Βρε παιδιά, πως γίνεται η εγκατάσταση του CCcam σε experimental; Μου έχει σπάσει τα νεύρα χωρίς να εχω καταφέρει τίποτα.:AFADF0:
Γεια χαράΓίνεται, με δύο τρόπους:
1. Χειροκίνητη εγκατάσταση των αρχείων στην κατάλληλη θέση μέσω FTP και εγκατάσταση ενός μικρού script που θα εκκινεί το softcam κάθε φορά που εκκινεί το enigma. Όπως καταλαβαίνεις, όχι και ο καταλληλότερος τρόπος για το μέσο χρήστη, αν και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται...
2. Χρησιμοποίηση της εφαρμογής Dreamboxemu (τελευταία έκδοση η 2.0) η οποία κάνει αυτόματα τα βήματα του (1)...!!! Αυτός μάλλον είναι και ο τρόπος που ψάχνεις...
Κάποιος που να έχει αναβαθμίσει στα πλέον πρόσφατα experimental?
Πάλι χάθηκαν το software update & software manager.
Συμβαίνει μόνο σε εμένα ή σε όλους;
Και στον 800 και στον 8000 (στον τελευταίο αναγκάστηκα να περάσω την τελευταία release canditate της dream).
για να επανελθουν δωσε με τελνετ ipkg update και μετα ipkg install twisted-web τελος κανε restart το enigma
επανέρχομαι λίγο στο θέμα μου με το Newnigma γιατί κάτι περιέργο συμβαίνει και δεν μπορώ να το εξηγήσω. ίσως τελικά να μην είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου image γιατί ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το gemini 4.20 που έβαλα σήμερα.
αρχικά να πω ότι έβαλα και το newnigma στην flash για να δω αν έχει την ίδια συμπεριφορά. το αποτέλεσμα τα ίδια και χειρότερα. ο δέκτης δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια φορα ip παρά την 2ωρη προσπάθεια, έτσι ξαναγύρισα σε experimental Με τα τελευταία updates στη flash και BA 4.6.98.
newnigma και gemini 4.20 έχουν παρόμοια συμπεριφορά. μετά το boot παίζουν για μερικά λεπτά και το δίκτυο λειτουργεί μια χαρά. ξαφνικά το cccam σταματάει να βλέπει τo δίκτυο και φυσικά ούτε τα downloads από τους servers των image λειτουργούν.
κάνοντας Network test παίρνω τα παρακάτω αποτελέσματα
συνύθως μετά το Test και αφού στο nameserver μου δίξει confirmed, τότε το δίκτυο επανέρχεται και για μερικά λεπτά είναι πάλι ενταξει.
το θέμα είναι γιατί συμβαίνει αυτό μόνο σε αυτά τα δυο Image, ενώ το gemini 4.10 συνεχίζει να δουλέυει άψογα χωρίς διακοπές???
μπορεί να κάνω κάποιο λάθος κατά την εγκατάσταση? κάτι που δεν έκανα στο GP 4.10?
έχει κανένας καμιά ιδέα γιατί θα με τρελάνει το θέμα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.