Dredd

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Re: Judge Dredd is back!!!

Xαιρετιζω το νεο avatar του Kosh ( με εκδηλη την περιεργεια για το ΤΙ εικαζει )

E απο σενα δεν το περιμενα :bigcry:

Προκειται για τον Mekon απο τον Dan Dare (Νταν ο Τολμηρος ελληνιστί ) που φυσικα διαβαζαμε καποτε και στις ιστοριες της 2000AD παραλληλα με τον Ντρεντ στο αγορι.

Aντιλαμβανεσαι οτι θελει ... ΠΟΛΥ σκληρα ναρκωτικα
για να αντιληφθει κανεις οτι αυτο το "πραγμα" στο avatar
ειναι ο Mekon ......

Mε υπερεκτιμησες, αδελφε (και διαβαζα Dan Dare).
Eκλιπαρω ταπεινα (γονυπετης) την συγνωμη σου ...:adore:

Last edited:

Στο σημερινο μαθημα,
θα μιλησουμε για το LawGiver (το οπλακι του Dredd).

Στα πρωτα τευχη η καννη ηταν μακρια.
Μετα, κοντηνε και απεκτησε πολλα τεχνοκρατικα καλουδια.

LawGiver.jpg

Yπαρχει ο κλασικος δεικτης επιλογης οπλισμου (σφαιρες διαφορετικης χρησης η φωτοβολιδες)
επανω απ'τον αντιχειρα, η ροζετα επιλογης (λιγακι πιο πισω), η αναγνωριση του αποτυπωματος
του δικαστη (το οπλο, αν χρησιμοποιηθει απο αλλον, τον κεραυνοβολει), η γεμιστηρα (η μαλλον,
γεμιστηρες), το laser διοπτευσης στοχου, υπερυθρο ματι .... και πολλα αλλα (αναλογα με το τευχος !!!)

Δεν εχει σημασια τοσο το τι κανει το οπλο ενος δικαστη, οσο το οτι ΧΩΡΙΣ αυτο ειναι νεκρος.
Βεβαια εχει και ενα γκλομπ ... αλλα δεν θα προλαβαινε να το βγαλει (Block Wars).
Απο καποιο τευχος και μετα, το οπλο γινεται ακτινοβολο (δηλαδη, LaserGun) ΑΛΛΑ και παλι
υπαρχει ο επιλογεας "ζημιαs" που θα προξενει στον στοχο (αστεια προσπαθεια να αποδοθει
αναλογικοτητα και συνεση στις "ποινες" ενος δικαστη !!! )

LESSON CONCLUDED .... thank ΥΟU, for your attention !

Χωρις αυτο ειναι νεκρος ενας οποιοσδηποτε Δικαστης οχι ο Dredd !! :D

Ο τυπος ειναι κινουμενο οπλο ο ιδιος.... απλα με το lawgiver δεν ιδρωνει.

117.jpg
2000ad-1799.jpg

υγ

χαλια το οπλο στην φωτογραφια παντως......ο τυπος που τα σχεδιασε θαπαρει 0 αν ειναι μονο αυτο....

υγ2

Πειτε μου οτι θα δουμε και τον .....Walter !??

Last edited:

Κατσε τωρα, γιατι σε εχασα ...
Ποιο οπλακι ειναι για τα μπαζα ?
Εχω την εντυπωση οτι ειναι του Karl Urban ....
Ουτε 9χρονο δεν συγκινει !!!

Α ναι ...
απολαυστε και τον μηχανικο butler του Dredd (Walter the Wobot)

Walter the Wobot.jpg

και μια ιστοριουλα του ...

http://www.youtube.com/watch?v=k9fRgA47tVY

USWjrXAv2uB5sDJODutPwFN9In4wGdk-UKFUsho78y1TPpB-gssalnPddyvM3rPeGIM=w705

Για τους αρρωστους κυκλοφορει και ενα παιχνιδι σε android το JUDGE DREDD VS. ZOMBIES!.

Ενα γραμμικο παιχνιδι αλλα με πολυ ωραια μουσικο και γραφικα και πολυ μα πολυ.....πιστολιδι.

Λειτουργει ως promotion της επερχομενης ταινιας μιας και "ανοιγει" με το τελευταιο τρειλερ...μεχρι και εισητηρια βγαζεις μεσα απο αυτο ...και θυμιζει αρκετα το υφος οσων εχουμε δει στα υλικα της ταινιας που κυκλοφορουν στο διαδικτυο.

Επισης εχει ως εναλλακτικο οπλο και την Δικαστικη καραμπινα με την ονομαστια widowmaker :flipout:

tumblr_lll408VKkE1qi8laso1_500.jpg

Aπολαυση.

H αντιπαραθεση του Δικαστη με τα ζομπις λες και ειμαστε στο walking dead δεν πρεπει να ξενιζει και πολυ μιας και κατα καιρους εχουν βγει ολιγοτευχες εκδοσεις ιστοριων με τον Δικαστη να "μαχεται" ή να συμπρατει κατα καιρους με ηρωες αλλων κοσμων οπως ο Batman , Robocop, Aliens, Terminator, predator....

H αντιπαραθεση του Δικαστη με τα ζομπις λες και ειμαστε στο walking dead δεν πρεπει να ξενιζει και πολυ μιας και κατα καιρους εχουν βγει ολιγοτευχες εκδοσεις ιστοριων με τον Δικαστη να "μαχεται" ή να συμπρατει κατα καιρους με ηρωες αλλων κοσμων οπως ο Batman , Robocop, Aliens, Terminator, predator....

Ξεχνάς μου φαίνεται έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του φασίστα μας. Τα κόμικ με τις ιστορίες του Judge Death είναι απλά επικά.

Judge-Death-Judge-Dredd.jpg

Kosh

Αφου εισαι παλια καραβανα ... πες μας λιγα πραγματα, για ΑΥΤΟ εδω ...

View attachment 83186

Aυτο ναμαι ειλικρινης οταν το ειδα στην ταινια του Σταλλονε δεν μου θυμησε κατι πολυ εντονα....

Ειναι ομως ενας χαρακτηρας στενα δεμενος με το αλλο τεραστιο κομικ που διαβαζαμε εκεινα τα χρονια το Volgan Wars . Aν θυμαμαι καλα εδω ειχε μεταφραστει "Λυσσασμενα Σκυλια".

Εχω ακομα το trade paperback αλλα οχι την συνεχεια του που εμφανιζονται αυτα τα ΑBC droids.

Ξεχνάς μου φαίνεται έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του φασίστα μας. Τα κόμικ με τις ιστορίες του Judge Death είναι απλά επικά.

Judge-Death-Judge-Dredd.jpg

Aυτος ξεπηδησε μεσα απο το κομικ δεν ειναι crossover με αλλον ηρωα αλλης εταιρειας και αλλου κοσμου εντελως.

Αδερφακια ειναι οι φασιστες.....

Aυτο ναμαι ειλικρινης οταν το ειδα στην ταινια του Σταλλονε δεν μου θυμησε κατι πολυ εντονα....

Ειναι ομως ενας χαρακτηρας στενα δεμενος με το αλλο τεραστιο κομικ που διαβαζαμε εκεινα τα χρονια το Volgan Wars . Aν θυμαμαι καλα εδω ειχε μεταφραστει "Λυσσασμενα Σκυλια".

Εχω ακομα το trade paperback αλλα οχι την συνεχεια του που εμφανιζονται αυτα τα ΑBC droids.

Εφαγα αγρια φλασια.....

"Εισβολη" λεγοταν στα Ελληνικα το κομικ. "Λυσσασμενα σκυλια" λεγοταν η ομαδα αντιστασης του Σαβατζ.

Στην Wikipedia ... που εψαξα
εχει καμια δεκαρια ιστοριες απο οπου μπορει να ξεπηδησαν τα ABC droids.

Γιαυτο, ρωταω ! Ουτε εγω γνωριζω ...

Εφαγα αγρια φλασια.....

"Εισβολη" λεγοταν στα Ελληνικα το κομικ. "Λυσσασμενα σκυλια" λεγοταν η ομαδα αντιστασης του Σαβατζ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Invasion!_(2000_AD)

Στην Αγγλιστή Invasion. Εκεί γίνετε η πρώτη αναφορά στους ABC warriors.

Τhanks, Pontios

Ειχα την εντυπωση οτι οι ABC warriors ηταν ρομποτ ΧΩΡΙΣ δικη τους θεληση.
Αλλα ... αλλα διαβαζω στην Wiki. Τελωσπαντων, δεν διαβασα ουτε μια ιστορια
για Volgan War. Οποτε και με ριξατε λιγο στα βαθια ... !!! (καλα μου κανατε)

Παρε αυτο παιχταρα μου να μορφωθεις.

Εκπληκτικη σειρα ....

Eκτενεστερη κουβεντα για τα κομικ της 2000AD εχουμε σε αυτο το νημα .

Last edited: