Dreambox 8000 HD

Επειδή μου αρέσει να σας ανάβω φωτιές...
σας λέω ότι πρώτα θα αγοράσετε τον ΙΡ9000 (σε τρία τέρμινα), μετά τον DM800 και μετά τον DM8000! και τότε θα δείτε πως δεν έχει καμιά σχέση με τις προδιαγραφές που έδιναν μέχρι τώρα!
Μου το'πε η πεθερά μου στο φλιτζάνι, έγκυρη πηγή, σας λέω.........

Εγω επειδη εχω τρομερη εκτιμηση (και το λεω χωρις την παραμικρη δοση ειρωνιας) και στις γνωσεις (και τις γενικοτερες περι Sat και τις ειδικοτερες ;) ) του φιλου mpokeRas θα τον παρακαλουσα να μας πει εαν γνωριζει τιποτερα νεοτερο περι release HD Linux δεκτων γιατι μας εχει κουρασει ολη αυτη η μπουρδα με τις ημερομηνιες που βγαζει ο καθε π@παρας αντιπρόσωπος στο site του...

Μπηκαμε στο 2008 και ακομα στο περιμενε ειμαστε..

Re: Απάντηση: Dreambox 8000 HD

Επειδή μου αρέσει να σας ανάβω φωτιές...
σας λέω ότι πρώτα θα αγοράσετε τον ΙΡ9000 (σε τρία τέρμινα), μετά τον DM800 και μετά τον DM8000! και τότε θα δείτε πως δεν έχει καμιά σχέση με τις προδιαγραφές που έδιναν μέχρι τώρα!
Μου το'πε η πεθερά μου στο φλιτζάνι, έγκυρη πηγή, σας λέω.........

Κατάλαβα...εννοείς ότι θα βγουν στην ιαπωνική UHDTV (Ultra High Definition TV, 3840X2160 γραμμές) που προβλέπεται για το 2015! (Σιγα μωρέ, 7 χρονάκια μόνο). Υπο την λογική αυτή βεβαια γιατι να ξοδευτούμε σήμερα για κάτι που θα αλλάξουμε πάλι αύριο! Αυτη είναι σωστή εταιρεία, μας τα πήρε μία φορά, θα μας τα ξαναπάρει στο μέλλον, οπότε δεν θέλει να μας ξαναχρεώσει και σήμερα!
Σημαδιακό! Αυτό το ποστ μου ήταν το 666! Τα συμπεράσματα δικά σας!

o ipbox 9000 θα βγεί πολύ σύντομα.
1. δέν θα έχει το κλασικό enigma ή enigma2 που ξέρουμε
επισήμως δέν υποστηρίζεται
Oι drivers θα αργήσουν τουλάχιστον 3-4 μήνες για να μη πω
6μηνο & βάλε..
Άρα θα παίζει μόνο με το επίσημο λογισμικό για ότι & να σημαίνει αυτό...

Ναι, τώρα μας έκανες την καρδιά περιβόλι....
Αν σου πω όμως πως το βλέπω... ας τον κάτσω στο ράφι και μετά βλέπουμε για τους drivers.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, τα ίδια γινόταν και στον 7025, όμως σενιάρισαν τα emus και έτρεχαν στο επίσημο image!

με τον 7025 δέν είναι ακριβώς ίδια ιστορία.
Νέος επεξεργαστής εμφανίστηκε, αλλά drivers βγήκαν.

Εδώ δέν θα έχουμε καθόλου drivers για να φτιάξουμε
λογισμικό είναι λίγο διαφορετικό.
Πρώτα θα πάρουμε σειρά απο τον 420/422 που έχει αρχίσει
να αναπτύσεται enigma2 ίδιο με του 7025 ανεπίσημα βέβαια :)

Ρέ παιδιά εσείς που καίγεστε τόσο πολύ για τον 8000, γιατί δεν βάζετε τον Μάκη... να ψάξει και να σας βρεί τι γίνεται?
Είναι ο μοναδικός!!!!!!

Εγω πάντως τον ειδα τον 8000...σε Εκθεση περυσι τον Μαιο! Λετε να είμαι ένοχος που τον είδα; Δυστυχώς δεν κατάφερα να τον πάρω στα χέρια μου, αλλιώς εννοείται πως ΔΕΝ θα τον έδινα, εμείς δεν δίνουμε HD δέκτες...μόνο παίρνουμε!

Το εν λόγω site είναι ΟΚ για να παραγγείλω τον Kathrein? (sorry για το off-topic αλλά τόσο καιρό ψάχνω ενα ιντερνετομάγαζο να τον παραγγείλω και αυτό τον έχει ετοιμοπαράδοτο αν κατάλαβα καλά!)