Dreambox 8000 HD

Πότε έσπασε; έχεις δεί κάτι; υπάρχει κάποιο προϊόν που να παρεμβάλλεται μεταξύ του AV ενισχυτή μου και μιας παλιάς πλάσμα που έχω(χωρίς HDCP);

Στα υπόψιν το γεγονός ότι ο 100ρης δεν είναι linux. Τι μαϊμουδιές μπορεί να κάνει με την ethernet, ένας θεός το ξέρει.

για software μιλάω , στο pc ...

αυτή πρέπει να είναι η οριστική εικόνα της πίσω όψης του μικρού dm800
dm800hd-rear.gif

ωραία τα usb και το e-sata αλλά.....

επίσης το satsonix έχει ήδη ανακοινώσει τιμή στα 450€

Αν είναι αυτή η πίσω όψη του δέκτη, πείτε μου πως θα συνδεθεί σε μια LCD/Πλασμα τηλεόραση?
Διότι ως γνωστόν, υψηλή ανάλυση μόνο απο την ψηφιακή έξοδο. Αντε και απο την Component.
(Επειδή κάποιοι λένε ότι δεν τους πειράζει το DVI. Το modem τι το θέλουν?)

μόνο με dvi to hdmi και dvi to composite adaptors.
πραγματικά είμαι πολύ περιέργος να ακούσω την επίσημη απάντηση-δικαιολογία από την dream-multimedia για την έλλειψη αυτών των εξόδων!!!

Απάντηση: Re: Dreambox 8000 HD

μόνο με dvi to hdmi και dvi to composite adaptors.
πραγματικά είμαι πολύ περιέργος να ακούσω την επίσημη απάντηση-δικαιολογία από την dream-multimedia για την έλλειψη αυτών των εξόδων!!!
Δεν εννοώ αυτό. Ηχο πως θα μεταφέρεις στην plasma/LCD?

Λογικα DVI μετατροπη σε HDMI για την εικονα και scart 2rca audio εξοδος ή την digital audio στην εισοδο AV ανισχυτη :2thumb22sup:

Last edited:
Λογικα DVI μετατροπη σε HDMI για την εικονα και scart 2rca audio εξοδος ή την digital audio στην εισοδο AV ανισχυτη :2thumb22sup:
dvi kai hdmi tin idia ikona vgazoune aplos to hdmi vgazi kai ixo.

Περιμένω να σιγουρευτώ ότι θα έχουν νέας γενιάς CPU και μετά την κάνω για τον dgstatiom/AB/e.t.c .

Αν όμως έχει mipsel τοτε θα κάτσω στα αυγά μου με χρι να δω τον Χρήστο (ανυπότακτος εξωτερικού) φαντάρο.:flipout:

εντάξει μπορεί να βγάζει και ήχο από την dvi όπως κάνουν και οι κάρτες της Ati.

εντάξει μπορεί να βγάζει και ήχο από την dvi όπως κάνουν και οι κάρτες της Ati.
sostos kai afto.
ala afti stin dream ine toso tsigounides pou tous exo ikanous na min to kanoune ,kai sigoura me dikologia vgale ixo apo to rca.
ego den fovame afto oso ti ikona tha exi o dektis. kai idika sta upscale.

sostos kai afto.
ala afti stin dream ine toso tsigounides pou tous exo ikanous na min to kanoune ,kai sigoura me dikologia vgale ixo apo to rca.
ego den fovame afto oso ti ikona tha exi o dektis. kai idika sta upscale.
θα είναι κρίμα με τόσα λεφτά που κάνει ο δέκτης να τσιγκουνευτούν.. (αν κι αν το κάνουν τελικά νομίζω ότι θα είναι για να πριμοδοτήσουν τα μεγαλύτερα μοντέλα) Για την εικόνα παίζουν πολλά ιδιαίτερα στο upscale και πως αυτό θα υλοποιείτε (software? hardware?):rifle:

ΥΓ. το modem αλήθεια τι το θέλουν?

εαν η εικονα του ειναι χαλια πολλυ απλα θα πατωσει ο δεκτης .. οσον αφορα την cpu η λογικη λεει οτι θα ειναι παρομοιος με αυτη του 7025 ισως και καλυτερη μιας και το HD εχει απαιτησεις.

ΥΓ: Τι κοστος εχει η αντικατασταση της DVI με HDMI τοσο ποια δυσκολο ειναι να την αλλαξουν?

Για μενα το θεμα δεν ειναι dvi ή hdmi αλλα η υποστηριξη hdcp που λειπει (θα μπορούσε να υπάρχει και σε dvi). Το αν αυτό θα το παρακάμψουν και πως μενει να αποδειχθεί στην πορεία...

Για μενα το θεμα δεν ειναι dvi ή hdmi αλλα η υποστηριξη hdcp που λειπει (θα μπορούσε να υπάρχει και σε dvi). Το αν αυτό θα το παρακάμψουν και πως μενει να αποδειχθεί στην πορεία...

Από όσο ξέρω το hdcp δεν παίζει σε dvi και μάλιστα θέλει hdmi 1.3 και πάνω. Αυτός είναι ο λόγος που δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα οι εταιρίες γιατί μόνο οι νέες συσκευές έχουν 1.3.

Φυσικά και υπάρχει σε dvi, όπως και στις παλαιότερες βερσιόν hdmi (αλλωστε το 1.3 μετα τα μισα του 2007 προέκυψε στην πραξη ενω το hdcp έχει πάνω απο 2 χρόνια που "εφευρέθηκε")