DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

Για Special Αρπαχτή εμένα μου φαίνεται.

-hdmi = άχρηστο ακριβώς την ίδια λειτουργία κάνουμε με το dvi
-ανεμιστήρας = ΟΧΙ κι άλλο θορυβο στο δωμάτιο ΕΛΕΟΣ!
-2.5" χωρίς καλώδια αδιάφορο. Δεν χρειαζεται και μεταπτυχιακό σε computer engineering για να συνδέσεις ένα sata καλώδιο
-έγχρωμη οθόνη = NO COMMENTS λόγω μεγέθους.....

Ο επεξεργαστής αν όντως αποδειχθεί ότι κάνει την διαφορά, είναι καλοδεχούμενος, αλλά όχι ξανά ένα 500άρικο μόνο γι αυτό!

Χαχαχα συμφωνώ απολύτως μαζί σου Τάσο,Special Αρπαχτή.

1)Το hdmi δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το dvi
2)Σίγουρα ΟΧΙ άλλο θόρυβο,αλλά δεν ζεσταίνεται τόσο,που να χρειάζεται τον ανεμιστήρα.Εγώ τον έχω στο υπνοδωμάτιο συνέχεια αναμμένο,και δεν ψήνει μπριζόλα.
3)Για τον σκληρό επίσης..2 καλωδιάκια είναι όλα κι όλα
4)Τι να την κάνεις την οθόνη έγχρωμη,τόσο μικρή που είναι?Εγώ δεν φοράω γυαλιά και την βλέπω ίσα ίσα...χαχαχα.

Όλα τα λεφτά είναι στον επεξεργαστή,αλλά 500,όταν το καλοκαίρι αγόρασα τον προηγούμενο original 450...είναι πολλά.

παιδια μην το βλεπετε ετσι,
εαν καποιος εχει 450 να παρει 800,ειναι τελιος τρελο να μην παρει τον 800se με αλλα 50 παραπανω,
ο δεκτης δεν εχει καμια σχεση με τον παλιο 800,μονο στον ονομα ειναι ιδιοι.

ταχυτατος,
δεν ζεστενεται καθολου,
νεο tuner,
εχρωμη οθονη που πλεον με τα lcd picons ειναι παρα πολυ ωραια,
εχει υποδοχη για 2 καρτες,βεβαια με ενα smargo παιρνει και 800 2 και παραπανω,
γενικα μονο και μονο για τον επεξεργαστη του αξιζει αυτη η διαφορα.

Απάντηση: Re: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

εαν καποιος εχει 450 να παρει 800,ειναι τελιος τρελο να μην παρει τον 800se με αλλα 50 παραπανω,

συμφωνώ, αλλά όταν έχει δώσει ήδη 500ευρώ για τον 800 τι κάνει; τον "σκοτώνει" για να ξαναπάρει το ίδιο απλά με πιό δυνατό επεξεργαστή;

αν είναι να τον σκοτώσει, μόνο αν πάει για τον 8000.

οχι φιλε μου δεν τον σκοτωνεις εκτος και εαν σου κατσει το μικροβιο να παρεις τον καινουργιο τοτε θα πληρωσεις την τρελα σου,

ο 800 κατα τα αλλα ειναι ενας πολυ καλος δεκτης αλλα ο 800se ειναι πολυ καλυτερος στην λειτουργια,στην καθημερινη του χρηση του απο τον 800.

Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής των δεκτών dreambox και συναφών αλλά πείτε μου: αν δεν τα πήγαιναν καλά με τη γνωστή παράνομη δραστηριότητα που ακούει στο όνομα "μοίρασμα καρτών", ποια θα ήταν η τύχη τους στην αγορά;

την ιδια τυχη που ειχαν και οι αλλοι δεκτες που δεν τα καταφεραν σε αυτη την συγκεκριμενη δουλεια!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής των δεκτών dreambox και συναφών αλλά πείτε μου: αν δεν τα πήγαιναν καλά με τη γνωστή παράνομη δραστηριότητα που ακούει στο όνομα "μοίρασμα καρτών", ποια θα ήταν η τύχη τους στην αγορά;

Διαφωνώ με αυτή την οπτική γωνία. Linux = ελευθερία. Είτε πρόκειται για οικιακό μοίρασμα, είτε για εγγραφές σε ελεύθερο φορμά, είτε για streaming στο δίκτυο, είτε για τα χιλιάδες plugin που προσφέρουν από 7ημερο EPG μέχρι περιήγηση στο Youtube. Προσωπικά δε θα μπορούσα να έχω μη-Linux δέκτη. Να πάρω ένα κουτί που κάνει 5 πράγματα και αυτά είναι; Τέλος; Όχι, θέλω το δέκτη μου να τον πειράζω ώστε να κάνει παπάδες. Να του βάζω usb dvb-t και να τον μετατρέπω σε combo.

Αυτό είναι ο Linux δέκτης. Το μη οικιακό card sharing είναι απλώς μία επιπλέον δυνατότητα, που πλέον την έχουν δεκάδες μη-Linux δέκτες με ethernet. Μερικοί μάλιστα είναι και plug and play, με δωράκια και άλλα φαιδρά.

Μη πέφτουμε στην παγίδα των πάροχων που θέλουν να κατηγορήσουν όλη την κατηγορία δεκτών Linux πως αυτοί ευθύνονται για την πειρατεία. Η πειρατεία θα υπήρχε, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν Linux δέκτες.

Σεβαστή η άποψή σου, Παναγιώτη, αν και νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών αγοράζει τους δέκτες αυτούς αποκλειστικά για το κομμάτι του μοιράσματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

Διαφωνώ με αυτή την οπτική γωνία. Linux = ελευθερία. Είτε πρόκειται για οικιακό μοίρασμα, είτε για εγγραφές σε ελεύθερο φορμά, είτε για streaming στο δίκτυο, είτε για τα χιλιάδες plugin που προσφέρουν από 7ημερο EPG μέχρι περιήγηση στο Youtube. Προσωπικά δε θα μπορούσα να έχω μη-Linux δέκτη. Να πάρω ένα κουτί που κάνει 5 πράγματα και αυτά είναι; Τέλος; Όχι, θέλω το δέκτη μου να τον πειράζω ώστε να κάνει παπάδες. Να του βάζω usb dvb-t και να τον μετατρέπω σε combo.

Αυτό είναι ο Linux δέκτης. Το μη οικιακό card sharing είναι απλώς μία επιπλέον δυνατότητα, που πλέον την έχουν δεκάδες μη-Linux δέκτες με ethernet. Μερικοί μάλιστα είναι και plug and play, με δωράκια και άλλα φαιδρά.

Μη πέφτουμε στην παγίδα των πάροχων που θέλουν να κατηγορήσουν όλη την κατηγορία δεκτών Linux πως αυτοί ευθύνονται για την πειρατεία. Η πειρατεία θα υπήρχε, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν Linux δέκτες.

Συμφωνώ απόλυτα.

Re: Απάντηση: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

Πάνο με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο....

Σεραφείμ, η πλειοψηφία δεν αγοράζει μόνη της (γιατί δεν έχει ιδέα από linux), για αυτό ευθύνεται αυτός που τους το πουλάει με σκοπό το εύκολο κέρδος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

+1 και απο μενα. Ακου εκει οτι ειναι για μοιρασμα μονον......μην τρελαθουμε τωρα.

Την δεκαετια του 80 ολοι μα ολοι ακομη και οι γιαγιαδες βλεπαν αυτον που εφερε το μπασκετ στην Ελλαδα.ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ.
Ναι προυπηρχε δεν λεω αλλα οι γειτονιές γεμισαν μπασκετες λογω Γκαλη.
Στα δορυφορικά η παρομοίωση με τον Νικο ειναι ο dreambox.
Η γνωμη μου με απλα λογια.

Την δεκαετια του 80 ολοι μα ολοι ακομη και οι γιαγιαδες βλεπαν αυτον που εφερε το μπασκετ στην Ελλαδα.ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ.
Ναι προυπηρχε δεν λεω αλλα οι γειτονιές γεμισαν μπασκετες λογω Γκαλη.
Στα δορυφορικά η παρομοίωση με τον Νικο ειναι ο dreambox.
Η γνωμη μου με απλα λογια.

Το παράδειγμα είναι ατυχές. Οι γειτονιές γέμισαν μπασκέτες γιατί πήραμε το πανευρωπαϊκό. Και όσο κι αν ο Γκάλης συνετέλεσε σε αυτό σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό, είχε και πολύ καλούς συνεργάτες. Μόνος του δε θα κέρδιζε το πανευρωπαϊκό. Ο Γκάλης επί 5 χρόνια μόνος του στον Άρη δεν κατάφερε σχεδόν τίποτα. Μόνο όταν ήρθε και ο Γιαννάκης έγινε η αυτοκρατορία του Άρη.

Οι δέκτες Linux οφείλουν την ύπαρξή τους πρώτα και πάνω απ' όλα στο ανοιχτό λογισμικό (open source) και όχι σε κάποια εταιρεία.

Προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει το:"ποιά θα ήταν" αλλά το "ποιά είναι".
Γενικώς τη φάση Dreambox την έχω παρομοιάσει ακριβώς σαν την περίπτωση iPhone: ναι, δεν κάνουν πολλά πράγματα, αλλά την στιγμή που ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ και όλοι οι ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ/DEVELOPERS ασχολούνται με αυτό και προσφέρουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει, γιατί να πάω να κάνω εγώ το "πειραματόζωο" αγοράζοντας κάτι άλλο κορυφαίο μεν σε υλικά hardware αλλά μηδέν από software support;

Οι δέκτες Linux οφείλουν την ύπαρξή τους πρώτα και πάνω απ' όλα στο ανοιχτό λογισμικό (open source) και όχι σε κάποια εταιρεία.
Eλα τωρα....μην το λες ετσι. Αν δεν ειχαμε τους dreambox που 8α ηταν το open source!! :a0210:
Και εκτος αυτου ειμαστε ολοι εκτος θεματος.

OK, δούλεψε.

Μπορείς να γράψεις αναλυτικά πως το έκανες;
Θέλω να το κάνω και στον δικό μου, αλλά δεν ξέρω πως γιατί δεν έχω blackhole image...