Dreambox 8000 HD

Τις φήμες για πτώχευση της εταιρίας τις ακούσατε; το διάβασα σε άλλο forum και λέω μήπως κάποιος έχει connections με γερμανία να μάθουμε , διότι αμα αληθεύουν τότε 8000 πάπαλα ..., και ο Larry θα βάλει κελεμπία ...
Jos3ph αν εννοείς την Dream Multimedia αυτή έχει πτωχεύσει εδώ και αρκετό καιρό.
Αν εννοείς την Visoduck δεν πήρε το αυτί μου κάτι ακόμα..

Jos3ph αν εννοείς την Dream Multimedia αυτή έχει πτωχεύσει εδώ και αρκετό καιρό.
Αν εννοείς την Visoduck δεν πήρε το αυτί μου κάτι ακόμα..

Καλά το 8000 ποιος είναι να το βγάλει; Δεν θα το βγάλει η Dream Multimedia; Τα δικαιώματα τα αγόρασε η Visoduck;:damnyou:

Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD

Καλά το 8000 ποιος είναι να το βγάλει; Δεν θα το βγάλει η Dream Multimedia; Τα δικαιώματα τα αγόρασε η Visoduck;:damnyou:

προβλήματα, προβλήματα.... :damnyou:

Η Dream Multimedia εχει πτωχεύσει αν θυμάμαι καλά τον Μάιο του 2005. Τα δικαιώματα των Dreambox τα είχε κατοχυρωμένα φυσικό πρόσωπο το οποίο τα εκχώρησε ή μεταβίβασε στην εταιρία Visοduck.

Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται παράξενη η πτώχευση;;;

Ουκ λαμβάνεις παρά του μη έχοντος....και άστους να κάνουν αγωγές...

Η Dream Multimedia εχει πτωχεύσει αν θυμάμαι καλά τον Μάιο του 2005. Τα δικαιώματα των Dreambox τα είχε κατοχυρωμένα φυσικό πρόσωπο το οποίο τα εκχώρησε ή μεταβίβασε στην εταιρία Visοduck.
Διαδίδονται φήμες περί χρεωκοπίας και για την Visoduck.
Και να πεις ότι δεν πουλάνε τα μηχανάκια τους..

ακουστε με και τελος
να βαλω κελεμπία αν δεν ειναι εδω 1η Μαρτιου στα χερια μου για τεστ

Τελος
Ετοίμαζε την κελεμπία..
Λένε πως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Dr. Dish ότι η κυκλοφορία του 8000 μετατέθηκε για το τέλος Ιουνίου 2007.
Γιατί γελάτε??

Γιατί το συζητάτε; υπάρχουν και αλλού μηλιές που κάνουν βερύκοκα , και έχει ξανααναφερθεί κάπου ότι ήδη πουλιέται HD δέκτης με ethernet και linux ...

ακουστε με και τελος
να βαλω κελεμπία αν δεν ειναι εδω 1η Μαρτιου στα χερια μου για τεστ

Τελος

Περιμένουμε φωτογραφίες με τον 8000 και τα τεστ :grinning-smiley-043 ή με την κελεμπία...:flipout:

Τελικά θα μας τρελάνουν :BDGBGDB55:

Είτε το ένα είτε το άλλο.-bye- Προσωπικά προτιμώ τον 8000 αλλά και λίγο γέλιο (κελεμπία) θα χαλαρώσει τα νεύρα (Dream)...

Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD

Τελειώνει και ο Μάρτης. Κανένα νέο;
Μα φυσικά.
Ο 8000 είναι ο δέκτης των εκθέσεων.
Αν δεν κάνω λάθος πάει για τέταρτη έκθεση.
Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην ANGA CABLE της Κολωνίας πέρυσι τέλος Μαίου..

Μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα, οι Κινέζοι ετοιμάζουν την μαιμού.
Dream 500 και 7020 κυκλοφορούν ήδη..

Άρα δύο είναι πιθανά:

1) Περιμένουν την ίδια έκθεση για λόγους marketing.
2) Καθυστερούν για να μην κάνουν προχειροδουλειά οι κινέζοι με τις μαϊμούδες.