Dreambox 8000 HD Vs Dreambox 800 HD, η δοκιμασία

Απάντηση: Re: Dreambox 8000 HD Vs Dreambox 800 HD, η δοκιμασία

Παιδιά ευχαριστούμε για την παρουσίαση...καταρχήν να σας κάνω κάποιες γενικές ερωτήσεις σχετικά και με τις 2 συσκευές…

Α. Έχουν έξοδο Hdmi?
Β. Έχουν δυνατότητα για Up scaling?
Γ. Έχουν λειτουργικό Linux ανοικτό για επεξεργασία?
Δ. Έχουν Wi-Fi?
Περιμένω νέα από όποιον μπορεί να βοηθήσει……
Αν και τα έχουμε πει αρκετές φορές:
Α. DVI -> HDMI με μεταφορά ήχου.
Β. Και οι δύο κάνουν upscaling μέχρι τα 1080i.
Γ. Και οι δύο τρέχουν Linux.
Δ. Ο 8000 έχει ενσωματωμένο, ο 800 δέχεται Wi-Fi usb stick.

Τέλος ο 800 πωλείται περί τα 500 , ο 8000 στα 1000 .

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 8000 HD Vs Dreambox 800 HD, η δοκιμασία

Αν και τα έχουμε πει αρκετές φορές:
Α. DVI -> HDMI με μεταφορά ήχου.
Β. Και οι δύο κάνουν upscaling μέχρι τα 1080i.
Γ. Και οι δύο τρέχουν Linux.
Δ. Ο 8000 έχει ενσωματωμένο, ο 800 δέχεται Wi-Fi usb stick.

Τέλος ο 800 πωλείται περί τα 500 , ο 8000 στα 1000 .

thanks..Alex.
Άρα τίμη προς Τεχνικά χαρακτηριστικά...η πλάστιγγα γέρνει προς τον 800?

Παιδια ο 800αρης εχει τις δικες του mini χαρες!!
Αλλα και ο 8000 πιστευω οτι εχει τις δυνατοτιτες του στο πυροβολικο της αποκρυπτογραφησεις!!Το cam το diablo που αυτη την εποχη εχει ελευθερα πουλια και εμεις με τον 800αρη δεν μπορουμε να τα πιασουμε!!

Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD Vs Dreambox 800 HD, η δοκιμασία

Παιδια ο 800αρης εχει τις δικες του mini χαρες!!
Αλλα και ο 8000 πιστευω οτι εχει τις δυνατοτιτες του στο πυροβολικο της αποκρυπτογραφησεις!!Το cam το diablo που αυτη την εποχη εχει ελευθερα πουλια και εμεις με τον 800αρη δεν μπορουμε να τα πιασουμε!!

Νικόλα προς το παρόν...δεν παίζει το diablo 2.3 στον 8000! (οταν τον τεσταρα όμως με gemini 3.90 έπαιζε...). Γενικά απο λογισμικό σε λογισμικό και απο driver σε driver αλλάζουν διάφορα στους enigma2 δέκτες, άλλοτε θετικά και άλλοτε...αρνητικά. Για το συγκεκριμένο (να παιξει σωστό το ντιαμπλο) έκανα μαλιστα και μια επέμβαση στο αρχείο modules.conf που πρότειναν στο ναμπιλο φορουμ και...κόντεψε να μου μείνει ο δέκτης στο χερι, οπότε επανεφερα το αρχικό αρχείο και αναμένω κανονική διόρθωση σε επόμενους drivers!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD Vs Dreambox 800 HD, η δοκιμασία

Νικόλα προς το παρόν...δεν παίζει το diablo 2.3 στον 8000! (οταν τον τεσταρα όμως με gemini 3.90 έπαιζε...). Γενικά απο λογισμικό σε λογισμικό και απο driver σε driver αλλάζουν διάφορα στους enigma2 δέκτες, άλλοτε θετικά και άλλοτε...αρνητικά. Για το συγκεκριμένο (να παιξει σωστό το ντιαμπλο) έκανα μαλιστα και μια επέμβαση στο αρχείο modules.conf που πρότειναν στο ναμπιλο φορουμ και...κόντεψε να μου μείνει ο δέκτης στο χερι, οπότε επανεφερα το αρχικό αρχείο και αναμένω κανονική διόρθωση σε επόμενους drivers!

E.. Θα το βρουνε αυτοι το κολπο!!!-bye-

και πιος ειπε οτι δεν το βρηκανε και πιος ειπε οτι 800αρης δεν κανει παπαδες

Τι να βρουνε αφου ο 800 δεν εχει θυρα CI.Παπαδες εννοεις τα εθερνετ.

τωρα θα μας πεις αν κατεβαζει κανα hd καναλι απο 12,5 W που ειναι και ελευθερα
και ασε τους παπαδες στην ισιχια τους η μηπως μονο astra kai hotbird βλεπεις :damnyou:

ρε φιλε μαλλον με εχεις μπερδεψει με καποιο αλλο παιδι
ακουσε με λιγο θελω να αγορασω ενα δεκτη hd και να τον συνδεσω με moter
metronic θα μου το γυρισει ο δεκτης
εσυ εχεις moter με τον 800αρι?αν δεν εχεις μοτερ ισως καποιο παιδι να μου πει πουτον εχει χρησιμοποισει τον δεκτη με μοτερ αν εχει προβληματα και τετοια πραγματα
το γεγονος οτι κανει παπαδες που λες δε λεει τιποτα :AFADF0:παρεξιγιεσε
ευκολα μου φενετε
αν εχεις μοτερ αφου σου αραισουν τα ανεβασματα ανεβασε μια φωτο
να δουμε απο τον δεκτη σου απο καποιο αλλο δορυφορο να δουμε τι πιανεις
το να καθεσαι τωρα να ανεβαζεις αλονων ποστ αστο καλυτερα

Παίδες δεν χρειάζονται τοποθετήσεις με υπαινιγμούς. Οι παρεξηγήσεις γίνονται πολύ εύκολα με το πληκτρολόγιο.

εχει παπαδες και εκτος εθερνετ αν θες μπωρο να βρω καπια ποστ :BDGBGDB55:

Περιμενω να δω.Δεν εχει θυρα ci ετσι?Με τις αυξομειωσεις ηχου?Με την καρτα της Νοβα?Με τι ρυθμισεις παιζει?Με το μοτερ τι γινεται?Κινειται η' θελουμε actuator-positioner?

Last edited:
Αμα καταφερουν να βαλουν το cas να δουλευει στις usb και να διαβαζει τα cams πραγματικα θα ειναι τρομερο ε....... δεν μπορει linux ειναι μπορει να βγει κανα plug!!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑ!!!
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 8000 HD Vs Dreambox 800 HD, η δοκιμασία

Περιμενω να δω.Δεν εχει θυρα ci ετσι?Με τις αυξομειωσεις ηχου?Με την καρτα της Νοβα?Με τι ρυθμισεις παιζει?Με το μοτερ τι γινεται?Κινειται η' θελουμε actuator-positioner?
γιαννη δεν μπωρο να ξερω διοτι δεν κατεχω απο δορυφορικα εγω απλα διαβαζω,οταν θα παρω καννενα θα σου πω -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 8000 HD Vs Dreambox 800 HD, η δοκιμασία

γιαννη δεν μπωρο να ξερω διοτι δεν κατεχω απο δορυφορικα εγω απλα διαβαζω,οταν θα παρω καννενα θα σου πω -bye-

Τελικα εχεις η' δεν εχεις?Αν εχεις και δεν μπορεις να απαντησεις καλως,δεν υπαρχει προβλημα.Εγω θελω ενας δεκτης να ταιριαζει με τις εγκαταστασεις μου και τις προδιαγραφες μου.Γι αυτο γινονται καποια ποστ για να μαθαινουμε.Γι αυτο υπαρχουν και τα φορουμ.Οποιος γνωριζει και θελει μας ενημερωνει.Αν οχι και παλι ολα καλα.

Θα παρακαλούσα τα μέλη kapa7 & souzakias να σταματήσουν εδώ τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.
(διαγράφηκαν τα σχετικά μηνύματα)

Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD Vs Dreambox 800 HD, η δοκιμασία

Θα παρακαλούσα τα μέλη kapa7 & souzakias να σταματήσουν εδώ τις προσωπικές αντιπαραθέσεις.
(διαγράφηκαν τα σχετικά μηνύματα)
πατριδα σεβαστο και σορυ απο μερια μου,γιαννη ευχαριστω που σεβαστηκες την αποψη μου καπα7 τα παντελονια μην ξεχνας -bye--bye-

να εισε καλα φιλε προσπαθουσα τοση ωρα να καταλαβω μαλον εισαι απο καποιο αλλο forum και με εχεις μπερδεψει με καποιο αλλο παιδι
δεν θα απντησω στο τελευτεο που αναφερεις υπαρχουν modarators εδω και βλεπουνε
με το να απαντησω με αισχρολογιες και τετοια δεν το εχω κανει ποτε μου
και ουτε προκιτε να το κανω και να χαλασω αυτο το πολυ καλο forum