DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

paidia exw kai egw to dekti edw kai kanena mina...ola pane sfaira...poli kalos dektis...

ama eixe kai 2plo tuner tha itan pisteuw i korifea epilogi...krima...

mexri twra exw dokimasei polla image...pisteuw to newnigma2 kai to dreamelite einai apo ta kalitera...

για εμενα που τα εχω δοκιμασει ολα,με ολους τους συνδιασμους,ο δεκτης δουλευει τελεια με icvs και gemini panel μαζι με tinisiasat addons panel.

dts passthrougth κανει? γιαti o dm800 δεν περναει το dts στον ενισχυτη κ θελει μετατροπη

passthrough κάνει και ο DM800 (από την οπτική σίγουρα, δε ξέρω αν κάνει και από το DVI/HDMI γιατί δεν έχω ενισχυτή με HDMI). Ο DM800SE μπορεί να κάνει και downmix με το κατάλληλο plugin (όπως και ο DM500HD).

tinisiasat addons panel

Τι είναι τούτο πάλι; :blink:

Ειναι ενα Plugin το οποιο εχει μεσα oλα τα emu για να δουλεψει το gemini panel,dioti pleon η gemini δεν τα εχει μεσα στα addons.

για εμενα που τα εχω δοκιμασει ολα,με ολους τους συνδιασμους,ο δεκτης δουλευει τελεια με icvs και gemini panel μαζι με tinisiasat addons panel.

να πω την αλήθεια αυτό το συνδυασμό δεν τον έχω δοκιμάσει...θα το κάνω και σας λέω εντυπώσεις...

Ευχαριστώ παιδιά, θα το έχω υπόψη μου ;)
...γιατί το g00gle δεν έβγαζε τπτ της προκοπής

Δοκίμασα κεγώ χθες τον DM800se με newnigma 3.1.4 και μπορώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από όλους.

Καμία σχέση με τον απλό 800αρη.

- Είναι πιο γρήγορος. Ένα αρχείο mkv (720p είναι απότι θυμάμαι) που το είχα σε δικτυακό δίσκο και κολλούσε στον απλό 800αρη (και σε 100αρι και σε 1000αρι δίκτυο), σαυτόν παίζει κανονικά (και στους 500HD, 8000HD παίζει κανονικά). Και γενικά στην πλοήγηση στο μενού και στα υπόλοιπα είναι πιο γρήγορος.

- Έχει έγχρωμη οθόνη.

- Έχει κουμπί για on/off.

- Δεν έχει αυτό το θέμα που είχε ο απλός 800αρης με το ρεύμα που χρειαζόταν να βγάλεις και να βάλεις πολύ γρήγορα την τροφοδοσία για να παίξει.

- Έχει θύρα HDMI.

- Έχει 2 θέσεις για κάρτα.

-Έχει ανεμιστήρα, ο οποίος ρυθμίζεται. Τον είχα τέρμα χαμηλά και έπαιζε για 8 ώρες συνεχόμενα και ήταν ακόμα κρύος. Η θερμοκρασία που έλεγε στο μενού ήταν στους 34 βαθμούς (με θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 18).

-Έχει λίγο καλύτερο και μεγαλύτερο πορτάκι. Στον απλό 800αρη εβγαινε έυκολα και χαλούσε.

-Είναι λίγο μγαλύτερος.

Πιστεύω ότι από τη στιγμή που βγήκε ο 500HD και 800HDse, η τιμή του απλού 800αρη θα έπρεπε να ήταν πολύ χαμηλότερη. Δεν υπάρχει λόγος να τον προτιμήσει κάποιος.

Gia se olous

Mhpos exei anakalypsei kanenas gia asyrmato interent poio dongle vazoume ston 800HD SE?

Euxaristo olous

newnigma

Last edited:
Γειά σε όλους

Μήπως μπορεί κανένας να μου πει εαν υπάρχει wireless dongle για το DΜ 800HD se

Ευχαριστώ

Ο ανεμιστήρας ακούγεται ακόμα κι αν είναι ρυθμισμένος σε χαμηλές στροφές;

Μιλάω για χρήση σε υπνοδωμάτιο και τα κριτήρια μου είναι ΑΥΣΤΗΡΑ.

Ακούγεται;

Ξερετε αν εχει επιλογη DTS Downmix ο συγκεκριμενος? Δοκιμασα να τρεξω ενα 3D Matroska me DTS ηχο, αλλα δεν ακουγοταν τιποτα, και αναρωτιεμαι αν μπορει να γινει κατι για να μην καθομαι να ξαναπακεταρω τωρα ολο το αρχειο...

Α και επισης ξεχασα να ρωτησω τι υποτιτλοι υποστηριζονται μεσω του player του dreambox? Υπαρχει τροπος να αναπαραχθουν ολοι οι βασικοι (.srt/.sub)?

Last edited: