Dreambox 8000 HD

Και απ όταν βγει υπολογίστε και κανα 6μηνο μέχρι να κυκλοφορήσει σωστό λογισμικό

Μπα μην το λες, στην ουσία είναι ίδιο λογισμικό με τον 7025.

Με δεδομένο ότι τώρα τελευταία υπάρχει μια κινητικότητα σχετικά με image Enigma2 με κάνει να υποθέτω ότι ο 8000 είναι κοντά.
Τώρα όρκο δεν παίρνω..αλλά έτσι εκτιμώ.

μου το στειλανε και μενα το λινκ στο msn, το ειδε ενας φιλος σε αλλο Ελληνικο site..

πως ετυχε ομως να εμφανιστει τετοια διαθεσιμοτητα τωρα που ειναι να βγουνε και οι κλωνοι μου κανει εντυπωση..

εχει κουρασει το θεμα και πανω που ειχαμε κατασταλαξει βλεπω αναμονες παλι μπας και...

Στο παρελθόν τον έχω δει σε αρκετά ιντερνετομάγαζα του εξωτερικού και σε ένα ελληνικό.
Το ελληνικό τον έχει ακόμα Dream 8000
αλλά πλέον χωρίς τιμή και χρόνο διάθεσης.

Kοντος ψαλμος ........ 18/01/2008 θα δειξει..........

Ημερομηνιες καταχωρησης ειναι σημερινες 2-3 ωρες πριν!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.heise.de/preisvergleich/a274455.html
απο 779-799 ευρω.
Βλεπωντας και τα 2 λινκ ,
( http://www.comtech.de/product_info.php?pID=211266&tab=pd
http://www.jesonline.de/product_info.php?ref=2&pID=57789&seo=DreamBox-DM8000-DVB-S-HDTV-schwarz ) , να υποθεσω οτι θα βγει χωρις HDMI!?
Μπαινουμε παλι σε διλημματα δηλαδη... Δουλεια δεν ειχαμε , δουλεια βρηκαμε :P

Κανενα διλημμα , προχωραμε κανονικα ,εικονα απο DVI και ηχος ψηφιακος.

Απο οσα εχω διαβασει δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με το DVI

Απο οσα εχω διαβασει δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με το DVI

Εννοείς ότι το dvi θα υποστηρίζει hdcp ?
Αν ναι, όντως δεν θα θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν διάβασα πουθενά κατι τετοιο. Αντίθετα διάβασα ότι στην Ευρώπη η ενεργοποίηση του hdcp μπορεί να αργήσει ακόμη και 2 χρόνια, που σημαίνει βεβαια ότι στην αρχή όλα θα δουλεύουν ...τζαμι, τον γαμπρό θα αργήσουμε να τον ξυρίσουμε! Και....για να σπείρω και άλλες αμφιβολίες θα πω ότι και για όσους κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν με τον συνδυασμό hdmi/hdcp δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι κανουν αυτά που λενε σε ότι αφορα το hdcp αφού προς το παρόν δεν έχουμε καποιο κανάλι που να είναι ενεργοποιημένο για να δοκιμάσουμε! (Εννοώ ότι κάλλιστα και εφόσον ξέρουν ότι θα αργήσει, μπορεί κάποιοι και σήμερα...να μας πουλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες!)

Kατι τετοιο διαβαζω και εγω, ωστοσο εχω εμπιστοσυνη στην μαμα εταιρια και στα πιθανον παραθηρακια που μπορει να εχει αφησει για τετοια εδεχομενα. Δεν μας εχουν δειξει μεχρι τωρα σημαδια εκμεταλλευσης,ισα ισα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ θα μπορουσα να πω, με ολα τα καλουδα που προσφερουν ΟΛΟΙ οι μεχρι τωρα δεκτες της συγκεκριμενης εταιριας..............

Επειδη η πειρα μας λεει οτι , ΟΤΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ, κατι μπορει να παιζεται σε επιπεδο software....... η και Ηardware ακομη, ασε να κυκλοφορησει με το καλο και βλεπουμε.........
Εγω παντως δεν φοβαμαι.....θα βρεθει λυση....δεν νομιζω να "κρεμασουν" τους κατοχους των συγκεκριμενων δεκτων.
Λογικα θα τον εχουν ηδη κριμμενο τον ασσο στο μανικι.........

Γιατι να μην "κρεμάσουν" τους κατόχους συγκεκριμένων δεκτών, το σενάριο το είδαμε ήδη δεκάδες φορές και μαλλον έχει γίνει κανόνας! Να αναφερω κατι δικτυακούς plug and play "πεθαμένους" ήδη δεκτες, κατι μοντουλες ή δεκτες που θα εδειχναν το ΧΧΧ ως το 2010, οποιονδηποτε παλιο δεκτη ακόμη και λιαν αξιόπιστης εταιρείας που δεν αναβαθμίζεται εδώ και καιρό κλπ κλπ
Αν κατι κυκλοφορήσει σήμερα έχει εγγύηση 1 χρόνο και αυτό είναι περίπου και το μόνο σίγουρο διάστημα που θα υποστηρίζεται. Απο εκει και πέρα η κάθε εταιρεία κοιτάζει να βγαλει κατι άλλο με τροπο που να σε αναγκάσει να πετάξεις ή να σκοτώσεις το παλιο για να πάρεις το νεο! (πχ ένας 8001 ...ενα χρόνο μετα με hdmi με hdcp).

Mιλας για DREAMBOX???????? γιατι απο οσο ξερω η συγκεκριμενη εταιρια δεν εχει δωσει τουλαχιστον μεχρι τωρα τετοια δικαιωματα αντιθετως εχει κλισει πολλα μαγαζακια που πουλαγανε programmers, καρτες,ανταπτορες,δεκτες που επερναν κλειδακια απο το υπερπεραν..... και οτι αλλο σκεφτει ο νους.
Ισως τωρα κλεισει και καποιους αλλους............................................ ......ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..............η τουλαχιστον προσπαθουν να αποφυγουν, και ας κανω και μια αλλη ερωτηση :
Ακουμαι για αρκετους δεκτες που θα κυκλοφορισουν η κυκλοφορουν με πληρωμενα τα δικαιωματα του HD , τοσο ακριβα ειναι και δεν μπορει να τα πληρωσει μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες στο συγκεκριμενο χωρο οπως ειναι η Dream multimedia????????????Τι συμβαινει γιατι εγω αρχιζω και δεν καταλαβαινω!!!!!!!!!Κατι αλλο παιχνιδι παιζεται εναντιον της Dream multimedia !!!!!!!!! Κατα την ταπεινη μου γνωμη την φοβουνται γιατι με τα "ανοιχτα συστηματα" που διαχειριζεται αυτο τον τομεα δεν ξερουν απο που θα την βρουν .......................................................

παιδιά γιατί τοποθετείτε το θέμα σε προσωπικό επίπεδο προτιμήσεων? ας μιλήσουμε λίγο για τα μηχανήματα ως έχουν (επιδόσεις/τιμή/υλικά).

εγώ πάντως 800 ευρώ για HD δέκτη χωρίς HDMI δεν δίνω ανεξαρτήτως brand διότι θεωρώ ότι είναι ελλιπής τεχνολογικά. εδώ οι περισσότερες συσκευές πλέον πάνε σε HDMI 1.3 και το dream δεν θα έχει ούτε καν HDMI 1.1?

ο dm500 που έχω μου κάνει μια χαρά την δουλειά του και δεν σκοπεύω να τον αλλάξω για κάτι ημιτελές με τόσο υψηλό κόστος. τα 800 ευρώ για δορυφορικό δέκτη θεωρό ότι είναι ένα πάρα πολύ υψηλό ποσό που δεν αντικατοπτρίζει την συγκεκριμένη τεχνολογία. για να τα έδινα θα ήθελα ένα μηχάνημα που είναι είχε cutting edge hardware πάνω του.

το dm8000 από ότι φαίνεται σε επίπεδο hardware θα έχει τεχνολογία 4+ ετών παλαιά και αυτή αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως.

ας περιμένουμε λοιπόν για το επόμενο μοντέλο και τους ανταγωνιστές.

το dm8000 από ότι φαίνεται σε επίπεδο hardware θα έχει τεχνολογία 4+ ετών παλαιά και αυτή αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως.

Πες τα ρε φιλαρακι, γιατι ειχα μια κουβεντα με ενα φιλο και τα ιδια του ελεγα κι εγω. Δεν δινω διφραγκο για τον 8000 αμα ειναι να βγει ετσι..Εμενα και το AB IP BOX 900 HD μια χαρουλα με καλυπτει στα 470ε με την HDMI του, ειδικα αμα ισχυουνε τα οσα ακουγονται περι ετοιμα images για enigma2 κτλ..

Οπως ειχε πει και ενας φιλος εδω μεσα, αυτα που θα πουλησουν πολυ θα τυχουνε και της αναλογης "εξωτερικης" υποστηριξης στο μελλον..

Μακαρι να πουλησουνε τρελλα οι κλωνοι τυπου DGSTATION μπας και δουμε ασπρη μερα..

Αυτο ειναι το μονο που αγχωνει πιστευω τον κοσμο και σκεφτεται ακομα τον dream αλλιως και τεχνολογικα και εμφανισιακα οι κλωνοι ειναι 10 φορες καλυτερη απο τον 8000..(στα χαρτια και στης photo παντα λεω, γιατι ακομα δεν ειδαμε τπτ)