Φίλιππος Φ.
Supreme Member
Έστω μια usb3 ρε παιδιά τώρα που βγήκαν οι νέοι controllers.
Σ' αυτό ζητάς πολλά, πάρα πολλά ...
Το USB 3.0 είναι πολύ νέο "φρούτο" για να το βρείς σε δορυφορικό δέκτη που σχεδιάστηκε πρίν 1 χρόνο !
Έστω μια usb3 ρε παιδιά τώρα που βγήκαν οι νέοι controllers.
εγω πιστευω ,οτι ο λογος που ειμαστε κολημενοι,
ειναι οτι o VU ακολουθει τους dream,δεν νομιζω να τους ξεπερασει ποτε.
Kαι γενικως ολοι ακολουθουν τους dream,
ara θα πληρωσεις κατι παραπανω για την υποστηριξη που εχουν.
Από έντονους ψιθύρους που κυκλοφορούν της τελευταίες μέρες , η Dream Multimedia ετοιμάζει δυσάρεστες εκπλήξεις στους κλώνους, γιαυτό προσοχη στα επόμενα updates σε enigma2 και cccam. Γιατί μπορεί να βρεθείτε με ...eprom dead
τον δουλεψα το σκ ....λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες εως αριστες....πραγματικα αθορυβος ανεμιστηρας, διακοπτης. Hdmi, πραγματικα κρυος καμια σχεση με τον προκατοχο του τον δουλεψα λιγο με newenigma το μοναδικο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι εχει καθυστερηση στο να δωσει εντολη στο μοτερ για περιστροφη του πιατου που μαλλον ειναι θεμα λογισμικου κατα τα αλλα η εικονα πολυ καλυτερη,ποιο ζωντανη και χωρις την ενοχλητικη θολουρα........επισης να αναφερω οτι ειναι ελαχιστα μεγαλυτερος σε μεγεθος απο τον απλο 800αρι και το κουτι του αρκετα πιο lux......
τον δουλεψα το σκ ....λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες εως αριστες....πραγματικα αθορυβος ανεμιστηρας, διακοπτης. Hdmi, πραγματικα κρυος καμια σχεση με τον προκατοχο του τον δουλεψα λιγο με newenigma το μοναδικο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι εχει καθυστερηση στο να δωσει εντολη στο μοτερ για περιστροφη του πιατου που μαλλον ειναι θεμα λογισμικου κατα τα αλλα η εικονα πολυ καλυτερη,ποιο ζωντανη και χωρις την ενοχλητικη θολουρα........επισης να αναφερω οτι ειναι ελαχιστα μεγαλυτερος σε μεγεθος απο τον απλο 800αρι και το κουτι του αρκετα πιο lux......
Μπορείς να μας δώσεις πληροφορίες από cpu/μνήμη;
Μέσω telnet, δώσε τις εντολές:
cat /proc/cpuinfo
cat /proc/meminfo
:drummer: και θαρρεις οτι εισαι ο μονος που τον εχει!!!!! εχεχχε εγω τον εχω εδω και 9 μερεςτον δουλεψα το σκ ....λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες εως αριστες....πραγματικα αθορυβος ανεμιστηρας, διακοπτης. Hdmi, πραγματικα κρυος καμια σχεση με τον προκατοχο του τον δουλεψα λιγο με newenigma το μοναδικο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι εχει καθυστερηση στο να δωσει εντολη στο μοτερ για περιστροφη του πιατου που μαλλον ειναι θεμα λογισμικου κατα τα αλλα η εικονα πολυ καλυτερη,ποιο ζωντανη και χωρις την ενοχλητικη θολουρα........επισης να αναφερω οτι ειναι ελαχιστα μεγαλυτερος σε μεγεθος απο τον απλο 800αρι και το κουτι του αρκετα πιο lux......
:drummer: και θαρρεις οτι εισαι ο μονος που τον εχει!!!!! εχεχχε εγω τον εχω εδω και 9 μερες![]()
Ευχαριστώ, φαίνεται να έχει ίδιας γενιάς chip με DM500HD/VU Duo
Μπορείς να κάνεις paste και το output της εντολής
cat /proc/mtd
για να δούμε και μέγεθος flash;
Επίσης το
cat /proc/bus/nim_sockets
για να δούμε λεπτομέρειες του tuner;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.