Dredd

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Re: Judge Dredd is back!!!

Υπεροχες φωτογραφιες !

(κατι εχει το κρανος του Dredd που με ξενερωνει ...
το Λ, πανω απο την μυτη, ειναι ΠΟΛΥ πανω ???
το φιμε τζαμακι ειναι ΠΟΛΥ μαυρο ? ... δεν ξερω,
κατι με χαλαει !)

γμτ βλεποντας κατι τετοιες φωτο μου φαινεται οτι σε επιπεδο παραγωγης θα απογοητευτουμε τρελλα. Δηλαδη σε πιστοτητα props και αντικειμενων....

Το κρανος πχ της ανω φωτογραφιας ειναι απλα εκπληκτικο σε σχεση με αυτο της ταινιας.

Ο αετος στον ωμο του επισης υπεροχος σε σχεση με το shoulder pad !! της ταινιας...

Ελπιζω να ειναι τουλαχιστον καλη ως ταινια γιατι απο τα υπολοιπα την βλεπω την δουλεια...

Last edited:

Και λιγα λογια απο εναν συντελεστη της ταινιας ενα χρονο πριν ....

Και μόνο το όνομα του Αλεξ Γκάρλαντ συγγραφέα της «Παραλίας» και συνεργάτη του Ντάνι Μπόιλ σε ταινίες όπως το «28 Μέρες Μετά» ή το «Sunshine» στο σενάριο, μας δίνει ελπίδες, ότι αυτή η μεταφορά θα είναι, όπως υπόσχονται οι δημιουργοί της, πιστή στο πνεύμα των κόμικ της 2000AD.

Η ταινία άλλωστε είναι αυτή τη φορά αμιγώς βρετανική υπόθεση, αφού στην παραγωγή βρίσκεται η DNA Films του Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος ήθελε από καιρό, να δώσει σε ένα από τα καλύτερα βρετανικά κόμικ την ταινία που του άξιζε.

Και παρ ότι ο Ντάνκαν Τζόουνς δεν είναι τελικά ο σκηνοθέτης του φιλμ, όπως ήταν αρχικά η πρόθεση του Μπόιλ, ο Καρλ Ούρμπαν λέει ότι η ταινία του Πιτ Τράβις είναι «πιστή στο κόμικ, φρέσκια στην εκτέλεση κι ακόμη πιο σκοτεινή σε ύφος απ ότι το πρωτότυπο υλικό».

Ο διευθυντής φωτογραφίας Αντονι Ντοντ Μαντλ (πρώην πιστός του Λαρς Φον Τρίερ και πλέον ακόλουθος του Μπόιλ) δηλώνει ότι το «Dredd»δεν θα μοιάζει σε τίποτα με μια τυπική ταινία δράσης, αλλά «θα θυμίζει κάτι ανάμεσα στο «Blade Runner» και το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».

Ελπίζοντας ότι τα λόγια τους θα βγουν αληθινά, ιδού η πρώτη φωτογραφία του Καρλ Ούρμπαν με τη στολή και το κράνος του Δικαστή Ντρεντ, το οποίο, όπως και στο κόμικ -κι αντίθετα από τον Σταλόνε στη δική του εκδοχή-, δεν πρόκειται να βγάλει από το κεφάλι του, από την στιγμή που θα το φορέσει στην ταινία...

http://flix.gr/news/dredd-h-deyterh-fora-isws-einai-kalyterh.html

Βεβαια ενα χρονο πριν ουτε καν μονταζ δεν θα ειχε δει της ταινιας απλα τα γυρισματα και καποιο υλικο ...ελπιζουμε να πεφτει μεσα εστω κατα το μισο....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επειδη και οι Ανθραξ ειναι τρελλα φανμποι.....:D

Χαχαχα ... Kosh ... ψυχραιμια !
Θα ξεκινησουμε δικη μας (υπερ)παραγωγη.
Ανοιγω αρχικο λογαριασμο με 50 ευρω ... :laugh:
και αναθετω σε ρολο ταμια, τους ... Anthrax !!!
(ΑΧΑΧΑΧΑ, παει το μαγαζι, βουλιαξε ..... :laugh::laugh::laugh::laugh:)

Να σε χαλάσω λιγο ακομα ? (χιχιχιχιχι .....)
Pose - Disciplinary 01.jpgPose - Disciplinary 02.jpgPose - Aiming.jpgPose - Idle.jpg

Τσακω και ενα metal ασματακι για Dredd και Megacity,
αλλα επιφυλλασομαι για καλυτερο (αργοτερα) ...

http://www.youtube.com/watch?v=_2_gOpU0eWU

Σήμερα είδα το Dredd στο cinema (μενω USA). Απλα ήθελα να πω ότι η ταινία με εξέπληξε ευχάριστα. Είχα πολύ καιρό να πάω σινεμα και να ευχαριστηθω ταινία τόσο πολυ. Gore, λίγοι διάλογοι, καλή δραση, καλες ατακες και σκοτεινη ατμόσφαιρα είναι μερικες λεξεις που μου ερχονται στο μυαλο. Αν κανεις αναρωτηθει, οχι δεν εχω διαβάσει τα κόμικς, οποτε δεν μπορω να σχολιασω σε αυτό. Αν έβαζα στο παλιο judge dredd 5(μπορει και 4 έχω χρόνια να τη δω) σε αυτή την ταινία βάζω 8.5.
(επίσης αν αναρωτηθει κανεις γιατι ειναι το 1ο μου ποστ και του φανει υποπτο, απλα έψαχνα να βρω release date στην ελλαδα και πέτυχα αυτό το ποστ και θέλησα να μεταφερω τον ενθουσιασμο μου για την ταινια :) )

Last edited:

Χαχαχα ....

Ο Kosh να τα ακουει ! Που κατεβαζει lexotanil σαν ζαχαρινες :laugh:
Μπορει το εργο να μην εχει τις κουστουμιες που γουσταρουμε (οι παλιοτεροι)
αλλα τουλαχιστον ... εχει παρει ενα 8.5 !!!!!!

Για αρχη ... καλα ειναι ....

[ Πατήστε επάνω στην φωτο για να την δείτε σε πραγματικό μέγεθος ]

Ποτε βγαινει σε εμας γμτ το φελεκι μου ?#@$%@#$@$%@@# :D

Last edited by a moderator:

O κομματιασμενος κοσμος ... την εποχη του Dredd !

Εμφανεστατα, τα ΜΗ-αγγλοφωνα αστικα κεντρα (περα απο ΗΠΑ και Βρετανια) φανταζουν φτωχοι συγγενεις.
Ιδιως κατι Κινες-Ιαπωνιες εχουν αστικα κεντρα ... χωριουδακια. Αναμφιβολλα, δεν μπορει να κρυφτει
η υπεροπτικη οπτικη γωνια των βρετανων κομικογραφων των τελων του 70 (ονοματα δεν λεμε ....).
Ιδιως οταν βλεπεις μια Antarctic-City να ειναι μεγαλυτερη (!!!) απο το Nu-Delhi ..... !!!!!

http://cache.io9.com/assets/images/8/2011/11/db92d2c7f6856a48a2343bb77564c2e1.jpg

Last edited:

Απ'οτι διακρινω ... :laugh:
το ενδοξο εθνος μας ειναι κομματι της ... cursed earth !
H ... οπως σημειωνεται στο υπομνημα ... mutant population !
(ισως και Cities destroyed - Judgement day, δεν ειμαι σιγουρος)

Κατι το οποιο ... ΔΕΝ απεχει ΚΑΙ ΠΟΛΥ απ'την πραγματικοτητα ... :borg:

Last edited:

Σε εναν αλλο χαρτη παντως -εκει που βρηκες τις 3d απεικονισεις του οχηματος που ειχε στην Καταραμενη Γη - η Ελλαδα ειναι ξεκαθαρα ραδιενεργη ερημος οπως και η Ιταλια.

Ρε σεις ποτε βγαινει Ελλαδα ?

Ψαχνω ψαχνω και τιποτα δεν βρισκω.

Last edited:

(σε δουλεια να βρισκομαστε ...)

Δειτε ποσο εκθαμβωτικη ειναι η στολη ενος "δικαστη", αναμεσα σε καθημερινα ρουχα και ανθρωπους ...
(αχ, και να κυκλοφορουσε σε καρναβαλικη ... θα μου ζητουσαν εξακριβωση στοιχειων, καθε 5 λεπτα !!)

Director's word.jpg

Last edited: