Μα για τη red είπα είναι σίγουρο, το θέμα είναι μήπως να πάω για τη πιο ακριβή blue, αξίζει η όποια ηχητική της διαφορά , την σχεδόν διπλάσια τιμή της;Να πας για τη red,αξίζει τα χρήματα που θα δαπανήσεις
Θέλω να κάνω κάτι μια και καλή και στοπ, δε θέλω να μπω στο τριπάκι που έκανα πιο νέος και για να μάθω και να αποκτήσω χάλασα τεράστιο χρόνο και πολύ χρήμα.ΟΜ είναι o τύπος
ortofon om 20 πχ
Δεν θα πήγαινα στη blue,αργότερα πας σε κάτι ακόμα καλύτερο,όχι απαραίτητα σε ortofon,τωρα πρέπει να ασχοληθείς με ακροάσεις να πάρεις το κολλάει
Ναι αυτή που μου έδειξες στη φωτογραφία φοράει τώρα.
Οτι μπορεις να παρεις μονο την βελονα της ΟΜ20,30,40 και να κρατησεις την κεφαλη.Στην θεση σου θα σκεφτομουν την βελονα της ΟΜ30.Δεν ειναι φτηνη αλλα ειναι πολυ καλη και imo πολυ καλυτερη απο την red/blueΝαι αυτή που μου έδειξες στη φωτογραφία φοράει τώρα.
Τι σημαίνει αυτό;
Μα συνονόματε αυτό είπα, ότι με ενδιαφέρει η ουσία και όχι το << ψυχολογικό >> .Πάρε τη blue τότε να είσαι και ψυχολογικά καλυμένος
Λοιπόν οκ ξέχνα τη διαίσθηση χα!χα! αλλά αυτό που μου προτείνεις ( ΟΜ30 βελάνα ) δε ξέρω κατά πόσο θα μου είναι καλύτερη η διαφορά και ακουστεί από τη Red ή τη Blue, αλλά σίγουρα είδα ότι είναι πολύ πιο ακριβή λύση από την αλλαγή των δύο αυτό κεφαλών. Είπαμε να πάω από τα 100€ που ξεκίνησα αν αξίζει το κόπο εκεί γύρω στο 170€ της Blue, αλλά να πάω στα 250€ περίπου της ΟΜ30 θα πρέπει να είμαι πολύ πολύ σίγουρος για να το κάνω.H κεφαλη δεν χαλα με τα χρονια αρα αυτη που εχεις δεν εχει προβλημα.Μια καινουργια βελονα απο αυτες που ειπα πιο πανω θα βελτιωσει σημαντικα τον ηχο συγκριτικα με την 10.
Αν τωρα σε απασχολει η διαισθηση σου,εσυ θα αποφασισεις,ανκαι προσωπικα διαφωνω![]()
Μα συνονόματε αυτό είπα, ότι με ενδιαφέρει η ουσία και όχι το << ψυχολογικό >> .
Αν αυτό που θέλω μου το δίνει η Red πάω σε αυτή, δε θέλω ντε και καλά να τα σκάσω χα!χα! Αν όμως έχει στα αυτιά μου μεγαλύτερη διαφορά άμεσα ακουστεί η Blue τότε και μόνο τότε να πάω σε αυτή.
Τι λες;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Λοιπόν οκ ξέχνα τη διαίσθηση χα!χα! αλλά αυτό που μου προτείνεις ( ΟΜ30 βελάνα ) δε ξέρω κατά πόσο θα μου είναι καλύτερη η διαφορά και ακουστεί από τη Red ή τη Blue, αλλά σίγουρα είδα ότι είναι πολύ πιο ακριβή λύση από την αλλαγή των δύο αυτό κεφαλών. Είπαμε να πάω από τα 100 που ξεκίνησα αν αξίζει το κόπο εκεί γύρω στο 170 της Blue, αλλά να πάω στα 250 περίπου της ΟΜ30 θα πρέπει να είμαι πολύ πολύ σίγουρος για να το κάνω.
Λοπόν για να μη σας κουράζω άλλο, σύμφωνα με τα όσα έχω παραθέση, τι προτείνεται και σας παρακαλώ αιτιολογιμένα, αν σας είναι εύκολο για να καταλάβω καλύτερα και να αποφασίσω.
Σας ευχαριστώ πάντως όπως και να έχει για το χρόνο σας και τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει μέχρι τώρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.