DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

30-11-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραλήφθηκαν σήμερα οι νέοι Dreambox DM 800 HD SE !!

Φωτο και χαρακτηριστικά εδώ : http://www.satsonix.gr/DM800SEgr.html

Κυριότερες διαφορές με τον DM800 HD είναι ότι έχει θύρα HDMI, 400MHz Processor, 2 Reader, εσωτερικό ανεμιστήρα, θέση για εσωτερικό σκληρό SATA 2,5" που κουμπώνει χωρίς καλώδια, έγχρωμο OLED Display, κλπ

Τιμή λιανικής 500 ευρώ τελική .

Για Special Αρπαχτή εμένα μου φαίνεται.

-hdmi = άχρηστο ακριβώς την ίδια λειτουργία κάνουμε με το dvi
-ανεμιστήρας = ΟΧΙ κι άλλο θορυβο στο δωμάτιο ΕΛΕΟΣ!
-2.5" χωρίς καλώδια αδιάφορο. Δεν χρειαζεται και μεταπτυχιακό σε computer engineering για να συνδέσεις ένα sata καλώδιο
-έγχρωμη οθόνη = NO COMMENTS λόγω μεγέθους.....

Ο επεξεργαστής αν όντως αποδειχθεί ότι κάνει την διαφορά, είναι καλοδεχούμενος, αλλά όχι ξανά ένα 500άρικο μόνο γι αυτό!

κι ομως τασο ο ανεμιστηρας ειναι πραγματικα πολυ πολυ αθορυβος και κανει αριστα την δουλεια του οσον αφορα τις θερμοκρασιες......για την οθονη θα συμφωνησω μαζι σου.......οπως επισης να σου πω οτι ο cpu κανει τελικα την διαφορα....

Για Special Αρπαχτή εμένα μου φαίνεται.

-hdmi = άχρηστο ακριβώς την ίδια λειτουργία κάνουμε με το dvi
-ανεμιστήρας = ΟΧΙ κι άλλο θορυβο στο δωμάτιο ΕΛΕΟΣ!
-2.5" χωρίς καλώδια αδιάφορο. Δεν χρειαζεται και μεταπτυχιακό σε computer engineering για να συνδέσεις ένα sata καλώδιο
-έγχρωμη οθόνη = NO COMMENTS λόγω μεγέθους.....

Ο επεξεργαστής αν όντως αποδειχθεί ότι κάνει την διαφορά, είναι καλοδεχούμενος, αλλά όχι ξανά ένα 500άρικο μόνο γι αυτό!
Επεξεργαστης ειναι ολα τα λεφτα, ο ανεμιστηρας ειναι αθορυβος οπως και στον 500 HD. Kαι 2 υποδοχες για καρτες.

Νομίζω ότι τα +50 περίπου ευρώ που ζητάει σε σχέση με τον "παλιό" DM800 είναι λογικό νούμερο...

Νομίζω ότι τα +50 περίπου ευρώ που ζητάει σε σχέση με τον "παλιό" DM800 είναι λογικό νούμερο...

Όχι αν βάλεις στην "εξίσωση" τον ανταγωνισμό. Δυστυχώς η DMM ακόμα νομίζει ότι μπορεί να πουλάει όσο θέλει. Ευτυχώς σύντομα θα καταλάβει ότι πλέον δε μπορεί να το κάνει αυτό.

Όχι αν βάλεις στην "εξίσωση" τον ανταγωνισμό. Δυστυχώς η DMM ακόμα νομίζει ότι μπορεί να πουλάει όσο θέλει. Ευτυχώς σύντομα θα καταλάβει ότι πλέον δε μπορεί να το κάνει αυτό.

μμ....ενδιαφερον αποψη απλα πιστευω οτι η dream εχει καταφερει να αποκτηση 'οπαδικο' κοινο που πλεον δυσκολα αποχωριζεται την αγαπημενη του ομαδα και εκει σαν dream πονταρει πολλα.....ο χρονος θα δειξει.......

Εγώ πάντως, αν και επί χρόνια "οπαδός" της DMM (500s, 600s, 7000s, 7020s) όταν αποφάσισα να περάσω σε HD δέκτη...την αποχωρίστηκα μια χαρά για τα μάτια του VU+ DUO και δε νομίζω να είμαι ο μόνος!

Απάντηση: Re: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

μμ....ενδιαφερον αποψη απλα πιστευω οτι η dream εχει καταφερει να αποκτηση 'οπαδικο' κοινο που πλεον δυσκολα αποχωριζεται την αγαπημενη του ομαδα και εκει σαν dream πονταρει πολλα.....ο χρονος θα δειξει.......
+1 ολα τα αλλα ειναι για να λεμε λογια, και τιποτα παραπανω.-bye-:FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

Εγώ πάντως, αν και επί χρόνια "οπαδός" της DMM (500s, 600s, 7000s, 7020s) όταν αποφάσισα να περάσω σε HD δέκτη...την αποχωρίστηκα μια χαρά για τα μάτια του VU+ DUO και δε νομίζω να είμαι ο μόνος!

άρα δυστυχώς δεν έχεις άποψη να συγκρίνεις γιατί δεν γνώρισες το enigma2
χωρίς αυτό να μειώνει καθόλου τον δέκτη σου

Προσωπικά δεν έχω μετοχές πουθενά το hobby μου κάνω,αν όμως σήμερα μιλάμε για δεκτες linux οφείλεται στην dream,και μέχρι σήμερα δεν έχω δει κανέναν δεκτη linux με emu που να μην βασίζεται έστω και εν μέρη στην δουλειά που έγινε πάνω στους dreambox,αύριο αν κάποια εταιρία αναπτύξει κάποιο λογισμικό θα μπορέσω να συγκρίνω της διαφορες,αλλα οι πιο πολλές εταιρείες βασίζονται στα εύκολα και έτοιμα, και φυσικά το κόστος όταν το επενδύει άλλος είναι πιο φθηνό,φυσικά όπως είπα πριν δεν έχω να κερδίσω τίποτα,αλλα αν μιλάμε σήμερα για enigma1 και enigma2 οφείλεται μονο στην dream,υπάρχουνε ομάδες που καλυτερεύουνε αυτόν τον κώδικα σύμφωνα με τα μηχανήματα και image τους αλλα η βάση είναι η ίδια

Δεν τα γράφω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν,απλά εκφέρω την γνώμη μου

Re: Απάντηση: Re: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

άρα δυστυχώς δεν έχεις άποψη να συγκρίνεις γιατί δεν γνώρισες το enigma2
χωρίς αυτό να μειώνει καθόλου τον δέκτη σου

Μα και ο VU+ Duo Enigma 2 τρέχει !!

Προσωπικά δεν έχω μετοχές πουθενά το hobby μου κάνω,αν όμως σήμερα μιλάμε για δεκτες linux οφείλεται στην dream,και μέχρι σήμερα δεν έχω δει κανέναν δεκτη linux με emu που να μην βασίζεται έστω και εν μέρη στην δουλειά που έγινε πάνω στους dreambox,αύριο αν κάποια εταιρία αναπτύξει κάποιο λογισμικό θα μπορέσω να συγκρίνω της διαφορες,αλλα οι πιο πολλές εταιρείες βασίζονται στα εύκολα και έτοιμα, και φυσικά το κόστος όταν το επενδύει άλλος είναι πιο φθηνό,φυσικά όπως είπα πριν δεν έχω να κερδίσω τίποτα,αλλα αν μιλάμε σήμερα για enigma1 και enigma2 οφείλεται μονο στην dream,υπάρχουνε ομάδες που καλυτερεύουνε αυτόν τον κώδικα σύμφωνα με τα μηχανήματα και image τους αλλα η βάση είναι η ίδια

Δεν τα γράφω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν,απλά εκφέρω την γνώμη μου

καταρχήν να ευχαριστήσω εσένα και γενικά το sgc team για την προσφορά σας τόσα χρόνια

αλλά έλεος δεν θα απολογούμαστε και όλας επειδή βγήκε μετά από δέκα χρόνια ένας δέκτης που κατάφερε να κάνει το enigma2 να δουλέψει πάνω του ( μέχρι στιγμής τουλάχιστον )

γουστάρω την dream και τα μηχανήματα της

υποστηρίζω ότι μου αρέσει για να υπάρχει και αύριο

σιχαίνομαι τους κλώνους και αντιγραφές είναι τουλάχιστον φθηνό και άνανδρο

έχουμε βίτσια

γουστάρω να βγουν και άλλοι δέκτες για να κάνουν την dream καλύτερη

ναι οκ αλλά κατά καιρούς μας τα έχει πάρει χοντρά και ενώ αρχικά έφτιαχνε λογισμικό με το κιλό κάπου κουράστηκε και κοιτάει τις αρπαχτές...

παρόλα αυτά θέλω να συνεχίσει να υπάρχει η dream γιατί αλλιώς θα χάσουμε όλοι οπότε ναι αγοράστε και dream...