Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Linksys WAG200G.
Έχω βάλει mac filter σε όλες τις ασύρματες συσκευές που συνδέονται στο ρούτερ.Είπα και παραπάνω οτι το λέω με κάθε επιφύλαξη.Μπορεί να κάνω και λάθος, θα φανεί στην πορεία.

Παιδιά έχω το εξής θεμα...
Εχθές πέρασα στο Gemini τα αρχεία του likra για τα κανάλια (1η φορά το έκανα) και όταν έκανα restart μου εβγαζε όλο tune failed. Επίσης απο το μενού, πήγα στο satfinder και δεν έδειχνε σήμα στον Hotbird!!! Τεσπα, έκανα restore factory defaults και όταν πάω να φτιάξω τα LNBs στο αρχικό setup σε disecq ABCD (έχω 3 LNBs Astra, Eutelsat, Hotbird) δε μου δίνει δυνατότητα να επιλέξω κανέναν άλλο δορυφόρο πλην των Astra Hotbird kai 28' kai 23' (για αυτούς τους 4 είχε πληροφορίες το πακέτο του Likra).

Εν ολίγοις, πως μπορώ να φτιάξω ή να βρω (ακόμη καλύτερα) channel list και γενικά transponder list για τους 3 αυτούς δορυφόρους? (13, 16 kai 19.2)

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

πας εδω και κατεβάζεις τους δορυφόρους που θέλεις

Code:
http://www.satellites-xml.eu/

μετά το περνάς στο etc -> tuxbox -> satellite.xml

restart τον δέκτη και έχεις το πιο νέο satellite.xml

οπωσδήποτε ένα σκαναριζμα και είσαι οκ

* όταν κατεβάζεις έτοιμα setting να κατεβάσεις πάντα στο pc πρώτα και να είναι motor και πριν τα περάσεις να τα κάνεις edit στο dreamboxedit όπου μπορείς να αλλάξεις και το satellite.xml με το δικό σου

στο blue panel στο gemini εχει επιλογη να κατεβασεις το satellites.xml απο τον σερβερ τους,στα extras/setings ειναι νομιζω

στο blue panel στο gemini εχει επιλογη να κατεβασεις το satellites.xml απο τον σερβερ τους,στα extras/setings ειναι νομιζω
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Ναι και εγω ειχα δοκιμασει κατι παρομοιο απο server παντα και δεν ειχε δουλεψει!Αντιθετα κολισε ο δεκτης και μετα δεν εβλεπε tuner και μετα αφου το βρικε απο τα πολλα reboot δεν εβλεπε δορυφ. οποτε καλυτερα manual και μια χαρα!:angel::flipout:-bye-

Μηπως μπορει κανεις να που πει ποιο ειναι το default user & pass του WebIf?? Ή με ποιο τροπο ελεγχεται η προσβαση στο WebIf??

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μηπως μπορει κανεις να που πει ποιο ειναι το default user & pass του WebIf?? Ή με ποιο τροπο ελεγχεται η προσβαση στο WebIf??
Σε nabilo & Gemini και με το πράσινο πλήκτρο και σε όλα τα images πηγαίνοντας menu/plugins από το τ/χ θα βρεις το webinterface plugin.
Εκεί μπορείς να δηλώσεις την IP του δέκτη καθώς και αν θέλεις η πρόσβαση να απαιτεί user-pass.

Το εχω δοκιμασει με ολα τα Images, τωρα τρεχω το νεο Nabilo, οταν επιλεγω authorization το Webif στο PC μου ζηταει user και pass (το οποιο ειναι?????), δεν υπαρχει επιλογη δημιουργιας user και pass.
Ναι εχω FTP.

Το χρειάζεσαι το authorization στο τοπικό σου δίκτυο? Δήλωσε όχι και δεν θα σου ζητάει ελεγχόμενη πρόσβαση.
Οσο για το user/pass δεν δέχεται το root/dreambox ή όποιο άλλο έχεις ορίσει?

δεν έχει user και pass
στο nabilo πατάς πράσινο ->webinterface -> ok
κίτρινο για να του βάλεις user pass adress ip κτλ

για να μπει κάποιος πάντως στο δέκτη σου θα πρέπει να έχει το hostname σου
να έχεις ανοίξει την πόρτα στο ρουτερ και το μόνο που θα καταφέρει είναι να σου βάλει εγγραφή,δεν νομίζω ότι θα μπει κάποιος στον κόπο

Εχω δοκιμασει τα παντα (και να λουστω:flipout::flipout:), δεν γινεται τιποτα, ολα τα κοινοτυπα pass αλλα και οτι αλλο μου ερχεται στο μυαλο...(root, deam, admin και μερικα δικα μου)
Το θεμα δεν ειναι τοσο η ελεγχομενη προσβαση (αν και θα το ηθελα γιατι μπαινω και απο τη δουλεια) αλλα το γαμωτο που δεν μπορω να το καταφερω:furious3:

ακου και ενα ποντιακο μηπως και σε βγει σβησε το αρχειο passwd που ειναι στο φακελο (δεν θυμαμε που ειναι στον 800) και να μετονομασεις το αρχειο passwd- σε passwd,το λεω αυτο διοτι με τον τροπο αυτο επαναφερουμε τον δεκτη οταν ξεχασουμε τον κωδικο.

Παιδιά απο που μπορεί να αγοράσει κανείς στην Αθήνα σε νορμάλ τιμή τον 800άρη? Έχει ενας φίλος στο φόρουμ βάλει προσφορά στα 439 ευρώ αλλά είναι Λάρισα...

Απο σημερα δεν εχω ηχο με το 800 μηπως ξερεται τι να κανω για να επανελθη η να ξαναπερασω το ιματζ?