Dreambox 8000 HD

Καλυτερη CPU (για να μπορει να παιζει και το PIP), 2πλο tuner (γραφουνε κατι και για υποστηριξη 4πλου), περισσοτερη μνημη, ισως διαφορετικο τσιπακι επεξεργασιας HD σηματος, πιθανη υποστηριξη divx και H.264, και ισως gigabit lan. Οσο για τιμη, το απολυτο ξεβρακωμα, 799 εουρος. Οι φημες λενε οτι εχουνε βγει ηδη εχουνε κυκλοφορησει καποια beta boxes και οτι η dream εχει βαλει πρωτη προτεραιοτητα την εξελιξη ιματζ για τον 8000 .

Ως συνηθως θα τον βγαλουνε με ενα καροτσι προβληματα και θα συμφερει να τον αγορασεις 1 χρονο μετα.. Εγω παντως με τον 800αρη βολευομαι κουτσα στραβα προς το παρων..

Ακριβώς...εμείς με τον 800αρη μπορούμε πλέον να περιμένουμε!

Αν παίζει mkv με hardware υποστήριξη, μου φτάνει για να τον αγοράσω όσο όσο.
Βέβαια έχω και το htpc για να τα βλέπω, αλλά από την μια ζορίζεται στα 1080p και από την άλλη δεν κατάφερα να το κάνω αθόρυβο και κάθε φορά που βλέπω μια ταινία μου παίρνει τ' αυτιά.

Μόλις κυκλοφόρησε το image sCVS DM8000HD 080715. Φαίνεται ότι η επίσημη κυκλοφορία του 8000 θα γίνει σύντομα.

Επιβεβαιωνω την ειδηση.

Διαβάζω ότι "διάφοροι" έχουν κάποια κομμάτια προ-παραγωγής για δοκιμές, κατά διαστήματα εμφανίζονται και φωτογραφίες, όχι απο stand έκθεσης πια αλλά από rack, τραπεζάκια κτλ.

Άντε, τάξιμο του το έχω, ένα κομμάτι κι ας μην τον δουλέψω ποτέ!

Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Οπου υπάρχει Image, υπάρχει και δέκτης.

Λέτε να ήρθε η ώρα?

@mpokeRas
Εσύ θα πάρεις κομμάτι προ παραγωγής. Εμαθες τώρα.. :grinning-smiley-043

Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Οπου υπάρχει Image, υπάρχει και δέκτης.

Λέτε να ήρθε η ώρα?

@mpokeRas
Εσύ θα πάρεις κομμάτι προ παραγωγής. Εμαθες τώρα.. :grinning-smiley-043

Μιας και αναφέρθηκες στο κομμάτι προ παραγωγής, μάθε ότι το κράτησα γιατί ο επεξεργαστής είναι ver. [FONT=&quot]'Z'[FONT=&quot], δηλαδή "[/FONT]Development version,[FONT=&quot] security disabled", ότι κι αν σημαίνει αυτό.:grandpa:[/FONT]
[/FONT]

Video...

είπα κι εγώ! πώς γίνεται γερμανική εταιρεία να βγάζει τους dreambox! ο CEO είναι Ρουμάνος! τώρα μάλιστα... γεμίζει η εικόνα...

@pomolo
Κρίνοντας από το όνομα του, μάλλον προς Τούρκο μου κάνει, αλλά τι σχέση έχει η καταγωγή του ανθρώπου, που από τα γερμανικά που μιλάει μάλλον εκεί έχει γεννηθεί και μεγαλώσει και με δεδομένο ότι για να γίνεις CEO σε γερμανική εταιρεία πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα προσόντα είναι μάλλον άστοχο το ποστ σου και φαντάζομαι ότι ήθελες να κάνεις χιούμορ.

Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου το γεγονός το ότι δεν έχει βγει ακόμη - έχω μάθει να κάνω υπομονή - αρκεί όταν βγει, να μην έχει τα προβλήματα των άλλων και να κάνει όλα αυτά τα οποία υπόσχεται.

προφανώς και έκανα χιούμορ αναφερόμενος στην κύρια αποστολή των dreambox που είναι το "άνομο" ξεκλείδωμα καναλιών. Δεν θα περίμενα κάτι τέτοιο από γερμανό ας πούμε. :afro:

Νομίζω ότι την Dream την έφτιαξαν Τούρκοι εκ Γερμανίας (δηλαδή οι γονείς τους ήταν μετανάστες από Τουρκία). Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

(Άσχετο: Από Τούρκους-Γερμανούς έχει φτιαχτεί και η εταιρία Crytek η οποία έφτιαξε τα πολύ πετυχημένα παιχνίδια Far Cry και Crysis. http://en.wikipedia.org/wiki/Crytek)

Ο εκθεσιακός παρουσιάζεται για άλλη μια φορά στην έκθεση IFA του Βερολίνου.
Μετά το 2006 και το 2007, σήμερα ο Dreambox 8000 είναι το μοναδικό έκθεμα της εταιρίας. Κλεισμένος σε βιτρίνα, χωρίς κάποιας μορφής σύνδεση, χωρίς ζωή.

Σύμφωνα με όχι τόσο κολακευτικές αναφορές στο IHAD, όσοι πήγαν να τον δουν, απογοητεύτηκαν. Δεν μπορείς να αγγίξεις τίποτα, δεν μπορείς να δεις τίποτα. Η DMM έκανε την πιο φτωχή εμφάνιση της. Κανένας άλλος δέκτης δεν συνοδεύει τον βαλσαμωμένο 8000.

Οσοι έχετε λογαριασμό στο IHAD μπορείτε να δείτε τις ..σπάνιες φωτογραφίες βιτρίνας:
http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/thread.php?threadid=94493&sid=283ce2de20dc7eb0c108cd3dd7d6c412

Οι κακές γλώσσες λένε ότι πρόκειται για δέκτη μαιμού, δηλαδή μόνο το περίβλημα, καθότι οι κανονικοί δόθηκαν στους beta testers!
(μόνο που και αυτοί δεν έχουν παραλάβει ακόμα..)