Dreambox 8000 HD

ο λόγος είναι το HDCP και το λειτουργικό linux που φοράει ο δέκτης..
Οι άδειες χρήσης τους είναι ασύμβατες μεταξύ τους..
..άστους να λένε για έλλειψη σε τσιπάκια, διαφημιστικά κόλπα κτλ αν δεν λυθεί το πρόβλημα δεν πρόκειται να τον δείς στην αγορά ή αν συμβεί ότι έγινε και με τα software dvd player σε linux ή να το κυκλοφορήσουν μόνο με την component ενεργή και την HDMI να κοιμάτε.....

Δε νομίζω. Η άδεια χρήσης του HDCP κοστίζει 15.000 $ ως εφάπαξ καταβολή και 0.005 $ ανά συσκευή.
Πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα με τα τσιπάκια. (διαθεσιμότητα). Θα είχε γεμίσει η αγορά με HD δέκτες αλλά ακόμα τίποτα. Σε τι άλλο να οφείλεται αυτή η καθυστέρηση? Μήπως για να ξεπουλήσουν το μεγάλο στοκ σε SD δέκτες...

..καλά...είπα τα δικά μου..πέστε κι εσείς....
εδώ έχει γεμίσει η αγορά με κάρτες γραφικών με έξοδο HDMI/DVI HDCP αλλά με οδηγούς μόνο για Windows..
δεν μοιάζει για έλλειψη σε τσιπάκια...
Όσο για το ξεστοκάρισμα.....ποιός θα αγοράσει 7020 ή 7025 ενώ ξέρει ότι στο βάθος (πολύ βάθος) υπάρχει ο 8000???
Το πολύ πολύ να αγοράσει ένα 500 ώστε να μείνει βοηθητικό την άλλη μέρα..Αν μιλάμε για ξεστοκάρισμα του 500, τότε στέκει ο συλλογισμός......

Αναφερόμενος στο ξεστοκάρισμα SD δεκτών δεν σκεφτόμουν μόνο τον Dreambox 8000, αλλά γενικά την περιορισμένη κυκλοφορία των HD δεκτών.
Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού..

Σήμερα μου απάντησαν ότι η διάθεση θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2007.:twoguns: :grandpa:Τους απάντησα ελπίζω να μην έχουμε άλλη αναβολή. :violent-smiley-008:

Αν υπάρξει απάντηση θα ενημερώσω...:grandpa:

Είδα στο site της gemini ότι ο 8000 θα έχει dvi και όχι HDMI! Είναι αλήθεια;

Είναι αλήθεια ότι από το DVI δεν θα περνάνε τα κλειδωμένα κανάλια ούτε καν αν είσαι συνδρομητής;:slapface:

το λινκ οντως δεν ανοιγει σωστα φιλε οποτε το εχω κανει upload εδω . Απο οτι δειχνει εδω η διαφημιση λεει μονο για DVI πραγμα που μου κανει εντυπωση γιατι τοσο καιρο ειχα καταλαβει οτι θα εχει HDMI εξοδο. Παντως απλα πληροφοριακα αναφερω οτι υπαρχει Ελληνικο καταστημα που το εχει στα ειδη του στην τιμη των 999ε. Δεν εχω παρει τηλεφωνο να δω για διαθεσιμοτητα απλως παραθετω το λινκ http://www.shls.gr/sproduct.aspx?proID=5047

cospan said:
Καλός είναι από μπροστά. Να είχαμε και μία πιο κοντινή από πίσω (να μας λυθούν και οι απορίες)...

Χε χε ... σαν τα αλογα που τα κοιταν στα δοντια.

Αντε να τον δουμε κι απο κοντα. Εκει θα μας φυγουν ολες οι αποριες για τα καλα.

Υπάρχουν link με εικόνες των "οπισθίων" καθώς και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
ας μου πει κάποιος πως να το χειριστώ
δεν ξέρω αν επιτρέπεται γιατί είναι από άλλο site εξωτερικού
Αλέξη και LARRY τα φώτα σας με Pm

Αυτό το DVI σε ξενερωνει ... δεν έχει HDMI , στην έκδοση 8020 θα έχει ... ( τς τς τς , μην το πάρετε τις μετρητοίς , απλά αργεί πολύ να βγει ) ....

ARGIC said:
Υπάρχουν link με εικόνες των "οπισθίων" καθώς και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
ας μου πει κάποιος πως να το χειριστώ
δεν ξέρω αν επιτρέπεται γιατί είναι από άλλο site εξωτερικού
Αλέξη και LARRY τα φώτα σας με Pm

δεν βλεπω λογω να μην δουμε τα οπισθια του Dream 8000 δεν ειμαστε μαγαζι να χασουμε πωλησεις.....

οποτε ριχτο