Kάτι άλλο να ρωτήσω τώρα.Σύνδεσα το λάπτοπ μου με την sony 40w2000 με vga καλώδιοΈκανα επέκταση της οθόνης και μου εμφάνισε το wallpaper του λάπτοπ αλλα με ένα κενό γύρω από την οθόνη περίπου 10 πόντων γράφοντας κάτω δεξιά μη υποστηριζόμενο σήμα,ρυθμίστε την έξοδο του pc.Κατεβάζω εκεί τις αναλύσεις αλλά γίνεται μικρότερη η οθόνη του.Το ίδιο συμβαίνει όταν το βάζω στο clone η όταν πατάω fn4 και κατεβαίνει αυτόματα η ανάλυση στα 10248*768 του λάπτοπ.Υπάρχει τρόπος να δω ολόκληρη την οθόνη του λάπτοπ.Έχω εγκαταστήσει και το powerstrip αν χρειαστεί αλλά πρέπει να με καθοδηγήσετε λεπτομερώς.Η ανάλυση του λάπτοπ ειναι 1440*900 και της τηλεόρασης μου βγάζει 1600*1200.Η τηλεόραση ειναι fullhd.
Oσο για αυτό... πες και ποιο φορητό έχεις.
(Αφού βαλεις κάποιο φρέσκο driver, από το λινκ που σου έδωσα στο προηγούμο ποστ μου: )
Mην παίζεις με clone , dual κλπ. Η πιο σίγουρη λύση, είναι να του ορίζεις μέσα από το control panel της nvidia την ανάλυση που θες, σε οθόνη μονής προβολής, αυτήν της TV σου... Μια μικρή επιφύλαξη για το αν η συγκεκριμένη κάρτα πάει μέχρι 1920x1080. Εγώ παίζω απροβημάτιστα (χωρίς powerstrip ή οτιδήποτε άλλο) από το VGA -> VGA σε 1360χ768 στην LCD μου, και 1280χ720 στον projector με DVI -> hdmi...