Dreambox 8000 HD

Γεια σας και χρόνια πολλά.

Σιγά το δέκτη! Το μόνο θετικό που είδα στα specification του Αλεξ είναι ότι κάποιος δεν θα φάει και πολύ χρόνο για το σετάρισμα των διαφόρων υποσυστημάτων του με το linux ή κάποιο άλλο unix. Κατα τα άλλα όπως λέει και ο greg όλα θα είναι παλιά. (πχ cpu 724MHz !!!!!! μου θυμίζει χριστούγενα 1988 τότε ήταν αυτές οι ταχύτητες). Εγώ πάντα είμαι υπέρμαχος της custom λύσης άν και αυτό για το μέσο ή/και αρχάριο δεν ενδέίκνυται, γιαυτό μεχρι το καλοκαίρι ή ίσως και νωρίτερα (ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο) ας φροντίσει κάποιος να κανονίσει μία συνάντηση όλων ώστε να δοκιμάσουμε να συναρμολογήσουμε μία custom λύση τον AVCLUB9000 δέκτη που θα τα κάνει όλα.
Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
X.

Γεια σας και χρόνια πολλά.

Σιγά το δέκτη! Το μόνο θετικό που είδα στα specification του Αλεξ είναι ότι κάποιος δεν θα φάει και πολύ χρόνο για το σετάρισμα των διαφόρων υποσυστημάτων του με το linux ή κάποιο άλλο unix. Κατα τα άλλα όπως λέει και ο greg όλα θα είναι παλιά. (πχ cpu 724MHz !!!!!! μου θυμίζει χριστούγενα 1988 τότε ήταν αυτές οι ταχύτητες). Εγώ πάντα είμαι υπέρμαχος της custom λύσης άν και αυτό για το μέσο ή/και αρχάριο δεν ενδέίκνυται, γιαυτό μεχρι το καλοκαίρι ή ίσως και νωρίτερα (ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο) ας φροντίσει κάποιος να κανονίσει μία συνάντηση όλων ώστε να δοκιμάσουμε να συναρμολογήσουμε μία custom λύση τον AVCLUB9000 δέκτη που θα τα κάνει όλα.
Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
X.

για δωσε οδηγιες και ανεβαζω θεμα.....

Όλο φυτίλια είναι αυτός ο xastour...μ/ολις τσιμπίσει κανείς ..εξαφανίζονται κι αυτός κι ο sotos65.......

:ears::ears::ears:

εχω νεωτερα απο xastour.. ειναι στην Γερμανια και "τρεχει" το project DeamBox 8000 HD δυστυχως τον "χασαμε"....

"αρε ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους πετας στα ταρταρα"

Στο επισημο site δειχνει 2 boxes και ορισμενοι μιλανε για "The small one is DM800 end the other one is DM8000 "
Προφανως με 1η και 2η τιμη και αναλογο εξοπλισμο......
Να και η πιο οικονομικη λυση για τους παραπονιαριδες ,και ετσι χτυπανε ΟΛΗ την αγορα.....
Πολυ εξυπνη κινηση οσο αφορα τον ανταγωνισμο στους δεκτες HD.

Η πραγματικά έξυπνη κίνηση ...θα ήταν πάντως να τον βγάλουν τον 8000ΑΜΕΣΑ και όπως πρέπει, αλλιώς ότι κι αν βγαλουν σε 6 ή 12 μήνες ποσώς θα μας ενδιαφέρει! Απο ΘΑ ...μπουχτίσαμε!

Διαλιεχται..........διαλιεχται........ μην σπρωχνεσται , παρακαλω , ολοι θα παρεται,,ενας ενας με τη σειρα..........

Εδω επρεπε να κοτσάρω την ανακοίνωση της Dream

Mystery surrounds new Dreamboxes
Dream pushes HDTV

Lünen, 11 January 2008. Dream Multimedia, the leading provider of Linux-based set-top boxes, has lifted the curtain a little on the future of television in its news section at www.dream-multimedia-tv.de. The company plans to present two receivers for high-definition television (HDTV).

The manufacturer will announce technical on these latest Dreambox models shortly, this applies also to the product names and the recommended retail prices.

In launching these HDTV boxes Dream is also sending a clear signal to programme providers to make more HD contents available, in order to drive the distribution of high-definition television from their side. At the same time, this is an opportunity for Dream to complete its range of receivers, providing digital television experiences for beginners and professionals, depending on the features provided.

The current flagship is the DM 7025+, featuring a twin tuner and an optional hard drive, making it ideal for recording purposes. If you prefer a more compact approach, have a look at the DM600 PVR, the smallest Linux hard drive receiver in the world. The Dream DM 100 is the first set-top box featuring its own operating system.

Dream spokesperson Alpaslan Karasu: „All HDTV fans can look forward to the HD Dreamboxes. Our two HDTV receivers will provide just the right mix of features for beginners and professionals. Now the ball is in the court of the programme providers to get HDTV going. We will make our contribution in the form of the HD Dreamboxes.“

Καλά σε τόσες εκθέσεις τον έδειχναν κανονικότατα και τώρα απλά: "...has lifted the curtain a little"; Ξεκινάει από την αρχή ο χρόνος;

Αυτοί λένε ότι είναι ακόμα στα σχέδια :frusty:

Eγω το αποφασισα.
Εαν το παιχνιδι συνεχιστει κι αλλο (μην ξεχναμε οτι εχει περασει τα 2 χρονια ) και δεν κυκλοφορισουν την αλλη εβδομαδα οι Dm 8000 και 800 , τοτε θα κυτταξω για εναλλακτικες λυσεις οπως Relook, IP9000, Cubecafe.