Dreambox 8000 HD

Απάντηση: DM 8000 HD PVR - Ο δεκτης που ήρθε από το μέλλον

...αλλά και τα 1000 ευρώπουλα που διαθέτει

Re: DM 8000 HD PVR - Ο δεκτης που ήρθε από το μέλλον

Ο δεκτης που ήρθε από το μέλλον....
Εμενα παντως σαν "ακριβη" αντιγραφη του 800αρη μου μοιαζει!!:flipout:
Οποτε ενταξει ειμαστε!!:flipout:

προς το παρον με καλυπτουν οι 2 800αρηδες που εχω. Αμα πεσει η τιμουλα θα το σκεφτω.
Ειμαι περιεργος ομως τι tuner εχει και αμα εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας στα HD καναλια απο οτι ο 800αρης..

Μα "εντυπωσιακός και μοιάζει να ήρθε από το μέλλον"; Τόσα χρόνια που τον βλέπουμε σε φωτογραφίες από εκθέσεις είναι σαν να ήρθε από το παρελθόν.

το μονο στο οποιο υπερτερει ειναι τα παραπανω tuner..ολα τα αλλα τα εχει κ ο 800αρης..

Προτιμώ να τα φάω σε στραγάλια παρά να τους ξαναδώσω έστω και ένα ευρώ!

Το απο που ήρθε ο δέκτης ας το κρίνει ο καθένας μας..........
Τα bug που κουβαλάει δεν μας τα είπε το "δελτίο τύπου" (αν κατάλαβα καλά)...

Σε εποχές οικονομικής ύφεσης, 1000 ευρώ για δορυφορικό δέκτη, με όσα καλούδια και να έχει, είναι το λιγότερο τραβηγμένο.
Βέβαια κανείς δεν μας αναγκάζει να τον πάρουμε αν δεν τον αντέχουμε....
Χρόνια πολλά σε όλους

Δεν καταλαβαινω τι σημαινει bug σε ενα καινουριο μηχανημα με τοσα extra οσο 0 8000... ειναι λογικο οτι για να στρωσει το μηχανημα θα περασει τουλαχιστον ενας χρονος και λιγο λεω.αλλο ειναι το προβλημα,η απαγορευτικη τιμη,δεν ειναι δυνατον να βγαλουν οι χομπιστες τα σπασμενα της dream multimedia απο τους κλωνους.θεωρω οτι η τιμη του επρεπε να ειναι το πολυ 500ε και του 800 300ε.θα ηταν προσιτο σε ολους και ολοι μας θα περνουσαμε στην hd εποχη!!

Συνφωνώ με τον Sat Lover. Πάντως έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από τον 800άρη.

Re: Απάντηση: DM 8000 HD PVR - Ο δεκτης που ήρθε από το μέλλον

Μα "εντυπωσιακός και μοιάζει να ήρθε από το μέλλον"; Τόσα χρόνια που τον βλέπουμε σε φωτογραφίες από εκθέσεις είναι σαν να ήρθε από το παρελθόν.
ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Δεν καταλαβαινω τι σημαινει bug σε ενα καινουριο μηχανημα με τοσα extra οσο 0 8000... ειναι λογικο οτι για να στρωσει το μηχανημα θα περασει τουλαχιστον ενας χρονος και λιγο λεω.αλλο ειναι το προβλημα,η απαγορευτικη τιμη,δεν ειναι δυνατον να βγαλουν οι χομπιστες τα σπασμενα της dream multimedia απο τους κλωνους.θεωρω οτι η τιμη του επρεπε να ειναι το πολυ 500ε και του 800 300ε.θα ηταν προσιτο σε ολους και ολοι μας θα περνουσαμε στην hd εποχη!!
Και ΠΟΙΟΣ είπε οτι το HD είναι για όλους ;;;;;;; :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε Όλους !!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD

δηλαδη μίλας για την περιοχη ναιφ μαρκετ στο dubai ??

Ναι, είναι δίπλα στο ανοικτό πάρκινγκ στην Ναϊφ, μέσα στην πρώτη στοά. Θα κοιτάξεις μέσα και θα δείς τον ποιό εκνευριστικό Ινδό, τον Τζόϋ, με φάτσα σαν τον χάρο και τουπέ σαν Πάπας της Ρώμης! Ποστάρει μανιωδώς σε ρουμάνικο φόρουμ οπου διαφημίζει και ετήσιες συνδρομές....είπαμε full service!

Code:
http://www.aoun-technologies.com/images/map.jpg

Δες τον χάρτη και θα καταλάβεις. Κλώνους δεν έχω εντοπίσει στα πέριξ αλλά στην Σάρτζα, στην Κίνγκ Φαϊζαλ στρήτ, θα μπείς σε ότι δορυφορικο-μαγαζιά έχουν ευρωπαϊκό όνομα!

φιλε μου να εισαι καλα καλη χρονια .ειχα παει ταξιδι του μελιτος στο dubai και εκανα αμαν να βρω την αγορα με τα δορυφορικα.δεν την ηξερε κανεις εκτος απο εναν τυπο στην αγορα με τα p.c που μου ειπε για την ναιφ και τη βρηκα μετα....anyway να μην σε ζαλιζω μου θυμησες το ωραιο ταξιδι.με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω....ο τυπος παντως ειναι πραγματικα απαιχτος....

Last edited by a moderator:
Καλημερα!

Έγινε (αλλά δεν ολοκληρώθηκε) initialize στο σκληρό δίσκο του 8000 κατα λάθος με αποτέλεσμα τώρα να ζητά
format για να το αναγνωρίσει.
Όταν το κατάλαβα δηλαδή μετά από λίγα δευτερόλεπτα που η διαδικασία είχε ξεκινήσει το έσβησα αμέσως από το
πίσω διακόπτη, και όπως καταλαβαίνετε πρέπει να γίνει format για την συνέχεια, αλλά δεν θα ήθελα να χάσω τα
περιεχόμενά του...!

υπάρχει τρόπος να κάνω recovery αρχειων με κάποιο πρόγραμμα στα windows η σε mac?

Τωρα ειναι αποσυνδεδεμενος..

Ευχαριστω για οποια βοηθεια!

john

εκανες διακοπη στο initialize?
ξαναπροσπαθησες και δεν σου κανει?
τι image φορας?

**εχω την εντυπωση οτι εαν διακοψεις το initialize,δεν κανεις καποια ζημια.
μηπως με καποιο αλλο image προσωρινα τον αναγνωρισει?
με το newnigma2 στον 500hd,δεν θυμαμαι να του εκοψα το initialize και μετα να μου ζητησε format.

Φοράει το Oozoon στο φλας...
Δεν το αναγνωρίσει και ζητάει φορματ..
Με άλλο image δεν δοκίμασα και δεν πιστεύω να το αναγνωρίσει...