Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει usb dvb-t σε 800se ή παιδεύομαι άδικα;
Για Special Αρπαχτή εμένα μου φαίνεται.
-hdmi = άχρηστο ακριβώς την ίδια λειτουργία κάνουμε με το dvi
-ανεμιστήρας = ΟΧΙ κι άλλο θορυβο στο δωμάτιο ΕΛΕΟΣ!
-2.5" χωρίς καλώδια αδιάφορο. Δεν χρειαζεται και μεταπτυχιακό σε computer engineering για να συνδέσεις ένα sata καλώδιο
-έγχρωμη οθόνη = NO COMMENTS λόγω μεγέθους.....
Ο επεξεργαστής αν όντως αποδειχθεί ότι κάνει την διαφορά, είναι καλοδεχούμενος, αλλά όχι ξανά ένα 500άρικο μόνο γι αυτό!
εαν καποιος εχει 450 να παρει 800,ειναι τελιος τρελο να μην παρει τον 800se με αλλα 50 παραπανω,
Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής των δεκτών dreambox και συναφών αλλά πείτε μου: αν δεν τα πήγαιναν καλά με τη γνωστή παράνομη δραστηριότητα που ακούει στο όνομα "μοίρασμα καρτών", ποια θα ήταν η τύχη τους στην αγορά;
Διαφωνώ με αυτή την οπτική γωνία. Linux = ελευθερία. Είτε πρόκειται για οικιακό μοίρασμα, είτε για εγγραφές σε ελεύθερο φορμά, είτε για streaming στο δίκτυο, είτε για τα χιλιάδες plugin που προσφέρουν από 7ημερο EPG μέχρι περιήγηση στο Youtube. Προσωπικά δε θα μπορούσα να έχω μη-Linux δέκτη. Να πάρω ένα κουτί που κάνει 5 πράγματα και αυτά είναι; Τέλος; Όχι, θέλω το δέκτη μου να τον πειράζω ώστε να κάνει παπάδες. Να του βάζω usb dvb-t και να τον μετατρέπω σε combo.
Αυτό είναι ο Linux δέκτης. Το μη οικιακό card sharing είναι απλώς μία επιπλέον δυνατότητα, που πλέον την έχουν δεκάδες μη-Linux δέκτες με ethernet. Μερικοί μάλιστα είναι και plug and play, με δωράκια και άλλα φαιδρά.
Μη πέφτουμε στην παγίδα των πάροχων που θέλουν να κατηγορήσουν όλη την κατηγορία δεκτών Linux πως αυτοί ευθύνονται για την πειρατεία. Η πειρατεία θα υπήρχε, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν Linux δέκτες.
Διαφωνώ με αυτή την οπτική γωνία. Linux = ελευθερία. Είτε πρόκειται για οικιακό μοίρασμα, είτε για εγγραφές σε ελεύθερο φορμά, είτε για streaming στο δίκτυο, είτε για τα χιλιάδες plugin που προσφέρουν από 7ημερο EPG μέχρι περιήγηση στο Youtube. Προσωπικά δε θα μπορούσα να έχω μη-Linux δέκτη. Να πάρω ένα κουτί που κάνει 5 πράγματα και αυτά είναι; Τέλος; Όχι, θέλω το δέκτη μου να τον πειράζω ώστε να κάνει παπάδες. Να του βάζω usb dvb-t και να τον μετατρέπω σε combo.
Αυτό είναι ο Linux δέκτης. Το μη οικιακό card sharing είναι απλώς μία επιπλέον δυνατότητα, που πλέον την έχουν δεκάδες μη-Linux δέκτες με ethernet. Μερικοί μάλιστα είναι και plug and play, με δωράκια και άλλα φαιδρά.
Μη πέφτουμε στην παγίδα των πάροχων που θέλουν να κατηγορήσουν όλη την κατηγορία δεκτών Linux πως αυτοί ευθύνονται για την πειρατεία. Η πειρατεία θα υπήρχε, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν Linux δέκτες.
+1 και απο μενα. Ακου εκει οτι ειναι για μοιρασμα μονον......μην τρελαθουμε τωρα.Διαφωνώ με αυτή την οπτική γωνία. Linux = ελευθερία. Είτε πρόκειται για οικιακό μοίρασμα, είτε για εγγραφές σε ελεύθερο φορμά, είτε για streaming στο δίκτυο, είτε για τα χιλιάδες plugin που προσφέρουν από 7ημερο EPG μέχρι περιήγηση στο Youtube. Προσωπικά δε θα μπορούσα να έχω μη-Linux δέκτη. Να πάρω ένα κουτί που κάνει 5 πράγματα και αυτά είναι; Τέλος; Όχι, θέλω το δέκτη μου να τον πειράζω ώστε να κάνει παπάδες. Να του βάζω usb dvb-t και να τον μετατρέπω σε combo.
Την δεκαετια του 80 ολοι μα ολοι ακομη και οι γιαγιαδες βλεπαν αυτον που εφερε το μπασκετ στην Ελλαδα.ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ.
Ναι προυπηρχε δεν λεω αλλα οι γειτονιές γεμισαν μπασκετες λογω Γκαλη.
Στα δορυφορικά η παρομοίωση με τον Νικο ειναι ο dreambox.
Η γνωμη μου με απλα λογια.
Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής των δεκτών dreambox και συναφών αλλά πείτε μου: αν δεν τα πήγαιναν καλά με τη γνωστή παράνομη δραστηριότητα που ακούει στο όνομα "μοίρασμα καρτών", ποια θα ήταν η τύχη τους στην αγορά;
Eλα τωρα....μην το λες ετσι. Αν δεν ειχαμε τους dreambox που 8α ηταν το open source!! :a0210:Οι δέκτες Linux οφείλουν την ύπαρξή τους πρώτα και πάνω απ' όλα στο ανοιχτό λογισμικό (open source) και όχι σε κάποια εταιρεία.
OK, δούλεψε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.