυτό:

http://www.dream-multimedia-tv.de/download/TV codes.pdf

Επαιξε με τον πρώτο κωδικό 0196. Thanks Alex :a0210:

Εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα μείωση του σήματος στο novasports1, mega, an1 & alpha και υψηλό ber (snr 7-8, ber >100000) με αποτέλεσμα συχνά σπασίματα, ιδίως με τις πρόσφατες βροχές στην Αττική.
Όλα τα υπόλοιπα κανάλια του μπουκέτου της νόβα έχουν ισχυρό σήμα (snr 16+, ber 0).
Είναι από νόβα μεριά το πρόβλημα ή φταίει η εγκατάστασή μου;

Όλα καλά εδώ... SNR 14 Ber 0 στο novasports1, mega

Snr 10,Ber 0, σε όλα,και το πιάτο το έβαλα παραδοσιακά...με το χέρι.

εμένα παίζει το SNR από 14 έως 19 και εγώ παραδοσιακός πιατάκι με το χέρι έχει πιάσει τον δορυφόρο με βοήθεια μιας tv μικρής (στην ταράτσα για όσο έκανα το setup).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Πως βάζουμε κωδικούς στο τηλεκοντρόλ ?

1) πατάς το TV στο remote του dreambox
2) πατάς παρατεταμένα το shift μέχρι να αναβοσβήσει το TV δυό φορές
3) εισάγεις το τετραψήφιο νούμερο και αυτομάτως μετά το τέταρτο ψηφίο θα αναβοσβήσει 4 φορές το TV που σημαίνει επιβεβαίωση.

Είσαι έτοιμος και τσεκάρεις.

Ενοείται δεν δουλεύουν όλα. Απλά τα βασικά, καμιά ένταση, κανάλια πάνω-κάτω, αριθμοί

Παιδιά συγνώμη αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες ,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν εκτός απο το gemini υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο άλλο αξιόπιστο και σταθερό image για τον 800.
Η το καλύτερο είναι το gemini ?

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παιδιά συγνώμη αν έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες ,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν εκτός απο το gemini υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο άλλο αξιόπιστο και σταθερό image για τον 800.
Η το καλύτερο είναι το gemini ?

Απ' όσο ξέρω , το nabilo θεωρείται επίσης μια αξιόπιστη λύση. Για δες εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=33081

Το gemini, από την 3.80 και μετά, που έλυσε και το πρόβλημα με την υπερθέρμανση του δέκτη, πιστεύω κι εγώ ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση αυτή τη στιγμή και μάλλον θα συνεχίσει να είναι, αφού και η υποστήριξη που έχει από πίσω είναι η μεγαλύτερη σε σχέση με τα άλλα images που κυκλοφορούν.

Παιδιά επειδή εξετάζω και την αγορά κλώνου ,το gemini οπως καταλαβαίνετε δεν είναι μέσα στις επιλογές μου ...