Dreambox 8000 HD

Καλησπερα σε ολους.
Τελικα οπως φαινεται θα κυκλοφοριση ο δεκτης DM 800 HD.
Παντος εμενα μου φενεται ακριβος με αυτα που προσφερει ο δεκτης γυρο στα 450 eur.
Με χωρεις σκληρω δυσκο μεσα ,αδειος .
Ας ερθει να δουμε???

Ναι μπορει να ακουγετε ακριβος με 450 ευρω αλλα εαν κανει αυτα που διαβαζουμε στο Ιντερνετ τοτε ισως και να αξιζει :antlers:

Σύμφωνα με συνέντευξη εκπροσώπου της Dream Multimedia στην εκπομπή του Dr. Dish, ο 800 θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Απρίλη. Αντιθέτως, για τον 8000 υπάρχει νέα αναβολή της κυκλοφορίας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, λόγω τεχνικών προβλημάτων με τον επεξεργαστή του δέκτη. Χωρίς σχόλια.

http://www.dmm-tv.com/english/news.htm

Απάντηση: Re: Dreambox 8000 HD

Σύμφωνα με συνέντευξη εκπροσώπου της Dream Multimedia στην εκπομπή του Dr. Dish, ο 800 θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Απρίλη. Αντιθέτως, για τον 8000 υπάρχει νέα αναβολή της κυκλοφορίας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, λόγω τεχνικών προβλημάτων με τον επεξεργαστή του δέκτη. Χωρίς σχόλια.

http://www.dmm-tv.com/english/news.htm

Τί να σχολιάσεις. Μέχρι να κυκλοφορήσει θα είναι κομάτι ρετρό.:slapface:

Παμε για τελος Ιουλιου και βλεπουμε.....Ηταν να κυκλοφορησει τελος Ιουνιου αλλα πηρε παραταση......

Εγω θα ειμαι ευχαριστημενος εαν κυκλοφορησει μεχρι το προσεχες φθινοπωρο 2008 !!!!!!

Γιατί το αργούν τόσο πολύ?
Αφου ξέρουν οτι θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί
Τι διάολο κάνουν?

Παμε για τελος Ιουλιου και βλεπουμε.....Ηταν να κυκλοφορησει τελος Ιουνιου αλλα πηρε παραταση......

Εγω θα ειμαι ευχαριστημενος εαν κυκλοφορησει μεχρι το προσεχες φθινοπωρο 2008 !!!!!!

Σύμφωνα με την τελευταία τους επίσημη δήλωση στην Anga θα βγει τον Οκτώβριο (δεν διευκρίνησαν αν θα ειναι του 2008 ή 2009!)

pantws kai me ton dm800 egw mia xara euxaristimenos eimai.
kai apo tin stigmn pou exei kai PVR alla kai usb support den katalabainw giati kapoios tha protimisei na dwsei perissotera xrnmata gia ena mixanima pou tha pianei kai perissotero xwro! ;-)

πολλα..700+..για μενα ο 800ρης ειναι υπερ αρκετος..τι παραπανω θα προσφερει δλδ αυτος?