- 26 September 2007
- 1,354
Χαιρετώ τα εκλεκτά μελη του φορουμ μας που ασχολουνται με την φωτογραφια και οχι μονο, και προχωρώ στην ερώτησή μου :
Πριν απο 1 μηνα τελειωσα μια σχολή Ιστιοπλοιας ανοικτής θαλάσσης, πηρα το διπλωμα του κυβερνήτη και το καλοκαιρι θα συμμετέχω σε αγωνες Ιστιοπλοιας εντος και εκτος Ελλαδος....
Πιστευω ότι ΤΩΡΑ ειναι η καταλληλη στιγμή να αγοράσω την πρώτη μου DSLR μηχανή για να τραβαω σκηνες απο αγώνες, τοπία, πληρώματα σκαφών, γιορτές και νυκτερινά barbecue που θα οργανωνουμε μετα τους αγωνες, καλοκαιρινα τοπια με βαση τη θαλασσα κλπ.... (Μέχρι τώρα "έπαιζα" μονο με compact )
Τα κύρια σημεία που θελω να προσέξω είναι τα εξής :
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ !!!
Πριν απο 1 μηνα τελειωσα μια σχολή Ιστιοπλοιας ανοικτής θαλάσσης, πηρα το διπλωμα του κυβερνήτη και το καλοκαιρι θα συμμετέχω σε αγωνες Ιστιοπλοιας εντος και εκτος Ελλαδος....
Πιστευω ότι ΤΩΡΑ ειναι η καταλληλη στιγμή να αγοράσω την πρώτη μου DSLR μηχανή για να τραβαω σκηνες απο αγώνες, τοπία, πληρώματα σκαφών, γιορτές και νυκτερινά barbecue που θα οργανωνουμε μετα τους αγωνες, καλοκαιρινα τοπια με βαση τη θαλασσα κλπ.... (Μέχρι τώρα "έπαιζα" μονο με compact )
Τα κύρια σημεία που θελω να προσέξω είναι τα εξής :
- Ανθεκτική στον καιρό και τις θερμοκρασίες (weather sealed) , στην υγρασία και στο λίγο νερό που τυχον μπορεί να φάει...
- Σχετικά εύκολη στη χρήση , μιας και ειναι η πρώτη μου DSLR
- Ενσωματωμενος σταθεροποιητης κινησης πανω στο σωμα για να τραβαω γρηγορες σκηνές
- Ενας καλος φακος για ολες τις συνθηκες να μην χρειαζεται να τον αλλαζω συνεχεια "εν ωρα δράσης" με ικανοποιητική απόδοση και σε νυκτερινες λήψεις
- Καποιο κιτ οσο πιο οικονομικο γινεται με βαση τα παραπανω, με δυνατότητες να το αναβαθμιζω αργότερα όπως θα βρίσκω τα χρήματα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ !!!
Last edited: