DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

Re: Απάντηση: Re: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

Μπορείς να γράψεις αναλυτικά πως το έκανες;
Θέλω να το κάνω και στον δικό μου, αλλά δεν ξέρω πως γιατί δεν έχω blackhole image...

Τι image έχεις και ποιο stick; Εγώ το έκανα με Hauppauge Nova-T σε Merin2 Excalibur.

Re: Απάντηση: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

έχω newnigma2 και λέω να πάρω το crypto Redi PC 100

Δε ξέρω αν υποστηρίζεται το Crypto Redi PC 100 και το newnigma2. Θα το δω και θα σου πω. newnigma2 έχεις το 3.1.1 ή unstable; Το 3.1.1 έχει παλιό kernel.

Καλημέρα σε όλους.
Ξέρει κανένας να μου προτείνει κανένα καλό image για τον 800se? Τον αγόρασα πριν από 2 ημέρες και ακόμα παιδεύομαι να βρω κάποιο αξιόλογο. Δοκίμασα το pli (καλούτσικο) αλλά θα προτιμούσα να βρω κάτι της nabilo. Κάποιο που βρήκα δε φλασάρει στον se. Αν μπορεί κανεις να βοηθήσει..
Πάντως εγώ που είχα τον 500 μου φαίνεται ότι έχω πάρει Ferrari τουλάχιστον σε ταχύτητες διασύνδεσεις, αφού ακόμα δεν έχω δει όλες τις δυνατότητες του.

Ευχαριστώ

φιλε μου βαλε newnigma 3.1.1 800se,
μπορεις να περιμενεις και θα βγει και icvs tis gemini simera.

Λοιπόν, για το dvb-t usb stick και dts-downmix

Δοκιμασμένο σε unstable newnigma
http://feed.newnigma2.to/unstable/

Από telnet

opkg update
opkg install v4l-dvb-modules
opkg install extuner
opkg install gst-plugin-dtsdec
opkg install dreamdts

επανεκκίνηση και εισάγετε το usb dvb-t stick σας

Το Crypto Redi PC 100 υποστηρίζεται αλλά το firmware πρέπει να το περάσεις μόνος σου. Θα το βρεις στο CD οδηγών του Crypto και θα το ανεβάσεις με ftp στο φάκελο /lib/firmware.

Απάντηση: Re: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

Λοιπόν, για το dvb-t usb stick και dts-downmix

Δοκιμασμένο σε unstable newnigma
http://feed.newnigma2.to/unstable/

Από telnet

opkg update
opkg install v4l-dvb-modules
opkg install extuner
opkg install gst-plugin-dtsdec
opkg install dreamdts

επανεκκίνηση και εισάγετε το usb dvb-t stick σας

Το Crypto Redi PC 100 υποστηρίζεται αλλά το firmware πρέπει να το περάσεις μόνος σου. Θα το βρεις στο CD οδηγών του Crypto και θα το ανεβάσεις με ftp στο φάκελο /lib/firmware.

Ευχαριστώ Πάνο ;)

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα HDD 3,5¨ εξωτερικό usb στον 800se. Περίμενα ότι θα έβρισκα μέσα στο Image (open-pli) κάποιο τρόπο για να κάνω το mount, αλλά δε βρίσκω. Έχει κάποιος καμιά ιδέα???

Re: Απάντηση: Re: DREAMBOX DM800HD SE - SPECIAL EDISION

Ευχαριστώ Πάνο ;)

Πάνο το έβαλα και στο τοπικ του 800 έχω το redi 50 αλλά ο δέκτης είναι se δεν το βλέπει με εγκατάσταση από το feed af 9015 και το extuner το περίεργο είναι ότι είναι αγορασμενο 5 μήνες τώρα άρα πρέπει να είναι το πρώτο που ήρθε

Να πάω για άλλο ?

Danos

Αγόρασα πρόσφατα τον δέκτη και έβαλα επάνω το icvs, έχω moter stab usals. Το μοτερ είναι στον hotbird και αποθηκεύω την θέση αυτή στο 1 και κάνω automatic scan. Μετά χειροκίνητα πάω και βρήσκω τον δορυφόρο στις 16 και τον αποθηκεύω στην θέση 2. Ως εδώ καλά, αλλά όταν πάω να κάνω automatic scan για τον νέο δορυφόρο, έχει μόνο σαν επιλογή τον hotbird και πρέπει να βάλω μια συχνότητα μόνος μου και να κάνω manual scan για να βρεί κάποια κανάλια στις 16. Πως γίνεται να κάνει αυτόματη αναζήτηση σε κάθε νέο δορυφόρο. Το usals το έχω στο no, θέλω εγώ να ρυθμίσω την θέση των δορυφόρων.
Ευχαριστώ

εχουμε κατι νεωτερο για τον δεκτη απο τους κατοχους? γιατι εχει παγωσει το νημα?

Σκευτομαι την αντικατασταση του βετερανου 7000s με τον 800se, εχω Nova και θελω να μπορω να την χρησιμοποιω με τον 800se θα μπορω?

dts passthrougth κανει? γιαti o dm800 δεν περναει το dts στον ενισχυτη κ θελει μετατροπη