Dredd

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Re: Judge Dredd is back!!!

Ε λογικο ειναι .

Κομικ μιας εποχης που τουλαχιστον στην Ελλαδα δεν συναχιστηκε οπως τα αμερικανικα κομικς...

Re: Judge Dredd is back!!!

Εχω νεωτερα.....

ψαξε ψαξε...τελικα τα δικαιωματα τα εχει η Village.

Θεωρητικα θα βγει στις αιθουσες αλλα ακομα δεν εχουν προγραμματισει ημερομηνια εξοδου. (καλα στο τελος μπορει να την δουμε και κατευθειαν στα ραφια των βιντεο κλαμπ)

Re: Dredd (2012)

Εχουμε τιποτα νεοτερο ?

(εκ των τροφιμων της μαρτυρικης Μακρονησου ... )

Tωρα πια και "νεα" να εχουμε δεν προκειται να τους αφησω τον οβολο μου σαν ενδειξη διαμαρτυριας για το φτυσιμο που ριχνουν στους θεατες.

Οταν και αποφασισει η village να το βγαλει ειτε στις αιθουσες ειτε στα βιντεοκλαμπ ειναι αργα....Στις 8 γεναρη κυκλοφορει επισημα το bluray.

Κατι που σημαινει οτι σε 15-20 μερες θα εμφανιστει στα μαγαζια....

Την είδα σε 1080p.
Την περίμενα χειρότερη για να είμαι ειλικρινής, αλλα βλέπεται παρα πολυ ευχάριστα και δεν κούρασε καθόλου.
Τελικα καλός ο πρωταγωνιστής , αν και θα ήθελα κάποιον που να γεμίζει πιο πολυ την στολη, και πολυ καλη και η ξανθουλα δίπλα του η οποία μάλλον έκλεψε την παράσταση.
Ωραίος κόσμος, σκοτεινός, αν και θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο... βρώμικος.
Συνολικά, να την δείτε αν ειστε φίλοι των ταινιών αυτών.

Mαλιστα.

Παει κι αυτη η αναμονη πηρε τελος λοιπον......

Δυστηχως σε σπιτικη οθονη μιας και η Village που εχει τα δικαιωματα της ταινιας θεωρησε οτι δεν θα βγαλει τα λεφτα της .....Τι να πει κανεις....μερικοι θα μεινουν για παντα στοκοι......

Στην ταινια τωρα.

Οπως περιμεναμε η ταινια ....δεν ειχε μπατζετ. Αυτο φωναζει απο μακρυα......και απο την αρχη....

Τα φουτουριστικα ντεκορ της megacityone με τους τεραστιους αυτοκινητοδρομους και τα δεκαδες ψηλα κτηρια χιλιαδων κατοικων ηταν σχεδον ανυπαρκτα.

Τα εξωτερικα γυρισματα ηταν πολυ .....σημερινα .......και η αισθηση οτι εισαι στην Μεγαπολη Ενα παρουσιαζε ....κενα.

Σοφα λοιπον επελεξαν μιας και δεν ειχαν τα λεφτα να ...κλειστουν σε ενα μπλοκ και εκει μεσα να γινει το ελα να δεις. Καλη επιλογη οντως. Γιατι εκει μεσα αναπτυχθηκε ολη η μοχθηροτητα και σκληροτητα του χαρακτηρα του Δικαστη Ντρεντ και εισπραξαμε οντως οτι ο τυπος ειναι ....ο Νομος.

Καλη προσεγγιση και της Δικαστου Αντερσον, καλη και η παρουσια των....αλλων δικαστων αλλα πολυ λιγη η παρουσια της Chief Judge ή δεν ξερω τι αλλο ηταν η μαυρουλα......Δεν ειχε και πολυ αρχηγικο παραστημα....Στην πρωτη ταινια ειχες ολοκληρον Μαξ Φον Συντοφ για αρχιδικαστη.....κατσε καλα.

Το δικαστικο μεγαρο πολυ καλο ως σκηνικο εστω και το λιγο που ειδαμε οπως και το σκηνικο στο οποιο ειδαμε την μεγαλυτερη διαρκεια της ταινιας.

ΜΙα διαρκεια που μου κακοφανηκε η πολυ μικρη της διαρκεια....Μονον μιαμιση ωρα ενω θα μπορουσε να την αναπτυξουν κι αλλο....

Ο Καρλ Ουρμπαν αρχικως μου κακοφανηκε κυριως λογω παραστηματος αλλα και φωνης αλλα στην συνεχεια δεν γκρινιαξα. Θα προτιμουσα καποιον αλλον παντως τελικα αλλα δεν ηταν η παρουσια του ο αρνητικος παραγοντας.

Αυτο ηταν σαφεστατα το ανυπαρκτο μπατζετ....Οι σκηνες στην αρχη δεν επειθαν για Μεγαπολη Ενα.....αλλα ηταν βγαλμενες απο την ρεαλιστικη σημερινη πραγματικοτητα.

Στην ουσια η ταινια μου φανηκε σαν ενας μεγαλος πιλοτος για μια καλη σειρα και οχι μια μεγαλεπηβολη εισπρακτικη ταινια. (Αλλωστε Βρεττανικη παραγωγη ηταν, μην το ξεχναμε...)

+ το προσημο της ταινιας που θα μπορουσε ομως με περισσοτερα χρηματα να αφησει πολυ καλυτερη αισθηση.

υγ

Θαθελα να πηγαινε καλα και να ειχε συνεχεια γιατι ειναι φανερο οτι η επιλογη της συμμετοχης στο σεναριο της Δικαστου Αντερσον θα μας εφερνε σε καποια συνεχεια τους 4 Σκοτεινους Δικαστες .....

Τό δα και γω χτές
Τον ηθοποιό τον πάω γενικά από τότε που τον είδα και στο Riddick και μου άρεσε γενικά σαν Dredd, αν και θα προτιμούσα να τον έδειχναν λίγο πιο μεγαλώσωμο. Τα πλάνα δεν τον φτιάχνανε. Μόνο το σαγόνι τονίζανε συνέχεια (οκ δεκτό για Dredd) αν και σε κάποιες στιγμές ήταν λίγο κάπως...
Το low budget δεν ενόχλησε ιδιαίτερα. Οι μηχανές των δικαστών μου φάνηκαν λίγο ψεύτικες μόνο.
Και εντάξει κάτι ψιλο-τρύπες στο σενάριο...
Του στύλ γιατί δεν πήρε το γεμιστήρα όταν σκότωσε τον πρώτο δικαστή αλλά ξέμεινε...

Γενικά ευχάριστη για το είδος

Ψιλοκαλούλα ταινία, σίγουρα δεν με κούρασε και με διασκέδασε όσο κράτησε αλλά μέχρι εκεί. Ο πρωταγωνιστής προσωπικά δεν με πολυέπεισε, ήθελα ένα πιο βαρβάτο τύπο.

Πάντως, σε 3D πρέπει να είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή.

Το έχει δει κανένας σε 3D? (στο εξωτερικό ίσως?)
Αμφιταλαντεύομαι να περιμένω τη 3D έκδοση ή να το δω στο προβολέα σήμερα?

Φανταζομαι το 3D θα σου δωσει πολλα στις σκηνες με το ναρκωτικο κατα τα αλλα δε νομιζω ετσι οπως ειναι η ταινια να εχεις και αλλα benefits.

Την ειδα εχθες...

Απο πλευρας σεναριου, δυστυχως, μου θυμισε το The Raid: Redemption (μονο που δεν μιλουσαν Ταϊλανδεζικα)... Κριμα γιατι το περιμενα καλυτερο.
Οπως και τα σκηνικα της πολης που οπως ειπε και ο Ναθ ηταν πολυ φτωχα, πολυ ομως.

Ο πρωταγωνιστης, σε σχεση με τον Σταλονε, και για οσους εχουν διαβασει Dredd, ηταν μακραν καλυτερος, μακραν!!!
Πρωτα απο ολα δεν εβγαλε το κρανος του, οπως και ειναι το σωστο, και η εκφραση του στοματος του, ειδικα προφιλ, ηταν σχεδον σαν τον original. Επισης ηταν λιγομιλητος και ωμος. Ενας κανονικος Dredd δηλαδη, ουτε συναισθηματα ουτε τιποτα. Λιγο στο τελος με ξενερωσε, περιμενα αλλη αντιδραση, αλλα φευ, δεν μπορει κανεις να τα εχει ολα.

Το αλλο μου μεγαλο παραπονο ειναι η επιλογη της απεικονισης των Lawmaster... τι βλακεια ηταν αυτη... και καλα φουτουριστικη θυμιζε πιο πολυ Tron παρα Dredd...

Οπως και να το κανουμε αυτο

lawmaster.jpg

Δεν μπορει ποτε να συγκριθει με αυτο...

Collection+2a.jpg

Το δευτερο ..... ΠΩΣ ακριβως θα στριψει σε ενα στενο ?

:laugh::laugh::laugh::laugh:

(συμφωνω μαζι σου .... μας καλομαθαν οι σκιτσογραφοι ... σε ΠΟΛΥ απιθανες νομοτελειες)

Last edited:

Διαφωνω ριζικα. :music-smiley-005:

Το δευτερο χαρλεο-μοιαζει και σιγουρα θα στριβει. Το πρωτο που εχει το τιμονακι σαν joystick τοποθετημενο στη μεση της μηχανης πως στο καλο θα στριψει; Αν παρατηρησεις δε, με το να εχεις τον αναβατη στα 3/4 του συνολικου μηκους και σε ορθια σταση εχεις αλλαξει και το κεντρο βαρους της μηχανης.

Ειχε γνωση η 2000AD :grandpa:

Last edited:

Δεν στριβει μην το συζηταμε....

αλλα το ιδιο ηταν και το μηχανακι του batman. Για αυτο και την κινηση του την εκαναν ψηφιακη γιατι με τετοια ροδα αυτο το πραγμα δεν στριβει....

Kαι στην ταινια του 95 το ιδιο προβλημα ειχαν αλλα τοτε τα cgi δεν ηταν τοσο καλα......Τωρα ειναι ναι μεν καλα αλλα δεν ειχαν λεφτα.

i074030.jpg

Τοτε ηταν ακομα πιο στενη η ροδα αλλα το ειχαν ντυσει εξυπνα ειχαν πεταξει και τον αετο σε μεγαλη κλιμακα πανω και το ....παραβλεπες...

Ακριβως Kosh.

Ειναι το ΠΕΛΜΑ μιας ροδας νταλικας που δεν αφηνει πολλα περιθωρια.
Με 10 και 20 χιλ/ωρα .... ουτε ο Αρνυ δεν την στριβει.

Στελιο

Επειδη το πιτμπουλ-σκουτερ της ταινιας εχει περα-βρεχει κεντρο βαρους
δεν προκρινει το τσοπεραδικο lawmaster σε ευελικτο κτηνος.

Και κατι ακομα ...
στο κομικ της 2000AD, το lawmaster εχει δυο πολυβολα αριστερα-δεξια του
μπροστινου τροχου (δεν θελω να φανταστω οτι ειχε και τις σφαιρες εκει μεσα).
Υποψιασθειτε λιγο το ΒΑΡΟΣ του μπροστινου τροχου :laugh::laugh::laugh:

Last edited:

Χαχα..κι εγω με τη μηχανη εφαγα μια ξενερα...μου θυμισε αυτο

fly1.jpg

megaforce.flv.jpg

απο το εκπληκτικο επος των 80's Μegaforce

:smokin: