Dreambox DM 600PVR, δεύτερη επαφή

AΛΕΧ πως θα επικοινωνησω μαζι σου πισω ο dream 600 pvr δεν εχει το αυτοκολλητο εγγυησης και μεσα το tuner china εχει καποιοσ φωτο εσωτερικα του δεκτη

AΛΕΧ πως θα επικοινωνησω μαζι σου πισω ο dream 600 pvr δεν εχει το αυτοκολλητο εγγυησης και μεσα το tuner china εχει καποιοσ φωτο εσωτερικα του δεκτη
Από ποιο κατάστημα πήρες το δέκτη; Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον επίσημο εν Ελλάδι αντιπρόσωπο, τη satsonix, και να μάθεις αν προμηθεύει το κατάστημα με γνήσιους δέκτες. Επίσης έχει δύο χρόνια εγγύηση;

φιλε Ακη τον 600 το πηρα μεσο internet απο το hardshop.gr 233.50euro πηρα τον επίσημο
αντιπρόσωπο που μου λες και δεν τον ξερει. μπορεις να βοηθησεις? αυτος μου ειπαι οτι ειναι γνησιος αλλα στο πισω μερος δεν εχει το αυτοκολλητο εγγυησης εχεις φωτο στο εσωτερικο του να φανταστεις δεν τον εχω βαλει ουτε μπροστα ειμαι ακομα με το γνησιο 500αρη σε ευχαριστω για το ενδιαφερον που μου δειχνεις περιμενω απαντηση σου

αυτος μου ειπαι οτι ειναι γνησιος αλλα στο πισω μερος δεν εχει το αυτοκολλητο εγγυησης εχεις φωτο στο εσωτερικο του να φανταστεις δεν τον εχω βαλει ουτε μπροστα ειμαι ακομα με το γνησιο 500αρη σε ευχαριστω για το ενδιαφερον που μου δειχνεις περιμενω απαντηση σου
Από τη στιγμή που δεν έχει το αυτοκόλλητο επάνω ο δέκτης, απλά επικοινωνείς με το κατάστημα, τους λες τα πράγματα όπως έχουν, τους πακετάρεις πίσω το δέκτη και παίρνεις πίσω τα χρήματά σου.

Ακη αρα μου λες οπως σου τα περιγραφω οτι ειναι κλωνος? εσυ εχεις τον 600? εαν ναι απο που τον πηρες και ποσο φιλε?
Φιλικα Σπυρος Αιγινα.

Δεν υπάρχει αυτοκόλλητο εγγύησης. Μόνο γνησιότητας.
Δεν σε βοηθούν οι φωτογραφίες στην αρχή του παρόντος θέματος?
Το tuner και σε αυτόν που δοκιμάσαμε, ήταν κινέζικο.

πηρα την satsonix μου ζητησε s/n του δεκτη μου λεει οτι η αγορα ειναι μαλλον απο εισαγωγη δικια του και οτι δεν ειναι σιγουρος εαν ειναι κλωνος. θα ηθελα να σας πω και κατι αλλο που προεκυψε μετα απο μια αλλαγη ταχυτητας απο τον ΟΤΕ απο 1024 αναβαθμιση σε 4mgbit to router LEVEL-ONE
δεν μπορει να τρεξει στην ταχυτητα των 4mbit και οπως καταλαβαινετε πρεπει να αγοραρασω αλλο router μου λενε να ειναι adsl2 και υποψην οτι εχω isdn και οχι pstn παρακαλω οποιος ξερει και μπορει ας μου προτεινει καποιο router. Και κατι αλλο τελικα πρεπει να συνδεσω τελικα τον 600 τι χρειαζεται να κατεβασω? Σας Ευχαριστω και περιμενω Νεα σας!
Φιλικα Σπυρος!

ΑΛΕΞ για το TUNER σου στελνω τι γραφει επανω και περιμενω απαντηση σου
BSBE1-D01A
7917CB2G
MADE IN CHINA

Το έχω ξαναγράψει.
Για να σε βοηθήσει κάποιος, πρέπει πρώτα απ' όλα να έχει τον ίδιο δέκτη. Δεύτερον, λόγω καλοκαιριού και διακοπών θα πρέπει να μπαίνει στο φόρουμ.
Τρίτον, θα πρέπει αν έχεις λίγη υπομονή.
Τέλος, εξ αποστάσεως πως μπορεί να σου πει κάποιος αν ο δέκτης σου είναι κλώνος ή όχι. Οι σημερινοί κλώνοι είναι ολόιδιοι με τους γνήσιους και οι όποιες διαφορές δυσδιάκριτες.

Κατ' ουσίαν, έχει κάποιο πρόβλημα ο δέκτης και σου δυσκολεύει τη ζωή?
Τι είναι αυτό που δεν κάνει καλά?

Αν θεωρείς ότι δεν είναι γνήσιος επέστρεψε τον εκεί που τον πήρες. Εναλλακτικά στειλ' τον σε κάποιον αντιπρόσωπο να τον τσεκάρει.
Στείλε το s/n και την διεύθυνση mac στην Dream Multimedia.

Ευχαριστω! αλλα οπως σας εγραψα δεν τον εχω βαλει ουτε εμπρος ποια προγραματα πρεπει να κατεβασω απο το internet για να δουλεψει με το nulmod?

ΑΛΕΞ πως θα στειλω το s/n και την διεύθυνση mac στην Dream Multimedia?
σε ποιο σημειο του site πρεπει να τα γραψω?

ΑΛΕΞ πως θα στειλω το s/n και την διεύθυνση mac στην Dream Multimedia?
σε ποιο σημειο του site πρεπει να τα γραψω?
Δοκίμασε εδώ:
http://www.dream-multimedia-tv.de/english/contact.php
στο e-mail του Technical support

Ανέφερε ότι διατηρείς αμφιβολίες για την γνησιότητα του δέκτη, διότι απουσιάζει το αυτοκόλλητο γνησιότητας.

Ευχαριστω! αλλα οπως σας εγραψα δεν τον εχω βαλει ουτε εμπρος ποια προγραματα πρεπει να κατεβασω απο το internet για να δουλεψει με το nulmod?
Η διαδικασία αναβάθμισης περιγράφεται εδώ:
http://www.dream-multimedia-tv.de/dm600/

Λογισμικά για αναβάθμιση θα βρεις εδώ:
http://www.dreamboxworld.com/dbw/ph...nt&task=category&sectionid=9&id=94&Itemid=133