Dreambox 800 HD

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ενοείται δεν δουλεύουν όλα. Απλά τα βασικά, καμιά ένταση, κανάλια πάνω-κάτω, αριθμοί
Μη το λες...Εμένα στην samsumg f86 δουλεύουν αρκετά,pip,menu teletext,source,κ.α.
Βέβαια δεν θυμάμαι ποιο κωδικό έβαλα,γιατί μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα σε αυτόν που έχω τώρα.:Banane0:

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Να πω και εγώ το δικό μου...

Το πήρα το μηχανάκι το Σαββατο και το εγκατέστησα (να'ναι καλά το φορουμ :grinning-smiley-043) και πραγματικά έχω μείνει εκπληκτος!!!

Επιτέλους για πρώτη φορά από την αγορά της, η ΚΟΥΡΟ εδειξε τις ικανότητές της σε τηλεοπτικό σήμα (και άσχετο αλλά σταμάτησε ένας ενοχλητικός θόρυβος στις άσπρες εικόνες)

Πραγματικά είμαι πολυ ευχαριστημένος και σκέφτομαι και όλα τα υπόλοιπα ωραία που έχω να κανω (MKV, media player κλπ) και ενθουσιάζομαι -bye-

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η εικόνα του 600ρη μοιάζει λίγο φτωχή και ψήνομαι άγρια να τον αντικαταστήσω (έχω παρατηρήσει ότι όταν βγαίνουν αυτά στις αγγελίες πουλιούνται αμέσως)

Αυτά, πάω τώρα για μαkρύ καλώδιο HDMI - DVI :guitarist:

Αγαπητοί καλώς σας βρήκα! είμαι ολοκαίνουργος στο φορουμ και λόγω του γεγονότος ότι αύριο μου έρχεται ένας 800άρης, κάθισα και διάβασα τις τελευταίες 20 σελίδες...
Αυτές μου δημιούργησαν μιά δυό ερωτήσεις που θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να απαντήσετε:
- Σε κάποιο σημείο αναφέρεται το secondstage 67 για να μην έχει σπασίματα η εικόνα. Ερώτηση: το παιρνάς πάνω από το π.χ. Gemini? ή πρέπει να το περάσεις και μετά να περάσεις το Gemini ?
- Λίστες καναλιών: με βάση την εμπειρία σας, είναι καλύτερα να περάσεις με πρόγραμμα την λίστα, ή να αφήσεις τον δέκτη να τα βρεί?
- Εχει ο συγκεκριμένος δέκτης κάποια παραξενιά(!) μη προφανή που πρέπει να προσέξω? (ο προηγούμενος δέκτης μου ήταν ο 7020, άρα αναφέρομαι σε σύγκριση με αυτόν).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγαπητοί καλώς σας βρήκα! είμαι ολοκαίνουργος στο φορουμ και λόγω του γεγονότος ότι αύριο μου έρχεται ένας 800άρης, κάθισα και διάβασα τις τελευταίες 20 σελίδες...
Αυτές μου δημιούργησαν μιά δυό ερωτήσεις που θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να απαντήσετε:
- Σε κάποιο σημείο αναφέρεται το secondstage 67 για να μην έχει σπασίματα η εικόνα. Ερώτηση: το παιρνάς πάνω από το π.χ. Gemini? ή πρέπει να το περάσεις και μετά να περάσεις το Gemini ?
- Λίστες καναλιών: με βάση την εμπειρία σας, είναι καλύτερα να περάσεις με πρόγραμμα την λίστα, ή να αφήσεις τον δέκτη να τα βρεί?
- Εχει ο συγκεκριμένος δέκτης κάποια παραξενιά(!) μη προφανή που πρέπει να προσέξω? (ο προηγούμενος δέκτης μου ήταν ο 7020, άρα αναφέρομαι σε σύγκριση με αυτόν).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
1.Το secontstage 67 υπάρχει στα νεότερα λογισμικά, αν βαλεις οτιδήποτε βγήκε μετα απο 15-11 δεν χρειάζεται να περαστεί
2.Εγω ειμαι πάντα υπερ του να τα βρισκει ο δεκτης, αλλά μπορεις να δοκιμάσεις και λιστες για την εμπειρία
-Ω ναι...έχει πολλές παραξενιές ο δέκτης σε σχεση με τον 7020! Για παράδειγμα απο τον δεκτη δεν επιτρεπονται διαγραφές, μετακινήσεις ή μετονομασίες καναλιών, ούτε και αναζήτηση με pids (αυτά τα κάνεις μόνο με editor). Επίσης ...ξέχνα ουσιαστικά την αυτόματη αναζήτηση, αν έχεις πολλούς δορυφόρους πας στην χειροκίνητη αναζήτηση και επιλέγεις πομπό ή όλο τον δορυφόρο (και καλύτερα να του λες να σβυνει τα προηγούμενα...γιατι όταν βρει κατι νεότερο στην ίδια συχνότητα, αν δεν του πεις εσύ να τα σβύσει ...κρατάει τα παλαιότερα!). Επίσης, αν δεν σου φορτώνει καποια συχνότητα που θάπρεπε, ρωτα εδω αναφεροντας και το λογισμικό γιατι μπορει να συμβαίνει και στους άλλους

Αν μου βρει κάποιος σωστή λύση στο παρακάτω κερνάω μπύρα.

Βάζω έναν timer. Ξεκινάει αυτόματα να γράφει και θέλω να σταματήσω την εγγραφή. Πως γίνεται ?

Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν γίνεται τίποτα. Λέω να λουστώ με Ultrex !!!

Gemini 3.8 Image

Αν μου βρει κάποιος σωστή λύση στο παρακάτω κερνάω μπύρα.

Βάζω έναν timer. Ξεκινάει αυτόματα να γράφει και θέλω να σταματήσω την εγγραφή. Πως γίνεται ?

Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν γίνεται τίποτα. Λέω να λουστώ με Ultrex !!!

Gemini 3.8 Image

σβησε το timer menu-timer

Δεν είναι ότι πιο πρακτικό αλλά έπιασε !!!
leo κερνάω μπύρα μόλις κατέβω Πάτρα. Θα σε ενημερώσω εντός ημερών.

Ευχαριστώ !!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
1.Το secontstage 67 υπάρχει στα νεότερα λογισμικά, αν βαλεις οτιδήποτε βγήκε μετα απο 15-11 δεν χρειάζεται να περαστεί
2.Εγω ειμαι πάντα υπερ του να τα βρισκει ο δεκτης, αλλά μπορεις να δοκιμάσεις και λιστες για την εμπειρία
-Ω ναι...έχει πολλές παραξενιές ο δέκτης σε σχεση με τον 7020! Για παράδειγμα απο τον δεκτη δεν επιτρεπονται διαγραφές, μετακινήσεις ή μετονομασίες καναλιών, ούτε και αναζήτηση με pids (αυτά τα κάνεις μόνο με editor). Επίσης ...ξέχνα ουσιαστικά την αυτόματη αναζήτηση, αν έχεις πολλούς δορυφόρους πας στην χειροκίνητη αναζήτηση και επιλέγεις πομπό ή όλο τον δορυφόρο (και καλύτερα να του λες να σβυνει τα προηγούμενα...γιατι όταν βρει κατι νεότερο στην ίδια συχνότητα, αν δεν του πεις εσύ να τα σβύσει ...κρατάει τα παλαιότερα!). Επίσης, αν δεν σου φορτώνει καποια συχνότητα που θάπρεπε, ρωτα εδω αναφεροντας και το λογισμικό γιατι μπορει να συμβαίνει και στους άλλους

Νά' σε καλά φίλε μου. Κάτι άλλο - απο την MSG που το παίρνω μου φοράν το NewNigma ή καπως έτσι. Ποιά είναι η άποψή σας... είναι ΟΚ? Μεχρι τώρα έπαιζα μόνο μόνο με Gemini.

Η προσωπική μου άποψη για το newnigma ειναι πολύ θετική και το θεωρώ δεύτερο καλύτερο μετα το gemini, αλλά αυτά ειναι γούστα, αλλοι βαζουν πρωτα το nabilo που όμως ειχε καιρό να βγει καινούργιο (αλλά βγήκε σήμερα)

Καλησπέρα,

νέος κάτοχος DB 800 εδώ. Λίγο άσχημα ξεκινήσαμε καθώς εχθές τον πήρα (εγκατάσταση πιάτο καλώδια κτλ) έπαιξα μαζί του κάποιες ώρες και σήμερα το πρωί δεν μπούταρε με τίποτα. Κολλούσε στα 2/3 του boot και δεν έκανε τίποτα. Έκανα τηλέφωνο στο άνθρωπο που μου το πούλησε-εγκατέστησε και ήρθε αμέσως και το πήρε πίσω για αναβάθμιση (χριστουγεννιάτικα! :grinning-smiley-043)
Αύριο λογικά θα τον έχω πίσω να συνεχίσω το κάψιμο :D

Έχω κάποιες ερωτησούλες όμως και θα ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε να βοηθήσετε.

Καταρχάς το DB ήρθε με Gemini από τα λίγα που πρόλαβα να δω. Παίζει τα "καλά" χωρίς διακοπές και γενικά πιάνω πολλά κανάλια από 3 διαφορετικούς δορυφόρους (3lnb).

Αυτό που δεν ξέρω είναι το εξής. Υποτίθετα;ι ότι έχω πληρώσει μια συνδρομή διάρκειας ενός χρόνου για το πακέτο αυτό και πρέπει να το ανανεώσω όταν αυτό λήξει. Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να πειραματιστώ μαζί του πράγμα που σημαίνει ότι ίσως κάποια στιγμή να χρειαστεί να το ξαναπεράσω το Image του ή ίσως κάποιο άλλο πιο ενημερωμένο. Πώς βρίσκω τί έχει γίνει στο δέκτη ώστε να παίζει τα "καλά" έτσι ώστε να του τα ξαναπεράσω σε τέτοια περίπτωση.

Επίσης, ποια HD σας δουλεύουν? Δοκιμάζοντας εχθές, μόνο 2-3 λειτουργούσαν, όλα τα άλλα μαυρίλα. Υπάρχει κάτι γι αυτό ή μπα?

Γενικά έχω πολλές απορίες, θα τα πούμε στην πορεία :)

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Γεια σου και χρονια πολλα με γεια το νεο αποκτημα .
Εδω δεν θα βρεις απαντησεις σε ερωτησεις για το πως θα παιξει παρανομα η ακατανομαστη. Γενικοτερα απαγορευονται απο τους κανονες του club οδηγιες και τοποθετησεις επι θεματων που αφορουν παρανομο υλικο και πρακτικες.

Χρόνια πολλά και σε σένα και την οικογένειά σου.

Φυσικά και δεν επιτρέπονται όσα προαναφέρεις, συγγνώμη αν κινήθηκα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας :)

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι αν ξέρετε ποιες ρυθμίσεις θα έπρεπε να δω και ίσως να πάρω back-up για μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού.

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Λάβε σοβαρά υπόψη σου το προηγούμενο μήνυμα και μην επεκτείνεσαι στις μη νόμιμες δραστηριότητες.
Τα ως άνω ερωτήματα σου πρέπει να τα θέσεις σε αυτόν που σου πούλησε/σέταρε τον δέκτη.

Χρόνια πολλά και καλές θεάσεις!

Χρονια πολλα σε ολους.Επι της αποριας του φιλου στο 2ο post δε βρισκω τιποτα μεμπτο.Ετσι μου ακουγεται τουλαχιστον.

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Χρονια πολλα σε ολους.Επι της αποριας του φιλου στο 2ο post δε βρισκω τιποτα μεμπτο.Ετσι μου ακουγεται τουλαχιστον.
Χρόνια σου πολλά.
Η απορίες του φίλου μας εστιάζονται σε "συνδρομητικό" καρντ σερινγκ. Διάβασες το ποστ #1290?

Καλημερα παιδια.Επειδη ειμαι ενα βημα πριν την πωληση του kathrein και την αγορα ενος dreambox 800 θελω 2 απαντησεις σε 2 κρισιμες ερωτησεις.Βασικα ας απαντησει ο Αλεξης που ειχε τον Kathrein,αλλα και οποιος αλλος θελει.Το tuner του ειναι το ιδιο με του kathrein(σε ευαισθησια)καλυτερο η χειροτερο;Και απο εικονα υπαρχει διαφορα αισθητη,ως προς την ποιοτητα,μεταξυ τους;Γιατι,ειπαμε καλη η υποστηριξη κτλ,αλλα περνεις hd δεκτη για να βλεπεις και καλα τις ομορφιες ενος hd καναλιου.Περιμενω απαντησεις.

Παιδιά οι κλώνοι του 800 μπορούν να περάσουν τα secondstage που λέτε ?Αν όχι δεν είναι σημαντική "ελλειψη" για ένα κλώνο ?
Δεν εχω το δέκτη αλλά φαντάζομαι τα αρχεία αυτά διορθώνουν κάποια bugs του δέκτη ,και φαντάζομαι προέρχονται απο Dream μεριά ?Ετσι δεν είναι ?

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

... και έχει ήδη ενσωματωθεί στο νέο Newnigma 2.3 που μπορείς να βρεις εδώ ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

... και έχει ήδη ενσωματωθεί στο νέο Newnigma 2.3 που μπορείς να βρεις εδώ ...

Θα παίζει όμως καλά το gemini 3.90 στο stick με το newnigma 2.3 στη flash?
Λέω να περιμένω λίγο να το δοκιμάσει κανείς, γιατί με την τελευταία αναβάθμιση του newnigma και το 3.80 πολλά έγιναν μαντάρα....