evoluzione
New member
- 13 February 2008
- 32
AΛΕΧ πως θα επικοινωνησω μαζι σου πισω ο dream 600 pvr δεν εχει το αυτοκολλητο εγγυησης και μεσα το tuner china εχει καποιοσ φωτο εσωτερικα του δεκτη
Από ποιο κατάστημα πήρες το δέκτη; Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον επίσημο εν Ελλάδι αντιπρόσωπο, τη satsonix, και να μάθεις αν προμηθεύει το κατάστημα με γνήσιους δέκτες. Επίσης έχει δύο χρόνια εγγύηση;AΛΕΧ πως θα επικοινωνησω μαζι σου πισω ο dream 600 pvr δεν εχει το αυτοκολλητο εγγυησης και μεσα το tuner china εχει καποιοσ φωτο εσωτερικα του δεκτη
Από τη στιγμή που δεν έχει το αυτοκόλλητο επάνω ο δέκτης, απλά επικοινωνείς με το κατάστημα, τους λες τα πράγματα όπως έχουν, τους πακετάρεις πίσω το δέκτη και παίρνεις πίσω τα χρήματά σου.αυτος μου ειπαι οτι ειναι γνησιος αλλα στο πισω μερος δεν εχει το αυτοκολλητο εγγυησης εχεις φωτο στο εσωτερικο του να φανταστεις δεν τον εχω βαλει ουτε μπροστα ειμαι ακομα με το γνησιο 500αρη σε ευχαριστω για το ενδιαφερον που μου δειχνεις περιμενω απαντηση σου
Δεν υπάρχει αυτοκόλλητο εγγύησης. Μόνο γνησιότητας.AΛΕΧ πως θα επικοινωνησω μαζι σου πισω ο dream 600 pvr δεν εχει το αυτοκολλητο εγγυησης και μεσα το tuner china εχει καποιοσ φωτο εσωτερικα του δεκτη
Σωστά! Αυτό εννοούσα κι εγώ.Δεν υπάρχει αυτοκόλλητο εγγύησης. Μόνο γνησιότητας.
Δοκίμασε εδώ:ΑΛΕΞ πως θα στειλω το s/n και την διεύθυνση mac στην Dream Multimedia?
σε ποιο σημειο του site πρεπει να τα γραψω?
Η διαδικασία αναβάθμισης περιγράφεται εδώ:Ευχαριστω! αλλα οπως σας εγραψα δεν τον εχω βαλει ουτε εμπρος ποια προγραματα πρεπει να κατεβασω απο το internet για να δουλεψει με το nulmod?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.