Dredd

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Το πηλίκον θετικό μετά τη θέαση της ταινίας. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν "πέσανε" λεφτά στην ταινία φαίνεται τα πρώτα 15 λεπτά με τα εξωτερικά πλάνα αλλά μέσα στο μπλοκ καταφέρνει και μεταμφιέζεται.
Συμφωνώ απόλυτα για το θέμα της μηχανής και ίσως και η ποιότητα των σκηνικών να είναι και τα μόνα πράματα που ήταν καλύτερα στην 1η τανία με τον Σταλόνε. Γιατί στα υπόλοιπα η ταινία είναι αξιοπρεπέστατη στη μυθοπλασία του Δικαστή Ντρεντ.
Ο ήχος χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο είναι οτι πρέπει για τέτοιου είδους ταινία.
Θα ήθελα να έβλεπα και ενα 2ο πιο "πλούσιο" sequel με τους ίδιους συντελεστές.

Re: Dredd (2012)

Απαράδεκτη ταινία και θεωρούμαι εύκολος θεατής. Αλήθεια ο ηθοποιός του είχαν κάνει μόνιμο μακιγιάζ μπας και πιάσει την έκφραση του Σταλόνε; Ο σκηνοθέτης παρακαλώ να περάσει απ τα λημέρια μου να του κάνω κάποια μαθηματάκια. Αν υπήρχε αρνητική βαθμολογία χαλαρά ένα -10 με τόνο το έπαιρνε. Τσάμπα και το ρεύμα που χάλασα, ποιος αλήθεια είχε την φαεινή ιδέα γι αυτή την ταινία και ποιος βλάκας παραγωγός έδωσε τα λεφτά του; Ισως η χειρότερη ταινία που έχω δει από γεννησιμιού μου.

Απάντηση: Re: Dredd (2012)

Απαράδεκτη ταινία και θεωρούμαι εύκολος θεατής. Αλήθεια ο ηθοποιός του είχαν κάνει μόνιμο μακιγιάζ μπας και πιάσει την έκφραση του Σταλόνε; Ο σκηνοθέτης παρακαλώ να περάσει απ τα λημέρια μου να του κάνω κάποια μαθηματάκια. Αν υπήρχε αρνητική βαθμολογία χαλαρά ένα -10 με τόνο το έπαιρνε. Τσάμπα και το ρεύμα που χάλασα, ποιος αλήθεια είχε την φαεινή ιδέα γι αυτή την ταινία και ποιος βλάκας παραγωγός έδωσε τα λεφτά του; Ισως η χειρότερη ταινία που έχω δει από γεννησιμιού μου.

και ποια ειναι η καλυτερη απο γεννησιμιου σου ?

Re: Απάντηση: Re: Dredd (2012)

και ποια ειναι η καλυτερη απο γεννησιμιου σου ?

Δεν τις έχω ξεχωρίσει, πολλές είναι οι ταινίες που μου αρέσουν και τις έχω συλλογή, δυστυχώς η συγκεκριμένη όπως και η πρώτη με το Σταλλόνε κατατάσονται στην προσωπική κι υποκειμενική μου κρίση στις χειρότερες. Πειράζει; Η γνώμη μου δεν είναι; Γι αυτό δεν υπάρχει αυτός ο χώρος να εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας; Πολλές ταινίες που δεν μου άρεσαν αρχικά τις ξαναείδα γιατί ποτέ δεν θέλω να είμαι απόλυτος με την πρώτη γνώμη κι όντως σε μερικές άλλαξα γνώμη. Δυστυχώς για τη συγκεκριμένη δεν μου έκατσε καλά, αυτό που νιώθω αυτό γράφω, τέλος. Δεν θα δώσω περαιτέρω εξηγήσεις για τα προσωπικά μου γούστα.

Απάντηση: Dredd (2012)

Μου θύμισε σε πολλά σημεία η ταινία, την ταινία "The Raid Redemption".

Η κοπελιά γιατι δεν φορούσε το κράνος ,ενω όλοι οι άλλοι δικαστές το φορουσαν ,δεν κατάλαβα .
Να ήταν κάποια πολύ όμορφη να το καταλάβω .

Μέτρια για μένα η ταινία .

Το ειπε γιατι δεν φοραει κρανος η κοπελλα. Εμποδιζει τις τηλεπαθητικες της ικανοτητες.

Το ιδιο συμβαινει και με τους Χμεν οπου ο Μagneto λογω του κρανους που φοραει ειναι απροσβλητος απο τις τηλεπαθητικες επιθεσεις του Xavier.

Ωχ..δεν είχα που δεν είχα καλό προαίσθημα για την ταινία...(την έχω καμμιά βδομάδα και περιμένει να την δω) ήρθε και η άποψή σου ....και μούκοψε τα πόδια.
Να την δω...ή να την σβήσω ? :D

Ωχ..δεν είχα που δεν είχα καλό προαίσθημα για την ταινία...(την έχω καμμιά βδομάδα και περιμένει να την δω) ήρθε και η άποψή σου ....και μούκοψε τα πόδια.
Αν εισαι fan του dredd προχωρας, διαφορετικα προσπερνας! Εμενα με ικανοποιησε λογω του οτι ηταν αρκετα πιστο στο comik

Nα την δεις.

Ετσι ή αλλιως. Απλα εμεις που ζουμε απο παιδια με το συμπαν του Ντρεντ περιμεναμε να το δουμε αυτο το συμπαν σε μια παραγωγη τιτανοτεραστια με τον πλουτο των ντεκορ του total recall ας πουμε και μας ερχεται καπως που τελικα την εκαναν τοσο φτωχα. Αλλα η ταινια βλεπεται ΑΝΕΤΑ και ειναι και καλη.

:a0210::ernaehrung004:

Εγω να δεις .....

Να δω τον Judge Death vs Judge Anderson και τι στον κοσμο .

Και αν βρουν τα λεφτα να κανουν και την ιστορια της εισβολης των Σοβιετικων Δικαστων.

Την είδα εχθές... μου άρεσε, και δεν με κούρασε.

Κάτι που ήταν καλό και δεν το έχω δει προσωπικά σε άλλη ταινία, είναι τα εξαιρετικά slow mo effect, από τις σφαίρες που χτυπάνε σώματα και το αποτέλεσμα μιας έκρηξης σε ένα δωμάτιο... αυτό όπως το έκαναν νομίζω δεν το έχουμε ξαναδεί...

Αν και ποτέ δεν ήμουνα φαν των Dredd comix, και δεν θυμάμαι σχεδόν καθόλου τις ιστορίες, το νήμα με ταξίδεψε... αλλά και η ταινία δεν με απογοήτευσε... μπράβο παιδιά για τα σχόλια...και τις ιστορικές αναδρομές!!

Λαθος .... ΔΕΚΑΛΟΓΙΑ ζητα ο Ναθ.

Τουλαχιστον, δεκαλογια !!!!! :laugh:

Aκριβως η τριλογια ειναι για τους περαστικους.

Εχουμε και λεμε απο τρομερες ιστοριες που πρεπει να παρουν σειρα :

1. the Robot Wars
2. Luna 1 (οπου παει στην αποικια του φεγγαριου)
3. The Cursed Earth (η καταραμενη Γη)
4. The Day the Law Died (η ιστορια του Καλ του παρανοικου Αρχιδικαστη)
5. Block Mania (η ιστορια του εμφυλιου μεταξυ των mega blocks)
6. The Apocalypse War (η εισβολη των Σοβιετικων Δικαστων)
7. The Judge Child
8. Judge Death & σια.......
9. Necropolis
10. Day of Chaos

Σφιχτα σφιχτα σε αυτα σεναρια θα χωρουσαν και αλλες ιστοριες.

Μακαρι να το σκεφτοντουσαν, παντως σε μπατζετ ο Dredd μπορει να μας φαινεται φτωχος (45 million $) αλλα πρεπει να ειναι η ακριβοτερη Βρεττανικη παραγωγη ever...

Πάντως για εμένα ο Karl Urban είναι μακράν ο πιο sci-fi ηθοποιός της γενιάς του. Από priest,Mostar trek, riddick, doom, τι να πρωτοθυμηθώ

Low budgetιά φτιαγμένη με μεράκι, πολύ ευχάριστη έκπληξη ανάμεσα στον ορυμαγδό των πομποδών και βλακωδών υπερπαραγωγών της τελευταίας σοδειάς...

Πρέπει να τη δω και σε 3D κάποια στιγμή...

Απάντηση: Dredd (2012)

Αρκετα καλη ξεκουραστη ταινια με πολυ ωραιο και δυνατο ηχο
ειδικα τα μπασσα ειναι πολυ δυνατα
Με τα δυο σαμπ μου ετρεμε ολο το σαλονι

Ανυπομονο να την δω και στην 3Δ εκδοση